LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7926
19.5.09 20:35

Gav volám ti na mobil, chci se ješt na něco zeptat, vem to… !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 20:39

Sakra, taky mě to do těch ledňátek nepustííííííííííííííííííííí :evil: jo gav a volám od menži, ne ze svýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 20:40

Teo vydrž! maká na tom! a nejspíše jde podle abecedy! holky co tu před chvíli psaly že nepustí už jsou tam! uričtě na tebe taky dojde! jen chvíli vydrž!!! VYDRŽ PRŤKA VYDRŽ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 20:44

Držíííííííííím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 20:45

ŠIKULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
19.5.09 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.5.09 20:57

Dobrý večer kecalky!

Dnes jsme měli vítání občánků, pak jsme vzali babičky na oběd a po obědě jsme si daly velkou tůru na Petřín, takže jsem uchozená, ale byl to krásný den! Zítra hodím fotky a snad i něco dočtu :)

Koukám, už se podařilo zamknout… jen nechápu proč píšete, že vás to tam nepustilo… kam jako??? Asi se ptám blbě, co?

Jihlava holky co jít do Zoo první víkend v červenci? Tuším, že sobota je 4.7. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 21:00

Keit tam je u toho svátek 6 a 7! a Dai slaví narozeniny.. tak spíš až týden nato! a pak! jak je prdloužený víkend.. asi někdo bude pryč nebo ne???
musíš najet na skupiny.. je to až dole a tam hledej lednátka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.09 21:01

Zuzlí fotky krásný! a to mu leze z pusinky ten buřtík?? chi chi chi! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
19.5.09 21:03

maci,to neni burt,ale dnesni mrkvickaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
19.5.09 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
19.5.09 21:18

Ahoj holky,dnes nemam nejak cas,malej porad mrcel a to on nedelava,tak uvidime co z toho bude.
Maciku:me dr.radil zavadet si potraviny z toho seznamu po jedne a sledovat prcka,co vis ze je ok to jez bez ohledu na seznam,potraviny ktere psala petula zatim nejez ty patri k tem nejcastejsim alergenum a pozor na to,ja malyho chtela chranit a jak jsem prestala jist tak jsem prisla i o ten zbytecek mlika…
Bef:jedla jsi perfektne,jen mi tam myslim chybela zelenina chi chi a neboj 4kg pujdou dolu jako nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
19.5.09 22:05

tak já se tu loučim s touhle diskuzí měly jsme tě rady pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.5.09 08:47

ahoj holky, po dlouhé době vás zdravím. ani nevím proč jsem přestala psát, nejak nestíhám pořád se něco děje.
ale přitom je Nelinka strašně hodná.

jsem moc ráda že jste mě přidlali do skupiny ledňátek., jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
20.5.09 10:15

ahoj, tak se ozyvam po dlouhe dobe, omlouvam se, ale fakt nestiham. Aramis, dik za starost a zpravu. Napsat by to jeste slo, ale docitat je fakt nad me sily a potom nevim na co reagovat.

Tak neco od nas..mela jsem tu zase mamku a tentokrat to splnilo svuj ucel, uz jsem schopna si sama nekam autem dojet, pro mne pred par mesici sci fi :D
Zacala jsem chodit na aquaaerobic, je to fajn relax, mam pernamentku na 10 vstupu, tak to vyuziju..
no a jinak porad vse stejne, krome toho, ze Edik prestal spat v poledne, takze jaksi casu navic moc neni. Zuzka je za to zlaticko, o te pres den skoro nevim.

Budu se snazit prispivat casteji, ale obcas jsem trochu mimo, jelikoz srazet se moc z Holandska nemuzu a obcas nedocitam, tak uz nevim, na co reagovat. Mame novou zamcenou diskuzi a heslo je stejne jako do lednatek?

ad velikost miminek, tak teda gamal, samotko mate fakt obriky, ja tipuju Zuzu na 64 cm, v pondeli dam vedet, mame 4 mesicni kontrolu a ockovani.

Ad nove prichozi, mne nevadi, kdyz se jim u nas libi, proc ne..a docitani, ja nestihla docitat ani predtim :D

tak se mejte, doufam, ze mate krasne pocasi, jako tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital