LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8850
14.5.08 07:02

Ahojky …dobré ranko přeji .....
jen k vám nakukuji ..protože podle netu mam zatím termín v prosinci 22/23 ..ale uvidíme, jak mi to zpočte dr. ---je pravda že těhulinky z nově snažících jsou už hodně dopředu a mají jíné problémy než my v začátcích těhu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 07:38

Dobré ráno holky,

teda až jsem se začla z té romantiky červenat :oops: :)

Původně jsem totiž chtěla dát čápa na balkon..ale nemohla jsem ho narychlo někde sehnat. Pak byla i varianta tučnáka (TP leden) s dudlíkem na krku :lol:
Medvídek i chrápe, já ho zapla, myslela jsem, že bude chrápat aspon tři minuty on jenom párkrát odfuněl a bylo.. Pak ho manžel pohladil po pupíku a on začal chrápat! :lol: Takže pupík je spouštěcí mechanismus.
Joooo, večer to bylo skvělé :oops: manžel se chtěl přitulit, ale ve tmě neviděl medvěda, dal mu hlavu na břicho a " Chrrrršššš…" :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 07:40

Pezo: :wink: , Biggy je tuleň.., dneska mě zalehla v posteli a to už s náma nespává… nevím, jesti už něco cítí, asi je ještě brzo.

Včera mi manžel řekl - Miláčku, já Ti řeknu, až budu psychicky připravený, jo? Říkám: A Ty nejsi, dyt jsi na to měl takovou dobu…?
A on: To jo, ale jako že už to je :D … no miláček.
A dali jsme si dětský šampus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.08 08:40

Dobré ránko těhulky…

zase krásný den to já ráda :D

holky, myslítě že bych mohla s prckem už ven dneska? už teplotu nemá měl jí včera večer naposledy neni ještě brzo? mám být ještě dnes doma? nějak chce ven a je mi ho líto nebo jit až k večeru kdy nebude tolik svítit sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.5.08 09:40

Můžu se přidat?

Ahoj těhulky, jsem tu úplně nová, i když těhotná jsem již po třetí :oops: .(ještě to ale nemám potvrzené od dr. tak o tom zatím nikdo neví, tak snad jsem to nezakřikla)Ráda bych si občas „pokecala“ s někým se stejnými problémy, tak doufám, že tady zapadnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.08 09:42

vítej Misho jo tak po třetí to jsi jako moje sestra :lol: blahopřeju, tak že do třetice ten kluk :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 09:43

Ahoj Misho :)

teda Ty budeš mít nadílku dětiček, to je krásné. Jak jste se rozhodli, že chcete třetí? :wink:
laky: ahoj, já mám taky radost ze sluníčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 09:49

Ahoj těhulky :P Tady to teda jede,ani nemám dočteno :?
MISHO-ahoj,taky čekám třetí :D Zatím mám páreček a teď bych chtěla holčičku :D
Holky,co tu jste nové,dejte si do podpisu odkud jste,kolik je vám a partnerovi a kolikátý dítko čekáte,ať ostatní mají přehled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.5.08 09:54

Lenika: no vlastně se to rozhodlo tak trochu za nás… sice jsme chtěli 3 děti, ale trochu později… gestagenní antiko při kojení mi nedělala dobře, ale myslela jsem si, že se dvěmi dětmi na nějaké tulení stejně není moc kdy, tak že to uhlídám podle cyklu…no a jednou jsme tomu dali volný průběh, a už se hlásí výsledek, dneska ráno mi už začalo být zle :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.5.08 10:01

Gavottka i ostatní: v červnu mi bude 30, manžel je bez 3dnů o 3 roky starší, lv létě snad začínáme stavět domeček (teď bydlíme v paneláku v Novém Jičíně) a 28.4. jsem našla na TT // (TP asi 5.1. ale počkám co na to dr. - 20.5.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 10:02

Tak moje známá má dvě velký děti,3měsíční mimino.Teď nedopatřením otěhotněla a čeká dvojčátka :D Tak to je něco :D
LENI-moc krásný s medvídkem :D Taky čekám,kdy se Michal začne víc chovat,jako taťka :? Asi jim to dochází později,nebo bych si možná přála víc péče :?
LAKY-ven bych šla až navečer,až nebude tolik sluníčka.Už to pěkně praží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.08 10:29

MISHKO-díky za info :D Já ale myslela,aby i ostatní,který přijdou,byli vždy v obraze,tak tam jak máš metříky,tak k tomu to napsat,tak jak to mam já,Lenika a další.A třeba i termín porodu,návštěvu dr. a tak :D
LENÍ-už jsi mrkla na tu rodinu.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
14.5.08 10:44

Gav: rodinu zná, občas tam zajdu :)
Ted jsem volala do ustavu na moje výsledky a chtěla jsem se zeptat, jestli mám něco dělat, když už jsem těhotná a doktorka je na konferenci :( Ale věřím, že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.08 11:33

ahoj malí pupíčci… hurááá.. tady se to rozrůstá! Jen víc… ať je s kým povídat!
Já taky čekám třetí! Dvě holky už mám velké! tak si to užívám. I to že je mi špatně! :lol:
Laky taky bych asi volila ještě zůstat doma.. anebo dojít někam kde nebudete na sluníčku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.08 11:34

Leniko co to mělo být.. to dole? pod grafíkem? nějaká tabulka? nebo metřík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí