Poradna duly
Jana Čurdová
Gav: no jo, když já si to tak nějak malovala.. romanticky.. A když mi to nevyšlo s manželem, chtěla jsem to nějak slavnostně oznámit našim.. Ne po telefonu. Chtěla jsem dát nebo nakreslit čápa na komín a zavést je oba na balkon, nebo něco…jsem asi pako.
CHci, aby u toho byli ona a i manžel. Kurňa, pořád píšu manžel - Jirka.
Mamince to řekni, třeba se to pak vylepší.. držím palce ![]()
LENÍ-jó,v životě si člověk toho tolik plánuje a život to většinou naplánuje za nás ![]()
Máma je tvrďák,ta mi jen tak neodpustí a pochybuju,že by to nějaký mimi spravilo
Nanejveš řekne,že jsem se zbláznila ve svym věku,že jsem třetí nechtěla a teď když mam novýho chlapa,tak se můžu přetrhnout.No úplně to vidim
ale ten první krok prostě udělat musim,ale vůbec netušim,co si budem povídat ![]()
A jak vaši bydlí daleko?Nedali by se třeba pozvat ještě nějak extra některej večer?Promiň,mám v tom teď trochu chaos kdy jdeš na utz ![]()
Gav: to mě mrzí.. Tvoje maminka nějak zbožnovala Tvého ex? ![]()
Naši bydlí 300km daleko, na Moravě
a na UZV jdu ve čtvrtek.
Ahoj - přeji všem pěkný den bez nevolností. ![]()
Macík - díky za návod na metříky - už se na tom pracuje…
Lenika - když si představím, jak lezeš na komín malovat čápa.....
…radši to oznam míň krkolomně, ať se ti nic nestane!
Gav - myslíš, že to tvoje mamka opravdu nezkousne a mimi ji neusmíří? To mě mrzí. Asi to chce čas, ale určitě se to spraví. Pobyt venku tí závidím, já jsem v kanclu okny na sever. ![]()
Já to všem začnu říkat až po tom utz, našim, kamarádům i v práci. Do tý doby zatloukám! Zatím to vědí jen dvě kamarádky a samozřejmě otec dítěte (jé holky - ten mě včera potěšil: jak jsme vypadli v hokeji, tak mi říkal, že je to sice smutný, ale že hlavní je, že jsem v tom, to je nad všechny medaile) a celý e-mimino. ![]()
LENÍ-ach ták,tak to je fakt daleko ![]()
No my jsme byli navenek taková dokonalá rodinka,nikdo netušil,že bych jednoho dne mohla prásknout do bot.Bydleli jsme v jedný vesnici,naši vedle v ulici,měli jsme u nich koně.Máma mě prostě odsoudila,že jsem rozbila celou rodinu a že jsem sobeckej spratek,ale to je na delší povídání
Ona je bývalá ředitelka Mat.školy a byla zvyklá dost sekýrovat
LINDI-tak to je od tvýho chlapa krásný,to by mě dojalo ![]()
Lindo: no, ten komín není vysoko
je to takový malý komín, který je na terase domku, víš.
Mám HLAD, jdu si koupit hnusnou kaši z KFC, nikdy mi nechutnala, ale ted na ni mám chuť ![]()
Gav: AHA, tak to už chápu. Maminka má uraženou pýchu a jak ted na té vesnici vypadá, vidˇ
to je hrůza, rodič by měl stát za dítětem, zvlášt v takoých to rozhodnutích… Budu na Tebe myslet.
Mamka těžko trávila, že byl Jirka rozvedený, ale i když se mě několikrát před svatbou ptala, jestli je to nutné (
), tak mi nuijak nebránila..
Jééé,KFC
to bych si taky nechala líbit
Tak si nech chutnat.A LENI-napiš mi pak SZ s tvojí adresou,ať to můžem hodit do navigace,abysme zbytečně nebloudili ![]()
Holky, přiznám se, že ten metřík mu tam vůbec nejde dát, nevím, co dělám špatně, jsem trubka.
![]()
Vyzkoušela jsem to teď aspoň desetkrát a ani jednou se mi nic nezobrazilo- mám to vytvořeno, ale nevím, co všechno zkopírovat do podpisu, tak jsem rezignovala. Ach jo.....
No nic, Macíku, prosím dej mi do tabulky zatím datum porodu 9.1. Díky!
Lindo myslím že by mohlo fungovat to.. až budeš mít metřík klidni na něj pr. tl. myši a dej vlastnosti… a objeví se tam nějaká adresa.. a tu zkopíruj do podpisu a musí být ještě vepředu
pak by to mohlo vyjít!
jooo Leniko tvůj metřík je naprosto boží!!! taky jsem ho zkoušela.. sice trošku jiný, ale taky se mi nedaří dát ho tam, tak aby byl vidět! ![]()
GAVOTTKA KO 28.5. UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 Laky KO 19.5. Lenka 79 TP 19.1. 2009 Šamotka MishaB. KO 20.5. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 Ronnie KO 19.5. TP 1.1. 1009 Jezinka
Holky, ted přijela kolegyně se 2měsíčním chlapečkem.. ten je tak krásný
a jí to moc sluší. ach ach ![]()
Maci: upravila jsem si to podle minulého metříku od lilypie, aby to mělo stejný tvar.
Maci, poslala jsem Ti SZ, ale tam se ten metrik zase objevil.. Nevim, jak Ti napsat tu adresu…
KFC bylo mňam ![]()
Macíku, mě prím tě dej taky do tabulky proamtymní datum TP 14.1.2009