LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.5.08 10:01

Ahoj Lindo, je mi to moc líto :( ,drž se Paťa

• Citovat
  • Upravit
8043
22.5.08 10:06

Linduško moc mě to mrzí :(

Holky mě pořád děsně bolí břicho na jedný straně - nemám z toho dobrej pocit :roll: myslíte že 15 dní po oplodnění může na ultrazvuku dr něco vidět? že bych tam dneska naběhla … chtěla bych vyloučit mimoděložní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.5.08 10:08

je jedno jestli uvidí nebo ne ale jdi tam už pro svůj klid!!!!! fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
22.5.08 10:13

PEŤO-už jsem ti to psala včera,ať okamžitě klušeš k dr.ať máš klid.Vážně jak malá :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
22.5.08 10:16

MACÍKU-nehty nafocené bohužel nemám :( Už jsem na to myslela a vždycky zapomenu nafotit.Ale slibuju,že do budoucna to napravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.5.08 10:18

Tak sem k dr volala, no mám dojít v úterý, ale že tam stejně asi nic nepoznaj, maximálně že mi můžou vzít krev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
22.5.08 10:31

PEŤO-ale na utz by mimoděložní viděli :? Škoda,že jdeš až v úterý,ale neboj,vše bude dobré :D
A já už mam žaludek zas na vodě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.5.08 10:34

gav no ja fakt nevim no… jako boli me podbrisek stridave vsude, ale proste nejcasteji (asi ze 70 procent) me boli proste jedna strana - jak kdyz tam kde je slepak, ale nalevo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.5.08 10:46

Ahoj,
Lindo, posílám moc síly to vše překonat, zní to sice jako fráze, ale čas je opravdu nejlepší lékař. Přeju, aby to vše trápení mělo brzy dobrý konec.
Gav,já tě teda obdivuji, pracovat takhle do noci, já jsem v 9 večer úplně mrtvá (a to jsem normálně noční člověk) :), je mi taky dost blbě, žaludek mám od rána jak na vodě, ani jídlo nepomohlo, ale z vlastní zkušenosti vím, že to může být ještě mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
22.5.08 10:57

PEŤO-jak už jsem psala,je to tvoje první těhu a bolesti můžou bejt větší.Mě zas bolelo vpravo,jako vaječník :?
Tak mi psala Lenika,utz dopadl ok,je tam dutinka :D a mám vás všechny pozdravovat :D
MISHI-to nebylo plánovaný,šla jsem tam na 4zákaznice,je to dílna tady u nás,malujou tam sklo.Holky ten smrad z terpentínu a pryskyřice byl šílenej :( ale asi mě to nadopovalo a jela jsem jak fretka :D Za to dnes jsem jak po bitvě :? A jestli mi nepřestane bejt blbě,tak to bude něco,protože dnes je budu objíždět autem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
22.5.08 11:01

PPeti - taky mě bolí více na jedné straně, přesně tam co je slepák, ale ten nemám, takže tím to nebude, spíš to připisuju srůstům, ale není to nic tragického, zabolí mě to jen občas a většinou když se natáhnu, nebo dlouho sedim a pak rychle vstanu.

Každopádně pokud by se to i trochu zhoršovalo, tak bych mazala hned k dr., třeba i na pohotovost, ale raději ať tam kouknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.5.08 11:17

Lindo, to mě je moc líto :( Přeji ti ať to brzo přebolí ať si brzo zase těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.5.08 11:29

holky díky moc za uklidnění a za pochopení :srdce: slibuju že už teď přestávám s tím otravovat :wink: ono stejně to nijak neovlivním, jestli se baruna zahnízdila blbě tak je to její blbost - neví o co přichází ;) zejtra mám dovču a budem bourat dlažbu na balkoně a o víkendu jedem k našim a se psema na výstavu tak budu mít jiný myšlenky.
Testit budu zejtra ráno a pak až v pondělí tak snad už tam uvidím nějakej posun a trochu mě to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.5.08 11:32

Gav sem debil !!! samozrejme sem se ho zapomela zeptat - hele ja jdu ted na obed a budu mu volat tak se ho zeptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.5.08 11:35

Gav tak sem mu volala radsi hned - popsala sem mu to tak ze bys chtela jen zatlouct kolky v hranici se sousedem, bez papiru bez niceho a nevedela sem jak je to dlouhy tak sem rekla ze to muze byt tak 100 metrova hranice - a rekl mi ze do 2 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí