Poradna duly
Jana Čurdová
nooo vidíš… Zuzi myslím, že to bude ok! uvidíš! hlavně se opatruj!
Laky.. no je to nervák!!!! jsem taky ze všeho dost hotová.. u holek jsem to fakt neřešila!!! až teď!!! ![]()
uklidnily ste me ze to mimo. nebude,je mozne to boleni kvuli te deloze jak se zvetsuje.uvidim co mi rekne z krve,holky a pujdu na neschopenku,to mimco neni planovane ale bylo by mi hrozne kdybych kvuli praci bych o nej prisla
Zuzi jdi! a co nejdřív! mrkla jsi na tu tabulku na výši HCG a den po oplodnění.. je tam rozpětí. a zítra ti ho řekne.. kolik je… a podle toho uvidíš jak můžeš být těhu…
buď v klidu! testy nelžou!!! těhotná jsi! a že viděl jen vyšší sliznici a dělohu je ze začátku normální.. jooooo ještě jak dělal ten UTZ? přes břicho nebo vnitřně??? to je taky důležité!!!!! ![]()
Zuzi: já myslela, že jste se snažili že jsi chtěla ale myslim si že jsi na 100% těhule. vydrž prtka, vydrž
jo a bolest je normální já měla taky takový píchání a to se prý roztahuje děloha.
jo píchání v podbřišku holky popisují často… hlavně u prvních dětí.. vy co jste ještě nerodily máte dělohu hodně maličkou a staženou… tak jak povoluje… tak to bolí… my ostřílené těhule už to tak moc necítíme! víš? buď v pohodě.. nalaď se pozitivně HCG určitě bude!!!!!! a vysoké! ![]()
mno laky jestli se rika se videt o vikendech a 4krat za mesic tak je to zajimavy.honzin je vecene nekde v cizine nebo po republice na montazich a vidime se o vikendech max nekdy pres tyden.
maci ,nevolam,musim tam dojit o pul 2 z prace a tam mi rekne co a jak,myslim ze kdyz se mi potvrdi tehu ze me pozve na utz a domluvim se s nim.jinak zitra sem do 5 v praci takze tu budu zase az vecer
Zuzi asi být tebou domluvila bych se s ním… jestli potvrdí podle krve těhotenství hned na té neschopence… fakt to bude lepší! budeš víc odpočívat! a to je potřeba hlavně v 1 trimestru! no uvidíš!!!! přeju hlavně klid a zítra jen dobré zprávy! ![]()
Zuzi: no tak to chápu a hlavně strašně obdivuju tyhle holčiny nebo ženy, který žijou s chlapem který je celý týden pryč mě by se hrozně stýskalo. ale pokud tu práci dělá jenom na nějakou dobu, aby na něco vydělal to chápu, ale když třeba 10 let a k tomu má doma miminko myslim si že o něco přichází.
bože holky furt jím!!!! housku se salámem, dva rohlíky… banán… teď jsem si otevřela kompot… a jahody.. ufff ale je mi dobře! ![]()
laky,mnooo in je i trba tyden doma ted mi odjel na 2 dny a pak bude do nedele doma
jdu na kute.rano me ceka praciccka a hladovi lide.snad zitra prijdou dobre zpravy.,paaa