Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi to je dobrý!!! jsi dobrá, že zvládáš dvě dětičky… je to asi náročné co???
Ahojiky všem …
tak i přes náš boj s jahůdkou ..špinění neustávalo a dnes mi dr říkal, že už nevidí srdeční činnost…víc dodávat snad nemusím .
zítra nastupuji do nemocnice ..
ale děkuji všem za podporu .....
mam svý 2 chlapy, tak to určitě zas bude OK .
tak se s vámi loučím a přeji všem pohodové těhu a krásná mimča
jj zvladam.dalo mi to,ale uz sem na to prisla,vem si ze sem sama skoro dite
i kdyz mam skveleho pritele a skoro manzela.
jezinko ,je mi to lito ![]()
Jezi drž se!!!! myslím na tebe!! je to špatné! ale bude zas líp a sluníčko zas vyjde!
Zuzi jak dlouho jste spolu? jak dlouho tedy se o ně staráš? je hrozné že přišly o maminku! a zároveň mají velké štěstí, že našly tebe!!!!
10 mesicu sme spolu a bydlime spolu 9 mesicu.jj mam je rada jako vlastni,tesi se ze budou mit sestricku nebo bratricka
Zuzi to je fakt fajn!!!! jsou si podobné???? máš fotku? hoď nám ji sem… nebo do galerie! ![]()
jak sem vlozim fotku?mno podobne si nejsou jedna je cela mama a druha je podobna honzinovi
Zuzi otevři siještě jednu net stránku a tam zadej tuto adresu:
a najdi fotku v pc… je to odkaz procházet a dej host in… až ji budeš vidět můžeš na ní kliknout ona se ještě zvětší.. a pak na ní klepni pr. tl. myši.. a vlastnosti a tu adresu zkopíruj do diskuse… a musíš přidat
jeeej to je na me slozity,mnooo dneska uz ne, chystam se do postele a fotky mam v mobilu
no je to dost blbý! do galerky je to lepší ale nevím jestli jí už tady máme na lednáčcích! ![]()