LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
19.5.09 16:56

Holky já nevím, mě přijde, že tohle je podstata veřejně přístupných internetových diskusí - že si je může číst, kdo chce a koho daný problém zajímá. Přece nikde není psáno, že každý musí přispívat, ne?

Jinak jsme doma z toho rodičáku, bylo to poměrně rychlý - malý kolem sebe zmerčil fůru neznámých tváří, nadechl se a spustil… :? Tak jsem musela prchnout, stihla jsem akorát vyklopit prachy a vím prd, budu to muset někde vytelefonovat. :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.5.09 17:04

Ronnie, nejde mi o to, že nás někdo četl a čte…ale o to, proč je máme brát za „vlastní“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.5.09 17:08

Ach jo, tohle jsem fakt nečekala teda…
ted si připadám, a asi nejen já-jako by jsme provedly kdoví co…přesně jak to říkáš Mací..četla jsem a čtu spoustu jiných diskuzí,a jelikož nebyl důvod---třeba těhotenství nebo snažení o mimčo-když jsem byla těhu, net jsem neměla-a ted vás čtu opravdu od začátku, a opravdu mám pocit, že vás spoustu „znám“ a když padlo slovo uzamčení, prostě jsem se rozhodovala pár dnů, jestli napsat a zeptat se, zda se můžu přidat…Tak jsem si říkala,že se přidalo pár holek-Duant a tak,ale samo vím, že mají mimča,ale vy tu přece nemluvíte jen o miminkách!!!Takže Aramis, nevím co ti leží v žaludku, ale zrovna od tebe bych to tak nějak nečekala…ale tak to chodí…no… :(

Mrzí mě, že jsme rozpoutaly toto…opravdu.....ale neěděla jsem, že diskuzní forum je jen pro určené… :roll:

No nic............................................................................................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.5.09 17:12
AramisDeMar píše:
Ronnie, nejde mi o to, že nás někdo četl a čte…ale o to, proč je máme brát za „vlastní“…

To opravdu nemusíš, jestli ti to udělá radost…já sem chodit nemusím…nemám ráda konflikty a aby tu byla atmosféra, jaká začíná, tak o to nestojím…vstupovala jsem sem právě proto, jaké to tu bylo fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 17:23

Tak Tondula spal až do 15:40, najedl se a dá se říct, že teď pořád ječí :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.5.09 18:05

Ahoj,

tak jak v noci a ráno strašně pršelo, tak Čakovice hlásí letní vedra… pěkně se mi venku zpotila pr… , malou jsem ani nepřikryla :lol:

Duant - tak mi Jasmi připomíná Any - taky jí v osum a pak po čtvrté ráno a Bebu. Chutnala jsem ji a je teda pěkně hnusná, hlavně že to mrňatům chutná. Dr. mi včera řekla, že když už dávám jen Bebu, mám jí dávat občas napít od žízně čajík nebo kojeneckou vodu. Ta jí ale nechutná (celý tatínek :P ).

Holky, já každý den děkuju, že mám takové zlaté dítko, je to fakt miláček. Any brečí málokdy, sama si už vyhraje, pořád se chechtá :D
Reakci na včerejší očkování neměla vůbec, je nějaká odolná.

Ad. zamknutí a neledničky - je fakt, že by to mělo fungovat pro původní lednátka, ale pokud má kdo co k tématu říct, proč ne. Nicméně asi rozhoduje četnost přispívání.. Já radši nepíšu, než abych napsala nějaký „smysluplacatý rádobypříspěvek“.
Pamatuju si, když se chtěli zamčít Těhotné z nově se snažících, taky jsem je četla, aniž bych přispívala, znala jsem je ze snažilek, ale odvahu se přidat po zamčení jsem neměla.

Na netu už nejsem tolik jako za těhotna, hodně se věnuju malé a taky mám jiné aktivity, ale pokaždé sem ráda nakouknu a počtu, jak se kdo má a co je nového, jak dětičky dělají radost a prospívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.5.09 18:07

Holky, mě to hrozně mrzí, já mám Aramis hodně ráda a svým způsobem chápu její pohled na věc, já jsem se sem taky navezla a pak přispívala jak zjednaná, takže chápu i nový holky, že je to tady baví a jsem ta poslední, která by měla chtít, aby tady nebyly…a je mi moc líto, jaká tu vznikla situace :?

Aramis , brouku, buď velkorysá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.5.09 18:12

Lendik - Toník má super jméno, taky by se mi pro chlapečka líbilo :wink: Any zase dneska nechce jíst, jen tak ulizuje..takže vylévám poloplné flašky Beby do dřezu :twisted:

Chtěla jsem se zeptat -v rámci těch veder- jak oblékáte a přikrýváte na noc? Už krátký rukáv a holé nožičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.5.09 18:15
Lenika píše:Chtěla jsem se zeptat -v rámci těch veder- jak oblékáte a přikrýváte na noc? Už krátký rukáv a holé nožičky?

My furt overálek…a když nemá ťapky, tak jí pořád ještě dávám ponožtičky :roll: ale zpocená pak není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 18:17
Lenika píše:
Lendik - Toník má super jméno, taky by se mi pro chlapečka líbilo :wink: Any zase dneska nechce jíst, jen tak ulizuje..takže vylévám poloplné flašky Beby do dřezu :twisted:Chtěla jsem se zeptat -v rámci těch veder- jak oblékáte a přikrýváte na noc? Už krátký rukáv a holé nožičky?

:oops: :oops: :oops: děkuju. No já si ho trochu vybojovala. Manželovi se nelíbilo, ale já pořád mluvila a mluvila :-D (a už vím o dvou holčinách co chtěli taky Toníka, ale u manžů neprošlo)

Já zatím stále stejně oblékám od narození. Dlouhý overal, zavinku a navrch deku. Ale poslední dobou je v zavince zpocený, …ale zase taková vedra nejsou. Zatím to měnit asi nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.5.09 18:20

Duant, Lendik - díky. Já dávám taky pořád overálek a fleece deku v povlečení, event pak ještě přikryju lehčí dekou. Před den nechávám spát jen v bodyčku.

Lendik - mně se líbilo vždycky, měla jsem dva Tondy spolužáky a každému se říkalo jinak. Hlavně „Toneček“ je k sežrání :D Líbí se mi i Lojzíček :oops:

HOLKY s HOLKAMA - co naušnice, už jste některá nechala nastřelit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.5.09 18:20
AramisDeMar píše:
DuantNefret píše:Aramis , doufám, že nepřestaneš chodit!!!
Duant, těžce to rozmýšlím… :?

Aramis, nezlob. :D Teď, když si ti naši miláčci padli do oka… přece nás nepřipravíš o nevěstu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.5.09 18:30

Já jsem kdysi chtěla holčičku Toničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.5.09 18:33
DuantNefret píše: