Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Zizu , jak to dopadlo s tou kamarádkou co začla předčasně rodit.
Zizu to je děs co?
jsem spáč a potřebovala bych spát! a on ne a ne! ale zas! usíná zcela sám!!!!! tak to je dobrý!
Hezký večer,
mám také problém se vstupem do uzamčené diskuse. Nejsem člen skupiny.
DuantNefret píše:
Ani Aramis to nepustí
…ale u mě je to třeba záměrně…
a jéje!
a škoda je že tam začínáme zas od 1 strany! a těchhle 1900 stran musíme tu nechat! ach jo!!!
![]()
HOLKY to je divny
vcera to Sarka kompletovala,vsechny vas system schvalil,kdyby jsem nekoho napsala blbe,tak mi to napise.Mrknu na to
Macík74 píše:
Zizu to je děs co?
jsem spáč a potřebovala bych spát! a on ne a ne! ale zas! usíná zcela sám!!!!! tak to je dobrý!
jojo, je to hnus fialovej, ale taky se nam aspon celkem dari samostatne usinani a to celkem bez vetsiho revu, tak jsem byla moc rada, predstava, ze rve dlouhou dobu je pro me docela stres…
Jak je to s tou holcinou nevim, je to pritelkyne manzelova spoluzaka ze zakladky, parkrat spolu byli nekde pařit, ale že by nam dala vedet, tak zase takovy kamaradi nejsou,ale pokusim se to zjistit
holky, kdyz jdu na skupiny a lednatka, tak me to tam taky nepusti, ale kdyz kliknu na lednatka, tam jak se zobrazuji posledni diskuze, tak me to pusti, tož já nevím…
Holky, vy teda dost zakrýváte na noc
my máme v pokoji kolem 23C, bohužel na níž to nesrazím, odpo se nám opírá slunko do oken.. a malá se mi ted při jídle tak zpotila, že bych ji nechala jen v bodyčku a pod tenkou dekou… no ale má overálek a peřinku.
Jak dáváte ted v teple čepičku na ven?
Holky, nic si z toho nedělejte, mě taky vyšoupli.
Taky mě to tam nepustí.
![]()