LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
16.5.08 22:02

Ahoj holky

Gav: tak kokořínsko mám taky moc ráda, teta tam má srub kousek od Housky, takže jsme tam jezdili hodně na prázdniny :) .
Maci: no to máš vlastně s tou tabulkou pravdu, to mě nenapadlo.. :?

Já jsem si včera koupila vitamíny pro těhu Elevit, jsou bez jodu. Budu si brát jeden obden, abych to s tím Utrog. nějak nepřekombinovala.

Víkendu budeme mít pracovní, musíme už spacifikovat starý byt, chjo :( naštěstí nemusím mýt okna :wink:
Přeju dobrou noc a pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
17.5.08 07:58

Ahoj holky,
všechny moc zdravím a přeji hezké ránko a celý víkend :D . Už jsem od 6 vzhůru, jednak žaaludek zase zlobí a jednak moje 2 kočičky , které si tady hrajou. Je to příprava na dítě, někdy totiž tady dovádí už od 3 hodin od rána :D Ale je s nima legrace, tak to zatím zvládáme. Psaly jste ať napíšu něco o sobě: je mi 33, přítel 43, jsme v očekávání prvního mimi, snad …pokud tedy vše dobře dopadne a toho 26.5. Dr uvidí srdíčko atd…Popri zaměstnání dělám VŠ, právní aplikace, takže někdy je to šílený kolotoč: škola, práce, domácnost atd, no znáte to :D Ale zatím pohoda, jen ten žaludek mně pěkně bere, nejhorší je, že mi nejde nic na chuť, tak mám pocit, že to jídlo mi nedělá dobře…Doufám, že se to brzy umoudří…Co vy jak Vám je? Doufám, že lépe.
Tak zatím páček a hezké ránko všem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.08 09:25

ahoj ahoj ahoj
zdravím a přeji krásné sobotní dopoledne, u nás svítí nádherně sluníčko :)
včera jsem nějak vůbec nezvládla stavit se ještě na PC, odešla jsem z práce o 1,5 hod dřív a hned po příchodu zalezla do postele a usnula,mám pocit že v noci tahám dříví v lese, jinak si tu únavu fakt nedovedu už vysvětlit :) Jinak včera to bylo opravdu náročné, 1× jsem si odložila v práci, prostě jsem se omluvila klientovi že si musím odskočit a bylo to,ale hned mi bylo líp…
Co se týká velikostí a váhy začínám z toho být trošku nervozní, já mám velikost prsou normálně C-D dle podprsenky ale ted uz to budou D jak vyšité, navíc musím kupovat dražší značky, jiné mi vůbec nesedí…
Váha je horor sama pro sebe od začátku jsem přibrala už 3 kg, já vím že všude píšou nepřejídat se atd. ale když já mám skoro pořád chut na chleba s máslem a třeba šunkou, sýrem nebo jen tak a to není moc dietní jídlo…do toho ovoce, zelenina apod. takže človek ji skoro porad po malych davkach
Pritel me chlacholi ze to nevadi hlavne aby mimi bylo ok, ja si to myslim taky ale s vahou jsem mela taky problemy tak to zkratka ve mne budi obavy co bude dal!!!! :?
Tehotensky cviceni zatim nepada v uvahu kvuli unave a blbe pracovni dobe, jinak jsem chodila na spinning, obcas posilka ale ted uz nic, jsem rada kdyz zvladnu uklidit domacnost…
coz mi pripomina jdu makat, ve 12 hodin prijede navsteva na tu nasi pout tak musim dat bytecek do pucu :)
zatim pa pa

PS: uf koukam ze jsem se poradne rozpsala,ale nejak moc toho mam prave v hlave......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.5.08 09:28

Ahoj holky, jen v rychlosti nakukuji.

Holky se včera u našich vyřádili, měli tam kamarádku Aničku, tak se jim nechtělo ani domů. Přijeli jsme domů dost utahaní. Holky deneska jenom odpočívají. Odpoledne se jdeme podívat do mateřského centra, bude tam pohádkový program pro děti.

Lindo, když jsem byla těhotná z holkama tak jsem nikam nechodila. Měla jsem ryzikové těhotenstvý.Tak tentokrát pokud bude všechno v pořádku, tak bych chtěla chodit do břišních tanců pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
17.5.08 11:11

Tak úklid hotov, koukam ze si vsechny uzivate krasne soboty :)
Preji vsem super vikend a pohodova briska!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.5.08 14:41

Nazdárek,
tak my jsme byli dopoledne na pouti, pak ke tchýni na oběd a teď to tady doma zase všechno spinká. :-)
Holky, já tady furt očumuju kočárky. Chtěla bych vybrat lépe než ten první, ale nevím, podle čeho vybírat. Má už některá z vás kočárek, myslím koupený, po prvním dítěti, vybraný nebo vysněný. Mně se hrozně líbí Herqules razor 6 spin, ale není to nic levného.
Dneska mi manžel povídal, že neví, jak budeme v autě jezdit s dvěma dětma. Máme třídvéřák a oba jsme v prčicích se zádama (manža ještě víc než já). Že prej to budeme muset nějak vyřešit. Jsem fakt zvědavá jak, když na účtě jsme v mínusu. :oops: Třeba se manžel chystá udělat banku. :lol: :lol: :lol:
Náš mladej se probudil, tak musím jít. Pa večer. Petra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
17.5.08 14:51

Ahoj těhulky,

koukám že je tu mrtvo no jo je víkendík tak se ani nedivim.

Jina jsme dnes byli s Fildou na pohotovosti a pan doktor nám dal antibiotika, tak že jsme celý týden doma. Prý to budem léčit jako zánět středního ucha. Tak doufám že mu brzy ty anti. zaberou a nebude tak uknouranej nemůžu si pomalu ani zajít na záchod :(

JINDRO: dvojčátka máš přirozenou cestou? to je krásný taky bych je chtěla.

EK: A co děláš za práci a budeš VŠ potřebovat k práci nebo pak budeš podnikat sama na sebe.

LENIK: tak to já vitamíny nezobu, jelikož jsem se někde dočetla že se rodějí větší děti nevim jestli je to pravda , ale už tak máme v rodině velký děti a pětikilové fakt nechci.

ŠAMOTKO : no filda právě vubec neměl tolik kolik by měl mít v roce měl kolem 11 kg, ale špatně mi přibíral když byl mimčo byl hrozně línej sát. Ale za to těd to zase dohnal budou mu čtyři roky a má 21 kg což mají pomalu děti do první třídy ale tlustoučkej neni prostě neni kost a kůže. Ale ted jak mu neni dobře skoro nejí tak mám pocit že ta váha pujde hodně dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.5.08 16:18

Laky, holky se narodily císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.08 16:50

čusky holky! vy malí pupícčci!
Chtěla jsem reagovat na tolik věcí, ale nějak se mi to pořád motá!
EK jsi dobrá když dokážeš ještě studovat! já jsem byla v práci, a v únovu přišly potíže.. prostě je to složité… přišlo mi, že je vše špatně.. a do práce jsem chodila s průjmem a nervama… a pak se přidalo zvracení tak jsem řekla dost! nesesypu se kvůli práci! a od té doby jsem na neschopence.. neskutečně si to užívám!!!! ale fakt!!!! je to super děti jdou do školy. manža do práce a já si vařím… a tak prostě se bavím zahrádkou a čtením… a vůbec!
Jo holky prsa mám taky dost šílený! už před těhu 95 D !!! ale to není ještě tak zlé… spíš mě bolí! hlavně v noci… na břiše nemůžu spát… na boku je problém! ale dnes jsem chrněla s kojícím polštářem a bylo to bájo! jak na záda.. tak před břicho!
Jinak nevím kdo psal o tom nechutenství… ale přesně to mám!!!! nikdy jsem neměla potíže uvařit.. a prostě si uvařit na co mám chuť! ale teď se musím do jídla nutit! nemám chuť vůbec a nic! a teď jsem vypozorovala, že ten žaludek mě plave nebo prostě cítím nevolnost když dostávám hlad! jenže se bojím, když se najím, že půjdu zvracet… ale ne.. když se najím zlepší se to! jinak jsem jakoby nafouklá a vše mi jde „Nahoru“ je to protivný.
ale vydržím!!!! v poho!
vitamínky papám… myslím, že teď v začátku tím nic nepokazím až budu víc těhu budu brát půlku tab. denně nebo ob den jednu! zatím beru každý den + kyselinu listovou (jo mám calibrum - materna). a pak beru cosi na klouby… vyhrála jsem to v křížovce.. v nějakém časopise. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
17.5.08 17:07

Kuk,

tak mám jakž takž uklizeno, manžel ted dovařil, tak můžu jít udělat kuchyn znovu :roll: , ale oběd byl mňam :-)

Byla jsem na procházce se sousedkou a 2měs. Filípkem :D

Jindro: jééé, dvojčátka, nějak jsem to přehlédla a jak jsou stará? :lol:
Laky: já myslím že v prvním trimestru ty vitamíny spíš pomůžou :) a určitě je to individuální..
Maci: já se musím nutit ráno jíst.. ale pak už to jde. Jo a brala jsem Acidofolan (listovka). šamotko: taky už pomalu koukám :oops: Chtěla jsem Cortinu, ale líbí se mi jen sporták.. jinak Jané, co má vedle sousedka vypadá dobře. No, bude to boj :D

Jdu si dát po pozdním obídku dvacet.. teda, ne že bych nespala i před ním :oops: :D
Příjemný podvečer a pozor, má hodně pršet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.5.08 17:22

Leniku, holky budou mít v červenci čtyři roky.

Vytamíny taky beru.Já beru Calibrum bejbi plán. Tyto vitamíny jsou i pro začátek trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.08 17:25

http://www.detskezbozi.com/…pts/show.asp?… x3 tris evolution 2008
tak tenhle je teda boží!!!! pro mě! ale peněz fůra! takže budu mít po sestře deltim není špatnej a dobře se s ním jezdilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.08 17:31

přímo tuhle barevnou kombinaci - tady na fotce je už udělaná jako sporťák…
 http://images.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
17.5.08 17:31

MAci: ten je krásný, vid :D
Líbí se mi i CasualPlay, ale má moc krátkou opěrku
http://www.babyportal.cz/…em-vzor-2007
A co teprve tento! :-)
 http://www.kocarky.cz/…older-4.html

Jindro: tak to už holky pěkně brebentí a mají rozumy, vid? :wink:
Máš nějakou perličku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
17.5.08 17:34

Maci: Deltima si kupovala moje kamarádka a je s ním spokojená.
Nám naši na kočárek našetřili, je to pořád na vkladní knížce :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital