Poradna duly
Jana Čurdová
Jindro: asi jsem to špatně napsala myslela jsem jestli je máš uměle nebo se vám povedla normálně
ted se tady kamáradce narodili dvojčátka kluci a jeden měl 3,2 a druhý 2,7 přitom ona než otěhotněla měla 47 kg to jsem koukala jak puk a to šli o měsíc dřív samosebou císařem.
maciku: jo ten je krásnej ale ne pro nás obříky
mám taky deltim a nemůžu si stěžovat.
lenik: zeptam se na ty vitamínky v pondělí na gyndě co mi na to řekne jestli mám něco brát nebo ne.
no jasnaj holky! cortina je prostě boží! teda i ta cena! no deltim ten co jsem vám hodila fotku má ségra na děti… byla jsem s ním mocinky spokojená! má velký kola - tady na ty zimy u nás ideál! a pak polohovatelný rukovítko… já mám ráda výš… líp se mi jezdí… a je moc pěknej.. tak si myslím, že si pak koupím až sporťák nějakej lehkej.. to si sehnala ségra trojkolku, ale nevím, řeknu vám, zdá se mi moc nestabilní… když vjíždíte na chodník… tak je to takový na překlopení!
jj Leni u tebe to bude první jen si to vychutnej!
jak s prací??? přemýšlíš že bys zůstala doma? nebo budeš chodit dál???
fíha! zítra budu 7+1 tzn. 8 týden! toto letí!!!! ![]()
Laky no myslím, že bys měla určitě listovku! ze začátku je moc důležitá! já jí beru už tři měsíce.. dle doporučení!!! a myslím ži že na velké mimi může mít vliv vitamíny.. ale ne takhle ze začátku… to až v druhé půlce nemyslíte? teď si myslím, že jsou důležité! pro ten rozvoj!
Maci: to víš, že si to chci vychutnat
Ještě se mi líbí I`coo, ale má malou korbičku
http://www.babyportal.cz/…ry-vzor-2008
S prací nevím.. strašně mě to nebaví, tak si říkám, že bych od října už byla doma, uvidíme´.. to je všecko předčasné..
Jééé a to s emáš, že Ti to letí, já bych už chtěla 8.týden ![]()
neboj dočkáš se! utíká to jako voda! fakt!
hele zjistila jsem že nevolnosti a žaludek mě trápí když dostávám hlad! tak to přehádnu! budu jíst pořád!!!
![]()
no já už zůstanu doma! teď to nemá cenu vracet se… a po prázdninách by to bylo stejně tak na tři měsíce a pak by musela shánět někoho zamě.. tuším že se chodí na mateřskou dva měsíce nebo šest týdnů před… TP
užívám si to! a jsem utahaná jak kotě.. pořád bych spala.. a to skoro nic nedělám! a přijde mi, jak to tu někdo říkal, že skládám snad bedny… ![]()
Krásné odpoledne,
tak jsem si taky chvilku schrupla a probudim se a ouha vedle me spinka pritel, tak jsem se vyplizila a zaskocila chvilku za vami:)
Jindra: gratuluji ke dvojcatkum taky se mi moc libi, ale cekam jen jedno mimi a asi to je taky peknej zahul pro tebe jako maminku, vsechno dvakrat a najednou!!!
Macik: ja jsem to mela s vitaminy jednoduchy na gynde mi doktor predepsal kyselinu listovou a rekl mi at v zadnem pripade zadne jine zatim neberu ze se na pristi kontrole domluvime co a jak, podle UTZ - tak nevim, ale myslim si ze to nemuze skodit.
Jinak co se tyka velkych deti ja byla normal, ale videla jsem pritelovy fotky jako miminko a byl to peknej valibuk! ![]()
Lenika+Macik: kocarky se mi libi skoro vsechny, divali jsme se s pritelem jako blazni uz nekdy v unoru jen tak ze srandy v Brne v Chiccu - moc drahy- ale na pokochani krasny, bude zalezet na prakticnosti (prodavaji dohromady i vajicko do auta+kocar hluboky + sportak, ale ten se stejne pak musi koupit az mimco povyroste) a taky na cene!!!
ahoj apri… no důležitá je hlavně ta kys. listová… pro dobrý vývoj mimi… a domluvíte se.. s dr… já jsem to nějak na tom UTZ nestihla bavili jsme se o jiných věcech a na tohle jsem si nevzpomněla.. ![]()
Laky promiň, špatně jsem tě pochopila. Holky jsou počaty přirozenou cestou.
Narodily se 35tt a měli 2.45 . Takže byly taky dost velké.
Leníku, momentálně mám od sluníček nejnovější perličku. Sluníčka prohlásily že musíme vyměnit tatínka, protože dělá na chalupě nepořádek.( mi teť přestavujeme chalupu a je tam dost nepořádek.)
A ještě nedávno prohlásily že jdeme do automatu koupit peníze.
Apricose,velky záhul to byl hlavně na začátku. Když se holky narodila a než jsme se trochu srovnaly. Teť už to jde holky si spolu krásně vyhrají.I když, když začnou zlobit taka to taky někdy stojí za to.
Kočírky Cortina se mě taky líbí, ale zdá se mi moc malý. Mě se moc líbí ještě kočárky Tako.
Apri: Ahoj
tak přítel si taky rád pospí? Můj manžel by spal ve dne pořád
a v noci čumákuje do dvou do rána a ráno před osmou musím s pejskou chodit já
![]()
Jindro: jéé, tak to jsou pěkné hlášky
na to se moc těším, na ty rozumbrady.
Mrknu na ty Tako kočárky.
Ted jsem se vrátili z procházky s pejskou a jsem oba utahaní… a žízniví. Jirka dělala svoji specialitku kuře v kečupu a je to takové pikantnější, tak pořád sosáme
no a já běhám třikrát tolik na wc..
S temi kocarky se drzim zatim trosku zpatky, radeji pockam na UTZ at clovek uvidi ze je vse tak jak byt ma, tak pak muzu zacit s vyberem ![]()
Lenika:Pritel si rad pospi, ale nema moc prilezitosti,ma narocnou praci, tak jezdi na 5:30 a ted se vracel domu az po 20.hodine, dnes dopo byl taky v praci, tak se mu ani nedivim ze vytuhl ![]()
Macik: no doufam, ze muzu doktorovi verit - kdo by to mel vedet kdyz ne on co je dobre a co ne…snazim se vitaminy nahrazovat hodne zeleninou a ovocem, dneska jsem mela zase spenatove bramburky s cibuli a porkem zapecene smetanou - mnam! a listovy salat
Ja mam potize s nechutenstvim akorat rano, vetsinou se snazim si dat neco mlecneho treba tvaroh (s trosku nizsim obsahem tuku) anebo jogurt treba s musli nebo s cornflakes, ale jak kdy nekdy fakt nemuzu nic…
no jasné… já na mimi nakoupím pár maličkostí..ale hodně později je ještě moc brzy! co jsem měla po dětech jsem dala sestře.. ona přidala po dalších dvou dětech a teď mi to zas vše předá… takže mám kompletní výbavu po třech holčičkách a jednom klučíkovi! tak si upletu jen kompletek do porodnice - svetřík, overálek, čepičku, ručkavičky a capáčky.. jinak budu mít od sestry i postýlku, chůvičky, kočár, autosedačku.. prostě vše… snad možná - uvažuju o monitoru dechu! ale uvidím!
no mě je fakt špatně když začínám mít hlad.. dnes jím pořád… a je to dobrý!
![]()
a ráno zvládnu aktiviu bílou sladkou pěkně vychlazenou a ta mi ten žaludek tak krásně srovná!!! úplně pohladí!!!! ![]()
jinak dvojčátka to je super! ale nevím stačí jedno!!! ![]()
Jinak ty kočárky jsou fakt super!
Ahoj holky,
všechny Vás zdravím, byla jsem se dnes jen na chviličku mrnknout takz na kočárky a vaničky a postýlky. jsou to tak krásné a roztomilé věci
. No ale taky si myslím, že je ještě hodně brzy a počkám si na 26.5. měla bzch být 7tt+1, tak snad tam Dr. uvidí co potřebuje
. JO a ty nevolnosti a únava, to je vážně děsný, taky je to horší, když mám hlad, ale 14 dní zpátky jsem měla docela na některé věci chuť, ale včera a dnes, musela jsem se do jídla nutit. Teď jsem byla venku a koupila jsem si u číňanů polívku a přiveyla jsem si ji domů a docela ok - kuřecí a kukuřicí. Kafe nemůžu ani cítit, tak mne bolí hlava, asi budu mít nižší tlak, nrmálně tím docela trpím. Jo a co se týče práce, ještě to tam nikdo neví, že jsem těhule, máme teď rozjetý nějaký projekt a potřebuju tam u toho být, tak jen doufám, že mi nebude blbě a zvládnu to… Dělám v PR agentuře a ty práva k tomu, nevím uvidím, jestli se tam pak budu moct po mateřské vrátit, nebo ne. Co se týče vitamínů, papám jen listovku, Dr. neříkal o vitamínech nic, jen zakazoval - kouření, kafe a stres
.
Nazdárek,
tak jsem omrkla ty vaše kočárky a super. Tak tady je ten můj favorit.
http://delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Kdybych nemusela koukat na peníze, koupila bych si Jané. A kočárek, který mě zaujal je ten Bolder. Je nádherný a ty barevný kombinace.
Co se týká vitamínů, papám jen acidum folicum (kys. listová). Brala jsem ji už před otěhotněním. Je pouze na lékařský předpis, ale já si udělala zásoby z práce. ![]()
Já toho na mimi taky moc kupovat nebudu. Jen když to bude holčička, tak asi pár oblečků, jinak mám snad vše po prvním.
Já taky kočárky apod. ještě neřeším, jen jsem nakukovala, jaké jsou novinky
Něco jsem měla už vybráno z lonska..
šamotko: ahoj, no já mám acidofolan a ten není na lékařský předpis
takže ho seženeš v pohodě v lékárně.
apri: pěkný metřík, jen musím počítat v kolik tt jsi ![]()
Dneska ráno jsem si dala první kafe nez kofeinu a celkem mi to chutnalo ![]()
Přeju dobrou noc, užijte si pěknou neděli. Ahooooooooj