Poradna duly
Jana Čurdová
Peto 25 dala jsi asi špatné datum … ne? jen zkoušej… tam se to zadá do té druhé tabulky.. jedna je na měsíčky a druhá na termín porodu…
Ja se snazim zmenit metrik podle data oplodneni, ale nejde to, jde to jen podle data MS. Termin porodu se mi zda strasne neurcity, vychazi mi porad neco jneho…
Tak bud necham 9.tyden jak mam nebo to posunu o tyden zpet, kdyz je mimi mladsi.
LENÍ-taky jsem dnes líná jak veš
Už tu mám pěkně teploučko,tak bych nejradši udělala hají
Budu držet palečky na zítřejší utz
Teď jsem mluvila s paní ze sociálky a prej jsem tenhle měsíc nedodala nějakej papír,takže už se nevejdu do výplaty
ach jo,to je radost
TO JE JEDNO STEJNĚ SE tp BUDE MĚNIT.. nech to takhle.. a pak se to předělá až podle průkazek! a srovnám nás podle TP…
jdu dělat hají!!! po obědě.. v noci nějak bídně spím! tak jdu hodit půlhodinku..
![]()
Ahojky, unás je dneska škaredě. Pořád prší. Já bych dneska nejraděj pořád spala.
Leníku,neboj všechno dobře dopadne.
Macíku, moc gratuluju k srdíčku.
No, knecne jsem na to prisla
Zacatek tehotentstvi je od MS,podle tech papiru od doktora,takze metrik necham. Jen tim, jak je mimi mensi, tak je posunuty termin porodu a ceka me teda 41 tydnu ne 40.
Tak, hotovo a uz slibuju, ze o tom nebudu mluvit ![]()
To jsem se toho zase naucila, safra, mela bych se ucit na statnice a ne resit blbosti…
![]()
Ahoj holky ,ještě na vás mam jeden dotaz .Měřila jsem si od minulý středy bazální teplotu -ráno mam 37,1,ale k večeru se to vyšplhá třeba až na 37,8-9 …není to už moc? nastydlá nejsem,takže chřipka to asi nebude ..hi..
díky ,mějte se Paťa
Nazdárek všem pupíkům a hlavně těm novým. ![]()
Já jdu na UZ až 17.6. a budu 8+4. Do té doby musím jen čekat a doufat. Jdu až takhle, aby bylo vidět srdíčko. Doufám, že mi to rychle uteče. Už bych toho chlapa chtěla taky vidět. Jó chlapa, já si myslím, že to bude zase chlap. Alespoň pak třeba půjdeme ještě do třetího. ![]()
Jinak já jsem stále v pohodě, chutě žádný, žaludek v poho, jen čekám, kdy mě to přepadne.
PETRA
Paťo,bazální teplota se měří vždycky jen ráno hned po probuzení. Jindy ne.
Ale jestli máš ráno BT takhle vysokou, tak je to pořád nadějné.
ahojky,
vim ,že se má BT měřit jen ráno
,ale nebývá mi přes den zrovna dvakrát nejlíp ( jsem jak vymačkaný citron…) a odpoledne a večer na sobě cítim,že se mi teplota zvedla ,takže jsem si ji teď měřila i později .....
já jen nevím, jestli když ta teplota takhle vylítne,tak jestli by to případně nemělo vliv na plod…kdybych teda opravdu byla těhotná
díky ,pa Paťa
Anonymní Petro: to je normální, taky jsem večer mívala kolem 38C.. tělo je v pohybu, tak se zahřívá.
Tak mám hotovo a co teď… ještě dvě hodiny předstírat činnost ![]()
Jdu si nachystat docházku, příští týden končí měsíc, tak at nefofruju.
Jo, dopis hotov a odevzdán, jsem zvědavá, jak se bude líbit ![]()
Paťo - třeba je to tím, že na začátku těhu bojuje s embryem tvůj imunitní systém a od toho máš zvýšenou teplotu? Všeobecně se imunita na začátku těhu snižuje, aby to tělo přijalo. Každopádně si myslím, že teplota je to jen lehce zvýšená a ne žádná vysoká horečka, která by mohla uškodit, ale nevím, nejsem MUDr.
Leni koukala jsem teď na tvůj graf - ty už jsi na třetím testu měla dálnici jo? já jsem se rozhodla, že pokud v pátek bude čárka silnější, tak to řeknem rodičům - jedem i s tchánovcema o víkendu k našim tak to bude fajn chvíle … no ale doufám že bude trochu sílit … jdu zkoumat tapety co holky fotily, jak moc to za 2 dny zesílí ![]()