Poradna duly
Jana Čurdová
jo super to bych tam nalila si celý! i s tou vodou! to by bylo jako žmour! díky!
s rýží jí udělám!
jéé dělala jsem si ovocný salát! nakrájela jsem banán… jablka bez slupky.. pomeranče… kompot ananasu.. a další ovoce co máš.. nakrájela na kusky… a polila cit. šťávou a džusem pomerančovým.. dala na chvíli vychadit do ledničky.. mňam je moc dobrý! a mám vitamíny!!!
kdyby tam byly ještě kompotované mandarinky.. nebo.. kiwi je to bezchybné!
mnoo ja ovocny salaty nemusim,ovoce jo,ale s mixovany nee.co miluju je sopak,teda jen kvuli balkanu
jj ten si zas odpustím já! dala bych si ho bez toho balkánu! hele to by bylo dobrý.. ty sýr a já zeleninu!
žádný rvačky… ![]()
tjn ja sem rada za cokoliv,treba ale zase tedkon nemusim olivy a tom sem je jedla na husto
no já mám ráda ty černý! mňam už jsem je dlouho neměla..
Hele tak se dívám na tvůj metřík.. co ta tvá svatba? šaty už máš? kolik lidí… a jaká kytka… to mě zajímá!!!! závoj? no povídej!!! ![]()
mno moje svatba
,saty mam koupeny z polska,jinak lidi kolik bude nevim tak mno max 40,nejak neresim je na to cas,ale uz mame oznameni a prstynky,kytku nemam zarizenou a zavoj mit nebudu. A 7 peceme kolace ![]()
jak se těšíš??? já bych se vdávala hned!!! a přestava o kytce? a kde bude hostina?? a co dvojčata těší se??? ![]()
Zuzi,
dííííííík za cikánskou. Strašně mi chutná a nevím, jak se dělá, takže díky za recept. Asi v týdnu jí udělám. Jen jsem se chtěla zeptat, párkrát jsem jí měla a vždycky byla trochu ostrá. Čím to??? Maso vepřové???Papriku bílou, zelenou, červenou oranžovou???A dochucuje se to ještě něčím??? Ptám se jak tatar, ale fakt jsem to nikdy nedělala. A nemáš ještě nějaký recept na omáčku??? Znáš štěpánskou??? Nebo taková jako svíčková s okurkou a salámem myslím???
Jinak já dělám zítra rizoto a v neděli guláš s těstovinou. To vymýšlení je hrůza.
jo jo Šam.. to je děs co? mám moc ráda rajskou… ale tu štěpánskou můůůůžu!!!! jinak minule jsem do rizota vrazila krevety a byla to mňamka… ![]()
Maci, by mě fakt zajímalo, jaký to je s krevetama. Štěpánskou znám z jídelny, ale udělat jí neumím. Neznáš recept???
noo osmahnu cibuli.. pak dám plátky masa.. orestuju… já ho dávám maličko obalené v hl. mouce.. ono se to trošku připaluje ale udělá to dobrou chuť… pak podleju a dusím do měkka.. (já to zavřu do papiňáku) když to otevřu zahustím to amerikou - voda a hl. mouka… a namačkám tam přes takový to kolečko na bramborový salát vařené vejce na tvrdo… a rýži… nevím nejsem profi kuchařka.. ale takhle to dělám.. joo a mám ráda když tam hodím i sušené houby.. ale to už není pravá štěpánská
![]()
Ahoj těhulky,
jen vás jdu pozdravit. Včera jsem byla většinu dne pracovně pryč a když jsem dorazila navečer, tak jsem únavou padla a tři hodiny spala. Pak jsem se teda zmátořila a dočetla, ale pak jsem šla pokračovat zase do postýlky.
Dneska jedeme jako obvykle o víkendu na maltu a zlaté písky, tak nakouknu snad večer, jestli neusnu hned mezi dveřma.
Tak se mějte fajn a opatrujte hezky ty svoje mrňousky.
Ahoj holky,tak mě včera nevolnosti trápily až dlouho do noci
a když u toho musí člověk pracovat,je to šílený ![]()
Co se týče chutí,tak já nemám chuť absolutně na nic,jen na jídlo z restaurace
takže doma se do všeho nutím a stejně je mi blbě ![]()
MACÍ-se sexem to mám v pohodě,když pominu nevolnost,tak si to fakt užívám
A jak jsem byla ze začátku mrtvá na spodek,tak teď je to daleko víc intenzivnější ![]()
Já dnes vařím čínu a zítra zapečený brambory se sýrem,klobásou a kys.smetanou,ale budou to muka ![]()
U nás je zatím škaradě,tak nevim,nevim,jestli se předpověď vyplní ![]()
ahojky holky jen v rychlosti,
tak s fildou jsme dopadli dobře vše je v pořádku akorát mi dělá starost ten jeho kašel, ale je to tak pětkrát za den tak to asi nic nebude doktor se nad tim ani nepozastavil, když jsem mu to řikala.
Dneska vezem prcka k babičce bude tam do zítra tak budu mít pohodičku jinak dnes asi pojedem do IKei tak se tešim něco hezké ho si tam zase koupim ![]()
krásný víkend a opatrujte bříška ![]()