Poradna duly
Jana Čurdová
léniko my máme teď taky 23 stupňů a malá má dnes jen boďo s dlouhým a je přikrytá peřinou - ale ne duchnou, normální, včera měla ještě overal a byla v noci úplně zpocená
ven dávám jen bodýčko a tepláky bez punčocháčů, čepičku podle toho, jestli fouká, ale jsem tu za exota, každý tady ty děti navlíká. no já vycházím z toho, že Zuzu jsem taky nepřeoblíkala a jaká je dnes otužilá
AramisDeMar píše:A nevis,co bych z toho asi mela?DuantNefret píše:…ale u mě je to třeba záměrně…
Ani Aramis to nepustí
Petulo - tak to jsi můj člověk
Já kolikrát říkám, jaká jsem krkavčí matka, že moje dítě má venku jen jednu deku a ostatní děti jsou zamašlovaní ještě do fusaků ![]()
Jdu zkusit tu diskuzi.,
a na srazíku vám to všem moooc slušelo, uvidím, kdy bude ta Jihlava
a mací k tomu ekzému a jídlu - to že mu to do teď nic nedělalo, neznamená, že mu to nemůže vadit až teď. Nutela by mohla být ten zdroj. Ale potravinové alergie se mohou vyvíjet postupně. Já jsem třeba dvacet let normálně konzumovala buráky, mooooc mi chutnaly a pak jednou jsem po nich otekla, no myslela jsem, že jsem si dala ty slané ruce do očí, ale ono příště zase a potřetí jsem natekla tak, že jsem skončila v nemocnici. Takže bych proto v tém případě určitě vyloučila tropické ovoce, rajčata a zkus omezit i mléčné výrobky, teda hlavně mléko, jogurty většinou nevadí. Nevím, kolik vypiješ toho gravimilku, ale to je taky mléko.
hmmm a proč ne veřejně.. sem? to písnout? no nic!
tak jak holky? nepustí fakt ne? noo je někde technickej problém.. nebojte šárka to opraví!
Petí dík!
gravimilk mám hrneček někdy dva.. ráno a večer! někdy jen jeden!
nutelu už jsem vyloučila!
mléko taky!
jogurty poslední dobou taky nejím!