LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
19.5.08 09:08

joly :wink: prostě si ten UZ vydupej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
19.5.08 09:14

peti uvidim co bude, zeptam se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.5.08 09:25

Tak koukám, že na každé gyndě mají jiné postupy - mi dělali vždy nejdřív UTZ a pak až brali krev, no jsem zvědavá jak zítra, protože jsem od minule změnila dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
19.5.08 09:28

Ahoj těhulky,

tak já jdu dneska na kontrolu, tak jsem zvědavá co tam pan doktor uvidí doufám ,že zase nebude tvrdit, že nic to bych ho asi musela přetáhnout :lol: je tam až od 12-15 tak pak dám vědět jak jsem dopadla.

JOLY: nic si z toho nedělej mě ani tu krev minule nebrali tak to máš na vrch mě prostě odbyl že tam neni nic vidět a hotovo.

tak s tim řikáním sourozencovi, tak já mám opačný problém jelikož když se to někdo dozvý tak mi malýho od září nevezmou do školky. A on to potřebuje opravdu jako sul. Tak nevim kdy mu to chudinkovi řeknu v září mi přijde pozdě ale když to udělám dřív tak to určitě někde řekne. :( ted babo rad. Přinejhoršim ho vyřadí řiditelka ze školky a budu ho mít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.5.08 09:50

Ahoj holky,

zdravím v rychlosti.

Ppeti: pořád na Tebe myslím :wink: vydrž.
laky: držím palce k dr. Já se čtvrtku už nemůžu dočkat :D
gavi: pfůůů pfůůů, at je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
19.5.08 10:27

Ahoj holky,
všechny moc zdravím po víkendu - dá to práci vás dočíst!

Jezinka - je mi to strašně moc lít… :cry: , drž se!

Gav - pocházím z malý vesnice mezi okr. Mladá Boleslav a Praha- východ, docela mi vyhovuje anonymita, která tu na netu je, tak se nezlob, že nebudu blíž upřesňovat. A brzy se uzdrav!

Zuz - máš můj obdiv. Já byla v 21 ještě nevycválaný kuře, pochybuju, že bych v tý době zvládla péči o dvě děti.

Jinak k vaší diskuzi o váze - já začínám na 58 a jsem zvědavá, kam to dotáhnu. Vždycky jsem chtěla přibrat aspoň na těch 60, ale nedařilo se, mám rychlý metabolismus. Teda spíš měla jsem…naštěstí nevolnosti nemám žádné, ale trpím dost zácpou a nadýmáním, to jsem nikdy neměla a je to hodně nepříjemný. Dnes vyrážím do lékárny a něco si na to už musím koupit. Momentálně mě trošku pobolívá břicho, tak jsem trošku nervozní, aby bylo vše v pořádku.

Těm, co jdou dnes na kontrolu držím palce a těším se na dobré zprávy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.08 10:56

Tak jsem dočetla!
Uffff
Zuzi neboj se! myslím si, že neschopenka by vše vyřešila!! a myslím si, že než nějaký slíbení , že tři měsíce neotěhotníš,.. prostě se to stalo nečekaně. to se prostě může stát! je prkotina, hlavně abys ty i miminko byla v pořádku. A to tahání hrnců - to je blbý! to bych asi fakt vzdala… a špatně ti bude už jen z těch všech smradů a vůní! já jsem na neschopence teď už třetí měsíc! je to prostě super! užívám si to!!! mám víc času na všechno - domácnost, zvířátka, rodinu, vaření… a peněz mám stejně jako když jsem byla v práci!!! fakt - protože zaplatí i sobotu a neděli. Užívej si raději doma, než abys trnula v práci co se stane… to je má rada i na holky budeš mít víc času
GAV lež ať jsi brzy fit! prošla jsem si tím hned na začátku… na rýmu jsem měla BIOPAROX - dá se stříknout do krku i do nosu a je to antibiotikum - které můžou i těhulky..a mě zabral i na tu dutinu…
Holky s tím, kdy to říct dětem.. vám neporadím… já mám obě velké… tak to už ví.. a pomáhají mi moc! ale u malých dětí… nevím…
Jen Laky když to malému neřekneš kvůli té školce.. stejně to na tobě začne být vidět.. tak nevím zda ti ho ta ředitelka vezme do školky záleží na domluvě…
JOly není to jednuduché s tím gyndařem co???? je to nějaký zvláštní pořád s tím dělá takový sraní..... o co jí jde??? mě vzal už i na UTZ u tebe už musí být stopro srdíčko.. a pořád bude dělat drahoty!!!
Holky kdo jdete dnes na KO - pak podejte hlášení..... jak jste dopadly!
já jdu až zítra na 16 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.08 11:02

jo holky neraa bych to zakřikla.. ale nevolnosti povolujou… je mi líp!!! než bylo! tak uvidím!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
19.5.08 11:06

Macíku: no to máš pravdu určitě to bude na mě vidět ,ale opravdu bych potřebovala aby mi ho vzala. No jo ale nic s tim neudělám jedině jí podmáznout na to by určitě kejvla. Je problém, že u nás je strašně moc novejch mladejch lidí . A kapacita je jen 50 dětí a k zápisu jich chodí skoro stovka. Fakt hruza štve mě to zrušili školky a ted je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.08 11:35

jo to je ono! to mi povídej! vůbec jim nedošlo, že ten skluz kdy holky mívaly děti hned v osmnácti a pak najednou už ne… po revoluci měli děti až kolem osmadvaceti let.. se musí projevit! pořád kňučeli jak je málo dětí… a rušili školky,… a teď ruší školy! viz. naše… pořád jí hází klacky pod nohy.. abychom to zavřeli! a za pár let.. až tyhle popuplace zas dojdou do škol budou ječet že je málo škol! jsou to magoři!!!!
neporadím ti! asi spíš by to mělo být o domluvě.. třeba jí poprosit jen na dopoledne… uvidíš třeba s ní bude domluva!
Jinak mi psala Jezinka… je v nemocnici žádný zázrak se nekoná… miminko je bez srdeční akce… zítra jde na revizi dělohy!!!! chudinka! je mi to tak líto! čekala taky tak dlouho!!!! proč to tak je???? myslela jsem si, že když už vidí srdíčko, že je to dobré… a jak je vidět - není! sakra!!! to je tak nespravedlivý!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
19.5.08 12:28

no asi máš pravdu macíku s těma školkama taky to nechápu.
ted jsem snědla holky buřtfuláš a udělalo se mi pěkně šoufl :(

Jezinko: drž se holka ,to mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
19.5.08 12:50

Když jsem teď četla o Jezince, úplně mě začalo mrazit. Je to příšerně nespravedlivý!!!!!
Macíku - jak dlouho se snažili a v kolikátým byla týdnu? Jestli teda nejsem moc zvědavá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.5.08 12:50

Ahojky

Maci, to ti závidím mě je čimdál hůř. Ráno jsem se pěkně nadavovala.

Zuzi, optravdu ti bude asi líp na neschopence. Kór když taháš těžké hrnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.5.08 13:31

Ahoj berušky,

s těma školkama a školama je to fakt hrůza, někdy mám pocit, že žijeme v Kocourkově..

Zuzi: uvidíš co doktor, ale těžkým hrncům bych se vyhýbala a slib neslib, přece nejde miminko naplánovat..
Maci: to jsem ráda, že Ti je líp. :)

Holky, jak jste na tom pocitově? :D
Já ráno vstávám a už se usmívám jak pako, už mi ani nevadí chodit do práce, dává mi to strašně moc energie a fakt se cítím štastná.
Musím si pořád opakovat, že jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
19.5.08 13:35

Nazdárek,
tak já už dneska volala na gyndu a jsem objednaná na 17.6. Budu 8+4 a jsem fakt mooooc zvědavá.
Já jsem zatím v pohodě, žádný nevolnosti, ale ono to teprve příjde. :lol: Dneska odpol jdu do práce (do gyn amb.) a už teď mám hrůzu, že to primáři budu muset pak říct. Jsem tam teprve od února a už jsem těhu. Říkala jsem jsem si, že když bude vše ok, budu tam do konce roku. Počkám na uz a pak vylezu s pravdou ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí