LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2026
14.5.08 14:08

taky vítám nové těhulky to se nám to hezky rozrůstá, to bude ale lednáčku :lol:

manžel je 4.1 tak jsem zvědavá jestli se mimčo nějak trefi do terminu narozenin … na kontrolu jdu až 19.5 tak snad už bude vidět srdíčko co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 14:15

LAKY-některý holky viděly srdíčko už v 6tt,takže ty určitě s přehledem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 14:21

Ahoj holkýýý :D , zdravím všechny.

Dopoledne jsem si vzala první Utrogestan a je mi pěkně šoufl :?
Snad to po pár dnech přejde.. i bez něho jsem ted jak praštěná :lol:

Gav: já jsem taky optimista, prostě tomu věřím a hotovo! :srdce:

Holky, bolí vás některou podbřišek?
A já blbec si včera ještě dala k večeři papriku a ředkvičky...... bych si jednu majzla :roll:

Přeju příjemný den :)

http://www.zena-in.cz/…cs135981.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
14.5.08 14:35

Ahoj Leniko! :D
Můžu vědět důvod, proč ti dal doktor utrogestan?

Podbřišek mě střídavě trošku pobolívá, vždycky tak 15 minut a pak to zas dá pokoj. V neděli dopoledne mě to ale bolelo hodně, radši jsem až do oběda ležela, měla jsem veliký strach. Zkusím být optimistou jako vy a věřit, že všechno bude dobrý! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
14.5.08 14:42

Ahoj Leniko! :D
Můžu vědět důvod, proč ti dal doktor utrogestan?

Podbřišek mě střídavě trošku pobolívá, vždycky tak 15 minut a pak to zas dá pokoj. V neděli dopoledne mě to ale bolelo hodně, radši jsem až do oběda ležela, měla jsem veliký strach. Zkusím být optimistou jako vy a věřit, že všechno bude dobrý! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 14:44

Linda: snažili jsme se 15měsíců, tak i mi ho dala asi pro jistotu…
Ten podbřišek mě docela děsí, ale doufám, že to je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.5.08 15:01

Gavottko, mám dvojvaječné dvojčata. Jsou to holky.

Nevolnosi mám hlavně ráno, než se najím.To mě bývá hodně špatně. Jinak bych pořád jedla.Mám pořád hlad. Prsa mě bolí jenom trochu. Tak že zatím to ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
14.5.08 15:18

Leni - my jsme se snažili 19 měsíců a doktor mi nedal nic - to je teda úroveň… :evil: No snad to zvládnu i bez toho, baštím aspoň multivitamíny s kyselinou listovou, tak mám pocit, že aspoň něčím žížalku podporuju.

Mě ten podbřišek bolí spíš od toho, jak mám pořád břicho nafouklý z jídla. Asi se mi budete smát, ale mám pocit, že už to je na mě vidět! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 15:27

Lindo: já beru acidofolan (kys.list), běžné multáky pro těhu nemůžu, je v nich jod a ten nesmím (kvůli št.žláze).

No jsem psala, že jsem včera spucla papriky a ředkvičky, pak jsem nevěděla, z čeho mě to břicho pne :roll: .. ale dnes jsem nic takového nejedla a bolí mě :?
Jo a břicho mám už rok, kdy jsem přibrala 8kg po vysazení HA..takže to si už dávno všichni mysleli, že jsem těhotná :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 15:55

LINDO-smát se teda nebudu,páč já jsem na tom podobně :D Možná,že už je to třetí těhu :? ale nezapnu kalhoty,který byly před týdnem v pohodě a na gumu žádný nemám :( to je teda mrzuté :D
LENI-mě bolela děloha,ale jen ze začátku.Teď je mi fajn,ale plno holek to tak mělo,že je bolelo břicho
JINDŘI-tak dvě princezny,jo? :D Já naštěstí na nevolnosti netrpěla v žádnym těhu,tak uvidíme jak se to bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.08 16:13

ahojky koukam, jestli nahodou jezinka nepsala k vam, ale asi bude jeste venku s malym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.5.08 16:13

gavott ja byla dneska si objednat tehu kalhoty, budou mi je sit specialne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
14.5.08 16:27

Holky, pádím domů z práce a doma nemám internet (teda zatím, ale už se na tom pracuje), tak se loučím a děkuju ještě jednou, že jste mě dnes mezi sebe tak hezky přijaly.

Gav - jsi zářný příklad, že to jde i bez nevolností - z tebe si vezmu příklad. Já mám totiž pocit, že když mi je fajn, tak něco není v pořádku, třeba nemám dost těhu hormonů a tak. Ale možná se to u mě ještě rozjede, až mě to bude mrzet, kdo ví… :)

Mějte se všechny moc krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 16:33

JOLY-to já si koupim u žlutýho muže nějaký větší bokovky a nebudu to řešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 16:39

LINDI-neboj,vše je a bude v pořádku. :D Já dnes vytřela celej barák,vyluxovala,uvařila,vyprala(ještě kdyby mi tak někdo vyžehlil :wink:) a je mi fakt dobře.Když jsem ještě těhu nebyla,tak mi pořád něco bylo :? ,bolelo břicho při ovu,před MS,při MS no prostě hrůza :D
Tak si užij zbytek dne a zítra se zas ukaž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital