LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4277
14.5.09 21:48

Hihi, jestli my tam al ebudem!:) Kdyžtak písni smsku a podám aktuální info, kde jsme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 21:52
Lendik píše:
Jinak hezkej večír :-)

Aramis - co jsi stěhovala? A teda Tvůj jemný hlas mi vůbec neseděl s tím projevem tady..chichi…

Aramis je fakt jedno kde - hlavně, že je z deseti kočárů a slepic netrefí pepka.

:roll: :roll:

Lendiku, se tady tlemím jak pošuk!!!
Hihi, jsem stěhovala pokojíček, pže jsem Barunce koupila takovou tu dětskou kuchyňku a už jsme se tady nemohli porovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 21:54
DuantNefret píše:
Holky já byla celý odpoledne v tahu, nejdřív u svý psychiatričky a pak u Vojty v tý škole. Tam teda přednáška na 3 hodiny! Tak to na mně působilo, jak když to je stát ve státě, takový zvláštní lidi (ten náš chudák jde na kuchař-číšník u nás v Čakovicích, doufám, že jen na rok, pak na konzervatoř a doufám že si neuřízne prsty!, bylo to nejjednodušší řešení, brali bez přijímaček, ale vybírali si… a on je gurmán)Peníze: :,-(a nožů-1.330 Kč
učebnice - 3.200 Kč
obleky - ještě nevíme, zatím jen brali míry
SRPŠ - 500 Kč
Seznamovací pobyt na Mácháči - 1.500 Kč
Obědy - 580 Kč měsíčně

8O 8O 8O No, koukám, že asi začnu šetřit holkám na studia… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.5.09 21:55

Jasně, když byste tam nebyly, někomu bych zavolala! V Pardubicích se celkem vyznám, tak není problém.
Jen jsem zvědavá, jak narvu ten kočár do a z auta… :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 21:58

Přidávám se k Lendikově postřehu, že Aramis má krásný, jemný hlásek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 21:58

S hubnutím a sušenkama mě neserte, já pořádně nežeru a stejně zas kynu… :evil: :evil: :evil: týden nevečeřím, ke sváče si dávám max ovoce, od 16ti hodin lemtám jen čaje a vodu, občas kafe, vidět sušenku, tak mě asi šlehne a sežeru ji i s obalem,…ke snídani si dávám porce skoro jako BArunce, obědvám něco typu rýžový chlebíček, běhám s kočárek po venku, obden jezdím s Bárou v sedačce na kole a stejně normálně tloustnu…už si stanovuju motivační odměny typu nový hadry, náušnice, dneska jsem slintala nad dovolenou u moře, že by mě to třeba dokopalo…asi skončím u odsávání tuku… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 22:00
DuantNefret píše:
Přidávám se k Lendikově postřehu, že Aramis má krásný, jemný hlásek :wink:

Krásný, jemný…se snad začnu červenat!!! Hihi…

Ronnie, jojo, klidně zavolej! nebo i ostatní, kdybyste nevěděli! :wink:

Duant, je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 22:01
Ronnie píše:Jen jsem zvědavá, jak narvu ten kočár do a z auta… :evil: :roll:

To je u nás taky boj, hold jsem si vybrala debilní kočárek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 22:03

koukáte na druhou šanci??? Teda kamery u porodu bych nemusela… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.5.09 22:04

mací až na ten obilno mléčnej příkrm. sice se všude píše, že lze lepek už od 6 měsíců, ale když má někdo v rodině alergie, tak je lepší trávicí trakt nezatěžovat klidně až do roka. mlíko bych taky dávala HA a z toho bych dělalala kaše.

holky dobrou, jsem KO Vyžehlila jsem kupu prádla a teď tu skoro bulím u druhé šance, akorát porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.09 22:06

Aramis to chce vetsi auto, aby se kocarek vlezl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 22:06

my jsme taky ještě Čongům říkali Vietkong :wink: :lol:

Aramis , antidepresiva zabíraj až tak po třech nedělích, takže já se jen snažím, nechci to moc rozpatlávat, doktorka mi opět potvrdila, že já ty léky nemůžu obejít, že to je fakt chemická záležitost mozku a to já nemám šanci vůlí ovlivnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
14.5.09 22:12
AramisDeMar píše:
Lendik píše:
Jinak hezkej večír :-)

Aramis - co jsi stěhovala? A teda Tvůj jemný hlas mi vůbec neseděl s tím projevem tady..chichi…

Aramis je fakt jedno kde - hlavně, že je z deseti kočárů a slepic netrefí pepka.

:roll: :roll:
Lendiku, se tady tlemím jak pošuk!!!
Hihi, jsem stěhovala pokojíček, pže jsem Barunce koupila takovou tu dětskou kuchyňku a už jsme se tady nemohli porovnat…
:wink: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 22:13

Aramis už i ty „holduješ“ ?

hold - vzdávat někomu hold

//Holt vzdáme hold slovu halt

Pročítal jsem staré komenáře, zápisy v četech, guestboocích a tlachárnách a narazil na zvláštní jev.

Když chce čtenář napsat například „holt se mi to nepovedlo", napíše často „hold se mi to nepovedlo". Nevím sice, nakolik je gramatická správnost obhájitelná, ale já bych si i stál za tím holt - hold má totiž (dle nadpisu) trochu jiný význam.

Ovšem obojí je lepší, než psát halt, to si pak čtenář-němčinář-neautor myslí, že má zastavit :-)//

Čtenář-němčinář-neautor mít problém nebude, protože německé slovo „halt" se užívá ve zcela stejném významu (mimo jiné). Odtud také český výraz „holt" pochází. Oproti tomu „hold" je prostá chyba, zhusta dělaná dnešními teenagery, kteří jsou přece jen orientováni spíše na angličtinu, jejíž „hold" si dosazují tam, kde jim cit pro „češtinu" nedo:,–(í správný tvar toho, co slyšeli…

Aramis , ty jsi holt takovej teenager :lol: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.09 22:15
Macík74 píše:
no jo holky!
nee taky si raději dojdu na poctivý český jídlo Laky.. takže ťamani se nekonají! rozhodně ne v Pardubicích.
GAV co Lesi ozvala se? připomeň se jí… občas toho má moc! a zapomene. (není se čemu divit!)
Pisu Lesine,Sarce,Lesina o tom vi,ale zatim nic :cry: a posledni SZ si ani neprecetly :cry: Vim,ze toho maj moc,ale kdyz se zamykaly Liberecandy s Jestedkou,tak to bylo behem par hodin :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí