LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7926
19.5.09 14:53
GAVOTTKA píše:
Tea1 píše:
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě :cry:
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace :lol:
Ty vole,prej prdel :evil:

tak pardon, to vaše velkoměsto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 14:55
DuantNefret píše:
GAVOTTKA píše:
Tea1 píše:
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě :cry:
No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou! :evil: :roll: :lol:
No jo,prazaci,netrefi ani do Kadlina :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.5.09 14:57
Tea1 píše:
tak pardon, to vaše velkoměsto :lol:

Maj tam i rozhlednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 14:59
GAVOTTKA píše:
DuantNefret píše:
GAVOTTKA píše:
Tea1 píše:
No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou! :evil: :roll: :lol:
No jo,prazaci,netrefi ani do Kadlina :wink:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: už se poprali? už se poprali?

Toník pořád spí :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 15:00

Šamotko viď? Ony si tam to počasí syslej !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
19.5.09 15:13
Lendik píše: Šamotko viď? Ony si tam to počasí syslej !!

Syslej, ale tady už sluníčko vystrkuje růžky. Ještě nic moc, ale snad si dá říct. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 15:22

Gav tak co, tak nějak když v 10 vyrazim, vyhovuje???? Nevim, jak dlouho to k vám trvá… a napiš mi dosz tu adresu… tak za hodinu razíme ven, pak večer se stavim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
19.5.09 15:31

Šamotko - tady už od dopoledne svítí :-) Sice občas nějaký mrak, ale ok a je teploučko.

Neboro - jsem z České Lípy :-)Ráno jsme za deště utíkali do auta :-) Teď ok, se mi v autě hřeje nákup, pro který jsem tajně zajela v pracovní době :wink:

Už jen čekám na manžu, až mi doveze TOmáška a hurá domu. Nejradši bych šla do pelechu, ale to bych nespala večer. Aspoň že Tomča je vylítaný ze školky a nemusíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.5.09 16:02
GAVOTTKA píše:
MACI-prosim,poslala jsem ti fotky par vecicek,co jsem vcera dostala od kamosky,tak az budes mit cas,diky :D A nevim,proc by mela Aramis trpet?Kdyz sem prisly ty velky kecky jako treba Tea a Duant :D pribylo nekolik stranek denne navic a nikdo je nevyhazoval,bylo to supr :lol: A ted kdyz nekdo ma min casu,tak to bude odsuzovat? :? Jsou to proste zensky,nevedi co chtej,kdyz tu nikdo neni,tak si stezujou,ze neni co cist,a kdyz je co cist,tak brblaj taky :lol: Hele ty vase noci,to je ocistec,chudero :cry:

Gav, nejde mi o víc nebo míň času, ale o to, že celej rok ani jedna nenapsala, že nás čtoua když se má diskuze zamknout, tak se můžou v psaní přetrhnout…jo a mimochodem, je to víc, než 5 příspěvků denně…takže argument nějak mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 16:06

hele Aramis to je mi líto, že tobě to tak vadí! :? :( máš na výběr!
Holky jo díky! fakt se to pomaličku lepší.. držím mu to pořád namazaný! a ráno a večer 10 kapek fenistilu!
Petulko eliminující??? to nevím jak do toho! podívej do této doby jsem jedla prakticky vše! kosmetiku jsem v poslední době nezměnila a přesto se osypal.. jedla jsem nutelu! ne tu originál, ale nějakou prostě tu náhražku.. lískooříškovou.. a byla dobrá a já ujídala lžičkou! a pak jsem jedla víc banány! tak 2 - 3 denně!
manžel je koupil byly krásný a v akci!
a malej se zesypal!
samozřejmě jsem to vše vynechala.. teď žádná čokoška.. a hlídám se!
ale před tím než se osypal jsem čokoládu jedla! a nic! i ovoce i tropický a nic! tak nevím proč… a z čeho!
potřebuju radu co dál? mléčné výrobky jsem taky jedla a neosypal se!!! fakt nevím, ale tý nutely jsem nesnědla moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 16:11

Aramis a o co ti teda jde? to je máme podle tebe vyhodit!??? jsi jediná komu to fakt tak moc vadí! Holky se fakt SLUŠNĚ zeptaly a poprosily o přijetí! já když byla těhotná tak jsem četla taky mraky diskusí a sledovala jejich členky.. teď už čas nemám..
myslím, že kvůli tomu se tu nezačnem dohadovat a hádat ne??? natož někoho vyhazovat! a zanášet sem blbou atmosféru! to mi přijde dost trapný! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 16:15

GAV fotečky oblečení co dostala:

moooc hezký věcičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.5.09 16:22
Macík74 píše:
Aramis a o co ti teda jde? to je máme podle tebe vyhodit!??? jsi jediná komu to fakt tak moc vadí! Holky se fakt SLUŠNĚ zeptaly a poprosily o přijetí! já když byla těhotná tak jsem četla taky mraky diskusí a sledovala jejich členky.. teď už čas nemám..
myslím, že kvůli tomu se tu nezačnem dohadovat a hádat ne??? natož někoho vyhazovat! a zanášet sem blbou atmosféru! to mi přijde dost trapný! :wink:

Macíku, sorry, ale já to fakt neskousnu…Mě zas přijde trapný se někam vtírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 16:40

hmmm tak u nás jako končíš jo? je to tvá volba… :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 16:48

nevím zda jsi dočítala..
asi ne!
jedna z nich čekala ledňátko, bohužel to nedopadlo! tak nás dál četla … teď se přihlásila.. a nebora s makam… prostě četly.. a chtěly by s námi být dál!
jitul, hanah sisovka.. laducha.. Tika… ty ledňátka mají!
o tři lidičky víc.. no nic! nechci to už řešit! sama se rozhodni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí