Poradna duly
Jana Čurdová
Tea1 píše:
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace
Jo jen kdyby jel někdo se mnou, tak musí jet bez dítěte, mě se totiž nevejde celje kočár do kufru, takže zadek je plnej dítětem a korbičkou…
a nebo přední sedačka korbičkou, pak by bylo vzádu volno pro jednoho… mno možná při troše dobrý vůle dvě vajíčka na krajní sedačky a někdo s hodně malým zadkem na prostřední sedačku do zádu… ![]()
Macík74 píše:
tak dočteno!
gav souhlasím! už NEŘEŠIT! JEDNOU JSME JE PŘIJALY.. UŽ JE VYHAZOVAT NEBUDEM! MĚLA TU ARAMIS BÝT A OHRADIT SE HNED! vím že to nešlo.. tak teď musí holt trpět!rozhodly jsme to my ostatní!
ale ona je silná holka… ona se s tím popere!!!![]()
![]()
že?
…TÍM SI NEJSEM JISTÁ…
Mací - s ekzemem jsem si užila své…první kluk ho měl jako miminko, zhruba v těch 3 měsísích…používali jsme ty kortikoidové(snad je to správně)masti…a časem se to zlepšilo a pak vymizelo, Druhý kluk to chudík měl asi od 14. dne života neskutečným způsobem..
obličejíček osypaný, škrábal a štípal si to ručičkama a jelikož se narosdil v létě, a měl to i za ouškama, tak jak se potil tak mu to normálně mokvalo…lítala jsem s mím pořád po doktorech…ale taky se toho časem zbavil ated bych řekla že mám jen sušší pokožku…jinak dobrý..
Gav ty mě normálně týráš těma buchtama, já je miluju…občas dělám vánočku a jsem schopná jí sežrat i celou…
a když na to přijde tak mi stačí to těsto užírat…to mám ještě radši..jsem prase noo ![]()
Nebora píše:Gav ty mě normálně týráš těma buchtama, já je miluju…občas dělám vánočku a jsem schopná jí sežrat i celou…a když na to přijde tak mi stačí to těsto užírat…to mám ještě radši..jsem prase noo
Tak to taky naprosto miluju, syrový těsto na vánočku mňam mňam!!!
Pro mě by se vánočka vůbec nemusela péct, zblajzla bych ji nasyrovo! ![]()
TAk když už jsme u toho jídla, právě jsem zblajzla velký kebab a ještě mám v záloze griliášový trubičky
jsem já prasátko neodolala.
Budiž mi omluvou, že míry jsem ještě nedodala, tak ještě nedietím
A zapomněla jsem na ledový kafíčko ![]()
fujky, to jsem prasátko.
MisaN píše:
TAk když už jsme u toho jídla, právě jsem zblajzla velký kebab a ještě mám v záloze griliášový trubičkyjsem já prasátko neodolala.
Budiž mi omluvou, že míry jsem ještě nedodala, tak ještě nedietím![]()
A zapomněla jsem na ledový kafíčko
fujky, to jsem prasátko.
Já si dala aspon housku s marmeládou…
..ke kafíčku..
majuska píše:Lendik píše:Ty vole, tak to je moc!GAVOTTKA píše:to je u mě jedno, když není krám, tak si rozpustím máslo a do toho zamíchám cukr a granko (prostě něco jako krupicová kaše bez kaše hi hi)chocholka píše:Tak u nas pro zmenu zadnej kram neni
Holky, co tu sladkého bylo jsem snědla.A nic si kupovat nebudu.V tom našem vesnickým krámě toho moc není nebo je to drahý.Asi fakt to kojení dá tělu zabrat, co?
Maju…to nebude kojením. Dělám to už leta ![]()
A u Tebe mě ještě napadlo domluvit se s prodavačkama, že až tam přijdeš o něco škemrat, ať Tě vyženou… ![]()
majuska píše:Tea1 píše:A myslim si, že hlásit se budou další i po uzamčení. U nás to tak bylo a vžycky sme nový členy přijaly.A jak se sem dostanou po uzamčení??
MisaN píše:
Dobré ránko![]()
U nás na severu teda od noci prší a prší, vůbec se nám nechtělo vstávat.
Neboro a Miso - vy se teda dohodněte, jestli na tom severu od rana sviti sluničko (Nebora) nebo prší …
![]()
Tak jsem zase na odchodu–vyzvednout školáka, pak školkáka a jdeme na trenink s tím starším…
pokecám v davu maminek…a pak zase přijduplkat a dočítat sem…
Jsem děsná…
ale dělám i jiné věci, FAKT!!!!! papa
Daisyzbopo píše:gamal píše:Gamal já to dostala když bylo malé 2 měsíce a od té doby zatím nic..musím zaklepat…
uf dočetla jsem pár stran a koukám, že finišuje uzamčení a můj názor na nově příchozí??? Já s tím tedy absolutně problém nemámříkala jsem si, že se už neozvala Hanah že? Co byla s náma v Brně na srazíku…nebo jsem ji přehlédla?
Jo holky
jo a příští týden, jdu ke kartářce, tak jsem moooc zvědavájsem zpět mezi ženami…jsem to dostala
to byl šok
Hm, třeba jseš těhotná
![]()
Lendik píše:MisaN píše:Neboro a Miso - vy se teda dohodněte, jestli na tom severu od rana sviti sluničko (Nebora) nebo prší …
Dobré ránko![]()
U nás na severu teda od noci prší a prší, vůbec se nám nechtělo vstávat.
![]()
![]()
A joooo…
ale u nás teda opravdu ráno směle vykukovalo sluníčko…ale mraky byly.....tak možná u Misy byly ty černý mraky a tak pršelo…Miso od kud jsi???????
AramisDeMar píše:?Macík74 píše:…TÍM SI NEJSEM JISTÁ…
tak dočteno!
gav souhlasím! už NEŘEŠIT! JEDNOU JSME JE PŘIJALY.. UŽ JE VYHAZOVAT NEBUDEM! MĚLA TU ARAMIS BÝT A OHRADIT SE HNED! vím že to nešlo.. tak teď musí holt trpět!rozhodly jsme to my ostatní!
ale ona je silná holka… ona se s tím popere!!!![]()
![]()
že?
Lendik píše:Daisyzbopo píše:Hm, třeba jseš těhotnágamal píše:Gamal já to dostala když bylo malé 2 měsíce a od té doby zatím nic..musím zaklepat…
uf dočetla jsem pár stran a koukám, že finišuje uzamčení a můj názor na nově příchozí??? Já s tím tedy absolutně problém nemámříkala jsem si, že se už neozvala Hanah že? Co byla s náma v Brně na srazíku…nebo jsem ji přehlédla?
Jo holky
jo a příští týden, jdu ke kartářce, tak jsem moooc zvědavájsem zpět mezi ženami…jsem to dostala
to byl šok
![]()
![]()
No to snad ne,mám prášky a sexík byl jen 3.Těhu nebudu,to by byl teda gól ![]()