Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky!
uf jsem tu! pan doktor byl mocinky hodnej… prohlídl mě… děloha odpovídá velikostí přesně na těhu tzn. 7 tt vše je ok! čípek zavřený.. udělal stěry.. a když jsme se bavily o tom dalším UTZ projevila jsem jen mírnou obavu, že když jsem čekala děti neřešila jsem to a teď mám strach aby to srdíčko bylo! a představte si!!!!!! ZÍTRA JDU NA UTZ NA SRDÍČKO řekl, že budu klidnější i já i on! I když se prohlídkou zdá že je vše v pořádku! a údajně v 90% si tělo ohlásí něco špatného krvácením nebo špiněním či bolestma! takže je přesvědčenej že je to ok! ale pro můj klid mě zítra objednal!!! jdu o půl devátý!
GAV jsem na tom stejně vše mi smrdí - nejvíc kafe!!!!! a pak jak říkáš.. na vše mám chuť a když si to koupím tak už ne.. a žaludek mám až v krku! bléééééééééé jo pan doktor se mě ptal, jak je to zlé už mi chtěl napsat nějaké léky.. ale myslím, že to vydržím! může být i hůř!!!!
Zuzlí! GRATULACE OBROVSKÁ!!!!! I HCG JE DOST!!!! buď v pohodě a co ta neschopnost????? Šamotko ty kalhoty jsou oboje dost dobrý! líbí se mi!
Leniko dívala jsem se na DVD Kaleidoskop - od D. Steel bylo to dobrý… a tvoje nápady jsou super!
Jo GAV dnešní sen můj byl taky dobrej! koupal mi miminko cizí chlap.. ve veliké vaně… a pořád napouštěl vodu… a najednou miminko bylo obličejem pod vodou.. začala jsem řvát a bít ho! mimi jsem vytáhla.. a bušila mu do zad… a když začalo plakat tak jsem ho umyla a mazala těma krémíčkama… a oblékala ho! no mám taky dost!!!
Jestli jsem na někoho nereagovala tak mi to odpusťte…
Kde je Mischa??? měla mít kontrolu.. a neobjevila se že??????? ![]()
1. Ronnie KO TP 1.1. 1009 2. - 3. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 2. - 3. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 4. Macik74 UTZ 21.5., UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 5. MishaB. KO 20.5. TP 5.1. 2009 6. Zuzlína KO TP 6.1. 2009 7. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 8. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 9. Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 10. Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 11. Lenka 79 KO, UTZ 27.5. TP 19.1. 2009 12. Šamotka KO TP 23.1. 2009 13. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009
ani Ronnie tu nebyla a Mischa!!! kde jsou holky měly mít kontrolu!!!! a nevíme nic!!!
![]()
ahoj maciku
tak to je super, musis mit moc hodneho pana doktora.
To ja jsem se vcera bavila s jednou cerstvou maminkou, kterou znam a ma stejneho gyndare jako ja a celkem na nej nadavala…tak nevim
je fakt ze ja jsem tam chodila max 1× rocne na prohlidku nebo pro prasky jinak jsem nikdy nic neresila…
no jo holky kde vezi, clovek chce vedet jak to probiha jinde ![]()
MACÍKU: teda gratuluju hned jít druhej den na UTZ to smekám, já jsem ráda že mě narvali za tři týdny jinak mi řikali, tak za měsíc a víc je zase strašně těhulek ![]()
MACÍKU ještě se chci zeptat kdy ji měla poslední menstruaci, je mi to nějaký divný že bych měla být třeba 5 nebo 6 myslim si že je to málo. mno nevim
Zuzi, moc gratuluju k těhotenství.
Maci,taky moc gratuluju ke kontrole.
Jo nevolnosti, mě je pořád špatně od žalůdku. Ráno se mi zvedá žaludek jen co vstanu. Mám pořád pocit hladu i když nemám na nic chuť. Doufám že mě to brzo přejde.
Laky PM byla 30.3. a určo jsem otěhotněla 14. - 15. dubna… protože jsem měřila bt… a tam byla jak ovulka tak sex! Minule jsem byla na UTZ když jsem byla 5+4 - a to viděl pěknou dutinku která odpovídala tomu věku… tak jsem zvědavá zítra jsem zítra 7+4… i o té velikosti dělohy říkal, že to tak na těch 7 týdnů fakt vypadá! píše se, že by měla být velikosti husího vejce.. tak nevím!
Jo můj dr. je mocinky hodnej.. změnila jsem ho! chodím k němu asi tak dva nebo tři roky… je to bývalý primář porodnice a gynekologie v J. Hradci… když jsem tam rodila mladší dceru… tak jsem dostala třetí den po porodu takový ten plačtivý den - než se srovnají hormony.. přišel na vizitu.. a povídá tak jak se daří??? a já už brečela! ani nevím proč… on se po:,–(il ke mě na postel vzal mě za ruku.. a začal mě hladit i po tváři..a chlácholit, že bude dobře.. že už brzy půjdeme domů… že je malá zdravá.. no a seděl u mě asi sedm minut! nikdy jsem takový přístup od primáře nezažila! teď už je to důchodce.. ale moc milý a inteligentní, když jsem mu dnes ukázala graf… řekl, že ho zná! že o té adrese ví… to vím od holek, že i mladší doktoři na to čuměly jak telata co že to je!
No a když jsem potřebovala dr… tak jsem se na něj přes známou obrátila a on mě vzal! fakt byl moc milej.. mrkl do pc.. a řekl, že tam má okýnko.. na UTZ jestli chci mít klid že mě tam napíše! tak jsem kývla..
jo mimo jiné jsme se bavili o těhu vitamínech.. řekla jsem že je beru.. a jestli je mám brát dál… on řekl, že určitě ano! že je pro! a já se ho ptala jak to je, když že se berou.. jsou pak velké děti.. a on řekl, že jsou nové studie,,.. kde je dokázáno že je to naprostá kravina!!! že je to celkový trend, který ale s vitamíny nemá nic společného! tak nevím věřím mu! ![]()
MACÍKU: tak to je fakt hodnej dokturek to ti povim. No já se na ty vitamínky chytam stejně budu mít macíka přes čtyři kilča tak at má co potřebuje
ale snažim se jíst ovoce a zeleninu. No tak s tim otěhotnění by jsme měly být opravdu stejně no každopádně, si myslim, že se všechno vyřeší na tom velkym UTZ a budu v klidu i to srdíčko že tam bude. Tak dej zíta vědět co tam ten tvuj hodnej gyndářek viděl jsem zvědavá.
holky tak dobrou noc a kráásne sny
![]()
Macíku - gratuluji k úspěšné kontrole, a zítra podej hned zprávu jaký byl utz
Ahoj kočky,
omlouvám se za absenci, ale jak je mi furt blbě, tak nějak nejsem moc komunikativní…
Mám pocit, že poslední dobou pořád spím nebo jsem v práci, tak doufám, že to moc dlouho trvat nebude, nebo budu mít z domácnosti kůlničku na dříví. ![]()
U doktora jsem včera dopadla celkem dobře, mám těhotenství potvrzené UTZ, prý je tam už hezky vidět plůdek, jen je o něco menší, než by podle poslední MS měl být. Což prý ale je u delších cyklů normální a s Lucinkou jsem to tak taky měla, takže jsem v klidu. Jo a vitamíny mi schválil taky. Jinak se se mnou teda moc nemazal, měl plnou čekárnu, takže jsem pozvaná do poradny až 17.6., to už budou i nějaké odběry a snad už dostanu i průkazku.
Poctivě jsem vás dočetla, je mi hrozně líto Jezinky, to je teda fakt nespravedlivý…
Jezi moc na tebe myslím, ať se dáš brzo do pořádku a zas se mezi nás podíváš! ![]()
Gav jsem na tom úplně stejně jako ty, je mi blbě skoro ze všeho, co cítím a takový morbidní sny mám taky, hrozně živý, skoro mám chuť si je zapisovat. Nedávno jsem třeba pekla na pekáči vlastní matku, jelikož to bylo za války a nebylo co jíst…no fakt hustý! A vůbec nejlepší je péče o toho našeho nešťastnýho kocoura, má dlahu, snad mu to nějak sroste, ale musí být zavřený, aby neběhal. Na což není zvyklý a ani není zvyklý chodit vevnitř na záchod, takže si to určitě umíte představit, jak to vypadá. Víc to popisovat nebudu…
Kéž by mu to aspoň srostlo, ale je to nejisté, tak uvidíme.
Pro dnešek končím, určitě tady budu víc v pátek a přes víkend, manžel jede na 4 dny na Slovensko, tak si přijdu pokecat, aby mi nebylo tak smutno.
Dobrou všem pupíkům, ať je u všech všechno v pohodě!
Čus prdky
Včera jsem napsala takový dlouhý příspěvek,tak už jsem neměla sílu ho znova psát ![]()
Večeře dopadla tak jak jsem předpokládala
Byli jsme v pizzerii,musela jsem si dát předkrm salát,jinak bych vrhla
Snědla jsem půlkilovou pizzu jen tak tak,ale za 20min jsem měla pocit,jako že jsem nic nesnědla
žaludek na vodě
Jeli jsme ještě nakupovat a já se svojí nechutí k jídlu,vůbec nevěděla,co koupit
Celou cestu domů mi bylo zle,ale překvapivě mi pomohla větrová žvejka.Mám v puse pořád hnusnou pachuť ![]()
MACÍ-gratuluju ke kontrole a držím palce na dnešní utz.Můj dr.má utz v ordinaci,takže mi ho bude dělat při každý kontrole,jupí ![]()
ZUZÍ-no vidíš,jsme to říkaly
A nechápu,proč tě ten tvůj dr.tak stresuje ![]()
RONI-taky dobrý sny
No ale chápu,když je hlad,nedá se nic dělat ![]()
A už nevím,kdo co psal,tak se omlouvám,na koho jsem zapomněla.
Dnes i zítra mam 4 zákaznice hned po sobě,tak mam celkem obavu,jak to zvládnu s tím svým žaludkem ![]()
HANKO-farmu přímo nemáme,ale pár koníků,psy,štěňata,kočky,koťata ![]()
Jestli chceš,mrkni na pár fotek
https://www.emimino.cz/modules.php?…