LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
19.5.09 13:08
Tea1 píše:
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě :cry:
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 13:09

Jo jen kdyby jel někdo se mnou, tak musí jet bez dítěte, mě se totiž nevejde celje kočár do kufru, takže zadek je plnej dítětem a korbičkou… :roll: a nebo přední sedačka korbičkou, pak by bylo vzádu volno pro jednoho… mno možná při troše dobrý vůle dvě vajíčka na krajní sedačky a někdo s hodně malým zadkem na prostřední sedačku do zádu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.5.09 13:16
Macík74 píše:
tak dočteno!
gav souhlasím! už NEŘEŠIT! JEDNOU JSME JE PŘIJALY.. UŽ JE VYHAZOVAT NEBUDEM! MĚLA TU ARAMIS BÝT A OHRADIT SE HNED! vím že to nešlo.. tak teď musí holt trpět! :D rozhodly jsme to my ostatní!
ale ona je silná holka… ona se s tím popere!!! :roll: :wink: :D že?

…TÍM SI NEJSEM JISTÁ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.5.09 13:20

Mací - s ekzemem jsem si užila své…první kluk ho měl jako miminko, zhruba v těch 3 měsísích…používali jsme ty kortikoidové(snad je to správně)masti…a časem se to zlepšilo a pak vymizelo, Druhý kluk to chudík měl asi od 14. dne života neskutečným způsobem.. :cry: obličejíček osypaný, škrábal a štípal si to ručičkama a jelikož se narosdil v létě, a měl to i za ouškama, tak jak se potil tak mu to normálně mokvalo…lítala jsem s mím pořád po doktorech…ale taky se toho časem zbavil ated bych řekla že mám jen sušší pokožku…jinak dobrý..

Gav ty mě normálně týráš těma buchtama, já je miluju…občas dělám vánočku a jsem schopná jí sežrat i celou… :oops: a když na to přijde tak mi stačí to těsto užírat…to mám ještě radši..jsem prase noo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
19.5.09 13:24
Nebora píše:Gav ty mě normálně týráš těma buchtama, já je miluju…občas dělám vánočku a jsem schopná jí sežrat i celou… :oops: a když na to přijde tak mi stačí to těsto užírat…to mám ještě radši..jsem prase noo :lol:

Tak to taky naprosto miluju, syrový těsto na vánočku mňam mňam!!! :-) Pro mě by se vánočka vůbec nemusela péct, zblajzla bych ji nasyrovo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
19.5.09 13:24

TAk když už jsme u toho jídla, právě jsem zblajzla velký kebab a ještě mám v záloze griliášový trubičky :oops: jsem já prasátko neodolala.
Budiž mi omluvou, že míry jsem ještě nedodala, tak ještě nedietím :lol: :roll: A zapomněla jsem na ledový kafíčko :oops:
fujky, to jsem prasátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.5.09 13:34
MisaN píše:
TAk když už jsme u toho jídla, právě jsem zblajzla velký kebab a ještě mám v záloze griliášový trubičky :oops: jsem já prasátko neodolala.
Budiž mi omluvou, že míry jsem ještě nedodala, tak ještě nedietím :lol: :roll: A zapomněla jsem na ledový kafíčko :oops:
fujky, to jsem prasátko.

Já si dala aspon housku s marmeládou… 8) ..ke kafíčku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 13:36
majuska píše:
Lendik píše:
GAVOTTKA píše:
chocholka píše:
Holky, co tu sladkého bylo jsem snědla.A nic si kupovat nebudu.V tom našem vesnickým krámě toho moc není nebo je to drahý.
Tak u nas pro zmenu zadnej kram neni :lol:
to je u mě jedno, když není krám, tak si rozpustím máslo a do toho zamíchám cukr a granko (prostě něco jako krupicová kaše bez kaše hi hi)
Ty vole, tak to je moc! :lol: Asi fakt to kojení dá tělu zabrat, co? :D

Maju…to nebude kojením. Dělám to už leta :roll:

A u Tebe mě ještě napadlo domluvit se s prodavačkama, že až tam přijdeš o něco škemrat, ať Tě vyženou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 13:38
majuska píše:
Tea1 píše:A myslim si, že hlásit se budou další i po uzamčení. U nás to tak bylo a vžycky sme nový členy přijaly.

A jak se sem dostanou po uzamčení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 13:40
MisaN píše:
Dobré ránko :-)

U nás na severu teda od noci prší a prší, vůbec se nám nechtělo vstávat.

Neboro a Miso - vy se teda dohodněte, jestli na tom severu od rana sviti sluničko (Nebora) nebo prší … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.5.09 13:41

Tak jsem zase na odchodu–vyzvednout školáka, pak školkáka a jdeme na trenink s tím starším… :roll: pokecám v davu maminek…a pak zase přijduplkat a dočítat sem… :D Jsem děsná… :? ale dělám i jiné věci, FAKT!!!!! papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 13:42
Daisyzbopo píše:
gamal píše:
uf dočetla jsem pár stran a koukám, že finišuje uzamčení a můj názor na nově příchozí??? Já s tím tedy absolutně problém nemám

říkala jsem si, že se už neozvala Hanah že? Co byla s náma v Brně na srazíku…nebo jsem ji přehlédla?

Jo holky :( jsem zpět mezi ženami…jsem to dostala :( to byl šok

jo a příští týden, jdu ke kartářce, tak jsem moooc zvědavá
Gamal já to dostala když bylo malé 2 měsíce a od té doby zatím nic..musím zaklepat…

Hm, třeba jseš těhotná :lol: :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.5.09 13:43
Lendik píše:
MisaN píše:
Dobré ránko :-)

U nás na severu teda od noci prší a prší, vůbec se nám nechtělo vstávat.

Neboro a Miso - vy se teda dohodněte, jestli na tom severu od rana sviti sluničko (Nebora) nebo prší … :lol: :lol: :lol:

A joooo… :lol: :lol: ale u nás teda opravdu ráno směle vykukovalo sluníčko…ale mraky byly.....tak možná u Misy byly ty černý mraky a tak pršelo…Miso od kud jsi???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 13:46
AramisDeMar píše:
Macík74 píše:
tak dočteno!
gav souhlasím! už NEŘEŠIT! JEDNOU JSME JE PŘIJALY.. UŽ JE VYHAZOVAT NEBUDEM! MĚLA TU ARAMIS BÝT A OHRADIT SE HNED! vím že to nešlo.. tak teď musí holt trpět! :D rozhodly jsme to my ostatní!
ale ona je silná holka… ona se s tím popere!!! :roll: :wink: :D že?
…TÍM SI NEJSEM JISTÁ…
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 13:47
Lendik píše:
Daisyzbopo píše:
gamal píše:
uf dočetla jsem pár stran a koukám, že finišuje uzamčení a můj názor na nově příchozí??? Já s tím tedy absolutně problém nemám

říkala jsem si, že se už neozvala Hanah že? Co byla s náma v Brně na srazíku…nebo jsem ji přehlédla?

Jo holky :( jsem zpět mezi ženami…jsem to dostala :( to byl šok

jo a příští týden, jdu ke kartářce, tak jsem moooc zvědavá
Gamal já to dostala když bylo malé 2 měsíce a od té doby zatím nic..musím zaklepat…
Hm, třeba jseš těhotná :lol: :wink: :roll:

No to snad ne,mám prášky a sexík byl jen 3.Těhu nebudu,to by byl teda gól :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí