Poradna duly
Jana Čurdová
Leniko prosím někde přidej jednu mezeru.. a už to přijde v tom tvaru.. dík
GAVOTTKA KO 28.5. UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 Laky KO 19.5. Lenka 79 TP 19.1. 2009 Šamotka MishaB. KO 20.5. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 Apricose Ronnie KO 19.5. TP 1.1. 1009 Jezinka
Leniko no já chci moc čápa! vrána u nás byla už dvakrát!!!! tak ho třeba přivolám! ![]()
Maci, hmmm, ale je tam ještě jiný čáp
Ale co, dyt je to jedno.
Teda já vůbec nestíhám pokecat, když u toho mám ještě pracovat, a to jsem si vždycky myslela že čtu a píšu celkem rychle ![]()
Musím vám tu povyprávět jak jsem od rána v šoku. Manžel se až do dnešního dne stavěl ke všemu ohledně druhého dítka celkem chladně, při snažení remcal že bych chtěla všechno hned, nad testem ještě včera říkal „kdo ví jestli…“ ale dneska mě totálně dostal. Přijel v devět ráno a hned se ptal jestli jsem testovala, že chce vidět jestli už je silnější, tak jsem s remcáním že to nebude z ranní moči, takže nebude nic vidět ,šla počůrat papírek (sílí, i když není z ranní
), a pak mě dostal podruhé, když se mi vrhnul k rozečtenýmu emiminu a začal vyrábět metřík, aby viděl co se s tím naším překvapením přesně děje.
No fakt se nestíhám divit.
LENÍ-tak si mě navnadila na tu kaši,tak jsem si udělala celej hrnec
a všechno jsem to snědla
to jsem ale prasátko
a teď je mi těžko ![]()
Leni , tak to je něco
v chlapech se člověk nevyzná. Ale je to od něho moc pěkné.
Můj mi včera rval knížku o těhu z ruky, aby se podíval co nesmím ![]()
Gavi , tak to jsem přesně udělala včera
KFC daleko, tak jsem si uvařila kaši doma apak ji vyjedla lžičkou z hrnce
No musela jsem pak na dlouhou procházku s havinkou, abych to trošku vyšlapala..
Hlavně, že sis pochutnala ![]()
Maci
, ten je ted krásně vidět.
Musím makat, přeju krásný den, ahoooooj ![]()
Leni tak jsem změnila metřík úplně..... takový tu ještě nikdo nemá!!! a je to!!!
![]()
LENÍ-no já už na ní měla delší dobu chuť,miluju párek s kaší,což Michal nejí,takže jemu jsem udělala brambory na smetaně
Jo,jo pochutnala,ale bývá i lepší,mam nějaký vodnatý brambory
Hezkej metřík,ty jsi na ty čápy viď? ![]()
LENKO-to je od něj hezký
Michal taky včera přijel z práce,hladil mi bříško a ptal se,co dělá Anetka
Jo a taky jsem se ho ptala,proč se mu nelíbí jméno Adam,a on na to:Holka se přece nemůže jmenovat Adam ![]()
to je hezký GAV!
Lenika má moc hezký metřík!!!
asi mizím! musím si naláknout nehtíky..
a pak jedem do Jihlavy pro ty moje šaty.. co mám zamluvený! ![]()