Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky jsme přestěhovaný! doufám, že se k nám nastěhuje i JOly a Jezinka… a vím ještě o jedný adeptce… z jedný diskuse.. co našla //… ale ne z nově se snažících.. tak uvidím zda se objeví… je taky čerstvá!
holky já jsem pořád utahaná jak když orám! pořád bych spala… a ten žaludek! jo a kafe.. mi smrdí! a to ho mám tak ráda!
Ppetí neboj přidáš se i s Ajikem!
Ahojky pupíci,
koukám, že vás i tak bude dost
. Takže já si vás mám umazat ze seznámku?
No co se dá dělat, tak dejte vědět kdo všechno prchne sem a já vám aspoň nakopíruju vaši část, jo? ![]()
Gav: nic si z toho nedělej, když Marky zakládala naše Těhule, taky je dala špatně
![]()
maciku ale ja a jezinka k vam nepatrime, my mame termin jeste v prosinci vis
samozrejme budu nakukovat ale zustavam u nasich tehulek, ja zatim sem tam v pohode docitat stiham a klido budu stihat i vas ![]()
no Joly já vím… vy jste ještě prosinec.. uvidím, jak to tady pofrčí… je fakt, že naše těhulky už mají zas jiné potíže než my… tak se mi to líbí… uvidím kdo vše se přidá! a jak se tu bude diskutovat… jestli to bude chrápat tak k vám taky budu nakukovat.. ![]()
ahoj tehulky byla bych rada sem prijit jenze dneska test byla jedna carka.koncila jsem mesicky 1 dubna od te doby nemam.porad cekam kdy uz konecne vyjde bud 2 carky nebo na ms. kdyby vyslo tak by bylo dobre bud uhodne na moje narozeniny 2.1.
![]()
vsem tehulkam drzim palce.
Tusim ze leden mesic budou hodne tehulky.
GAVOTTKO: jo já jsem to jméno nevymýšlela měli jsme s manželem takovou dohodu on si vybere klučičí a já holčičí no ale vyšlo to jemu
tak doufám že ted napodruhé to bude ta holčička ,jelikož na kluka už mám Ondřeje po
dědečkovi ![]()
gav jé víš co mě teď napadlo? že je škoda žes tu vaši diskuzi nepojmenovala Ledňáčci 2009
Ale jinak koukám jak se vám to tu pěkně množí, za chvilku vás tu bude jak máku - počkej, spousta holek se určitě ještě přidá až jim to potvrděj na UZ ![]()
no doufám, že se přidáš taky.. i když budeš už únor! Hele doufám, že to tu pojede! Mám pocit že nás těhulky z nově snažících umlátí pupíkama.. oni jsou už hodně a mají jiné starosti než my - ty zvracecí a vůbec počáteční! ![]()
Ahoj ![]()
Tak maželovi jsem koupila spícího ledního medvěda, na:,–(ila mu červenou čepičku s ušima, položila na polštář a dala lístek za lem čepičky: „KUK udělám v lednu“ ![]()
jééééééééééé Leni to je krásný!!!!!! ta romantika!!! musíš nám napsatž co na to řekl!
Maci:
líbil se mu, jen řekl: Tak v lednu, jo? ![]()
My to bereme opatrně, víš… Ale máme velkou radost. Asi to po UZV už řekneme našim..
Zdravím všechny těhulky i ostatní a mám nesmělý dotaz „Vezmete mě mezi sebe?“
Petra
Šamotko že váháš! každá ledňačka je vítaná! přidej se a napiš kdy to bude.. a něco o sobě.. ![]()
Leni nedivím se že se bojíš.. a bereš to opatrně.. bude to dobré! uvidíš§ ![]()
ahojky holky,
tak koukam že se hezky množíme to je dobře ![]()
Ahoj Šamotko vítej, bude druhé nebo myslíš jenom že máš prcka v lednu?
Leni: to je fakt romatika to ti povim. Tak mi určitě poradíte jak to hezky říct Zlatce (tchýni) máme hezkej vztah a bude mít velkou radost. Ale vubec mě nenapadá žádnej nápad co holky poradte.??? Filípek bude mít koncem měsíce svátek tak jsem myslela ,že jí dá jako nějaký dáreček ale nevim co a jak?
Ahoj, taky se přidávám všem s gratulací a fakt si užívejte ty vaše bříška, já budu taky nostalgicky nakukovat…
Leni -ty jsi ale romantik, koukám, že si tě manža snad ani nezaslouží
a co na to Biggy?? A ten písek ti pořád držím, dneska jsem tam byla celé dopoledne ![]()
Tak bříškům zdar Petra z Ledna 2008