Poradna duly
Jana Čurdová
GAVOTTKA píše:Tea1 píše:Ty vole,prej prdel
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace
tak pardon, to vaše velkoměsto ![]()
DuantNefret píše:No jo,prazaci,netrefi ani do KadlinaGAVOTTKA píše:No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou!Tea1 píše:Ty vole,prej prdel
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace![]()
![]()
Tea1 píše:
tak pardon, to vaše velkoměsto
Maj tam i rozhlednu ![]()
GAVOTTKA píše:DuantNefret píše:No jo,prazaci,netrefi ani do KadlinaGAVOTTKA píše:No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou!Tea1 píše:Ty vole,prej prdel
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace![]()
![]()
už se poprali? už se poprali?
Toník pořád spí
![]()
Lendik píše: Šamotko viď? Ony si tam to počasí syslej !!
Syslej, ale tady už sluníčko vystrkuje růžky. Ještě nic moc, ale snad si dá říct. ![]()
Gav tak co, tak nějak když v 10 vyrazim, vyhovuje???? Nevim, jak dlouho to k vám trvá… a napiš mi dosz tu adresu… tak za hodinu razíme ven, pak večer se stavim…
Šamotko - tady už od dopoledne svítí
Sice občas nějaký mrak, ale ok a je teploučko.
Neboro - jsem z České Lípy
Ráno jsme za deště utíkali do auta
Teď ok, se mi v autě hřeje nákup, pro který jsem tajně zajela v pracovní době ![]()
Už jen čekám na manžu, až mi doveze TOmáška a hurá domu. Nejradši bych šla do pelechu, ale to bych nespala večer. Aspoň že Tomča je vylítaný ze školky a nemusíme ven.
GAVOTTKA píše:
MACI-prosim,poslala jsem ti fotky par vecicek,co jsem vcera dostala od kamosky,tak az budes mit cas,dikyA nevim,proc by mela Aramis trpet?Kdyz sem prisly ty velky kecky jako treba Tea a Duant
pribylo nekolik stranek denne navic a nikdo je nevyhazoval,bylo to supr
A ted kdyz nekdo ma min casu,tak to bude odsuzovat?
Jsou to proste zensky,nevedi co chtej,kdyz tu nikdo neni,tak si stezujou,ze neni co cist,a kdyz je co cist,tak brblaj taky
Hele ty vase noci,to je ocistec,chudero
Gav, nejde mi o víc nebo míň času, ale o to, že celej rok ani jedna nenapsala, že nás čtoua když se má diskuze zamknout, tak se můžou v psaní přetrhnout…jo a mimochodem, je to víc, než 5 příspěvků denně…takže argument nějak mimo.
hele Aramis to je mi líto, že tobě to tak vadí!
máš na výběr!
Holky jo díky! fakt se to pomaličku lepší.. držím mu to pořád namazaný! a ráno a večer 10 kapek fenistilu!
Petulko eliminující??? to nevím jak do toho! podívej do této doby jsem jedla prakticky vše! kosmetiku jsem v poslední době nezměnila a přesto se osypal.. jedla jsem nutelu! ne tu originál, ale nějakou prostě tu náhražku.. lískooříškovou.. a byla dobrá a já ujídala lžičkou! a pak jsem jedla víc banány! tak 2 - 3 denně!
manžel je koupil byly krásný a v akci!
a malej se zesypal!
samozřejmě jsem to vše vynechala.. teď žádná čokoška.. a hlídám se!
ale před tím než se osypal jsem čokoládu jedla! a nic! i ovoce i tropický a nic! tak nevím proč… a z čeho!
potřebuju radu co dál? mléčné výrobky jsem taky jedla a neosypal se!!! fakt nevím, ale tý nutely jsem nesnědla moc!!!
Aramis a o co ti teda jde? to je máme podle tebe vyhodit!??? jsi jediná komu to fakt tak moc vadí! Holky se fakt SLUŠNĚ zeptaly a poprosily o přijetí! já když byla těhotná tak jsem četla taky mraky diskusí a sledovala jejich členky.. teď už čas nemám..
myslím, že kvůli tomu se tu nezačnem dohadovat a hádat ne??? natož někoho vyhazovat! a zanášet sem blbou atmosféru! to mi přijde dost trapný! ![]()
Macík74 píše:
Aramis a o co ti teda jde? to je máme podle tebe vyhodit!??? jsi jediná komu to fakt tak moc vadí! Holky se fakt SLUŠNĚ zeptaly a poprosily o přijetí! já když byla těhotná tak jsem četla taky mraky diskusí a sledovala jejich členky.. teď už čas nemám..
myslím, že kvůli tomu se tu nezačnem dohadovat a hádat ne??? natož někoho vyhazovat! a zanášet sem blbou atmosféru! to mi přijde dost trapný!
Macíku, sorry, ale já to fakt neskousnu…Mě zas přijde trapný se někam vtírat…
nevím zda jsi dočítala..
asi ne!
jedna z nich čekala ledňátko, bohužel to nedopadlo! tak nás dál četla … teď se přihlásila.. a nebora s makam… prostě četly.. a chtěly by s námi být dál!
jitul, hanah sisovka.. laducha.. Tika… ty ledňátka mají!
o tři lidičky víc.. no nic! nechci to už řešit! sama se rozhodni!!!