Poradna duly
Jana Čurdová
noo Petro to by bylo dobrý! líbil by se mi i ten odposlech na srdíčko! víš? přiložit a poslouchat jak bije!
![]()
To jste mě uklidnili, já si to myslela.. nemůžu se dočkat dalšího UZV ![]()
Maci: přesně - žaludek na vodě, nucení se do jídla.. a navíc mám takovou polohluchotu, jako když se už už omdlévá ![]()
Jo a s tou Caty mám stejný názor
… já už nevím, co ta holka chce slyšet. Chápu, že je na nervy, ale tohle je už trochu moc.
Peti: ten ultrazvuk - teda já bych si to nechtěla nikam strkat. spíš malou obrazovku napojenou na externí ultrazvuk ![]()
Ahojte, tak já se taky po víkendu hlásím. Včera jsem opět slabě špinila, už mi to jde hezky na nervy. Zítra jdu na gyndu, měla bych být 6tt+2, tak snad už tam něco uvidí. Jinak jsem docela nervní. Myslíte, že to špinění může být z hematomu? Když jsem tam minulý týden byla, viděla jsem na ultrazvuku tři skvrnky, říkám mu snad to nejsou proboha trojčata
a on, že ne, že jen jedno, ale to ostatní jsou asi hematomy, tak se tím uklidňuji, jinak ze mě teče krev spíše tmavá. Kdyby bylo něco mimi nebyla by spíš světlá? ![]()
Leni hele nojo ale takle brzo bys na externim UZ nic nevidela, musí to být strkací
a ještě tam doděláme funkci na srdíčko jak psala Macík a začnem to vyrábět a prodávat za těžký lowe
hele mi hrabe - už nechci bejt v práci - chci domů a chci na UZ - holky jestli ona tam zejtra neuvidí ani dutinku tak mě normálně odvezou na psychárnu ![]()
1. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 1009 2.-3.-4. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 2.-3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 2.-3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. KO 20.5. TP 5.1. 2009 7. Zuzlína KO TP 6.1. 2009 8. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 26.5. TP 14.1. 2009 11. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 12. Lenka 79 KO, UTZ 27.5. TP 19.1. 2009 13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 14. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009 15. Ppetra KO 27.5. TP 29.1. 2009 16. Renula KO TP leden 2009 17. Lexxie KO TP leden 2009
jo, ještě k té knížce: Mám Velkou knihu o matce a dítěti od Johnsna a jsem s ní super spokojená, ještě teď když má malá dva roky do ní občas nakouknu, když máme nějaké bolení, jsou tam popsány nemoci podle příznaků. Dokonce jsem kámošce podle té knihy určila správně diagnózu, její malej měl chudáček šestou dětskou nemoc. ![]()
Renula budu zítra držet moc palce - ale s barvou špinění neporadím - já špinila min. týden - ale byl to spíš růžově zabarvenej hlen - a už to přestalo
jo jinak koukám že jsme „skoro sousedky“ - jsem z Velkých Bílovic ![]()
Maci: přepiš mi v tabulce prosím UZV na 5.6., děkuju.
Peti: taky bych byla nejradši doma, tuto práci už nesnáším… ale musím vydržet co nejdýl. Aby bylo za co naoupit výbavičku ![]()
Renula: ahoj a děkuju za další referenci ![]()
Leni no me se v tyhle praci v globalu docela libi - jen ted me to tu proste sere, vubec nemam myslenky na to pracovat
jinak vypada ze ta knizka bude fakt pekna co? asi si ji nakonec taky koupim - jdu kouknout na net jak vypada at vim co kupovat ![]()
Peti: já si ji poručím k narozeninám
![]()
Kurnik, ty těstoviny mě tlačí ![]()
Tak jsem napsala příspěvek a ono ho to neodeslalo!
Renulo neporadím se špiněním raději k dr… a odpočívat!
Leniko… já jsem na neschopence a mám stejně jako když jsem v práci, ale tam jsem neměla osobko.. nic.. jen základní plat! takže jsem raději doma! a jsem moc ráda!
Omdlévala jsem v minulém těhu! neboj přejde to,,… nebo spíš se to zmírní! ale trápilo mě to - nesměla jsem stát ve frontě.. je to nízkým tlakem!
Mám taky Velkou knihu o matce a dítěti.. už jí mám šestnáct let! koupila jsem jí v těhu s první dcerou je fajn! jiné jsem poslední dobou neviděla..
Leni mě to teda žádnou velkou knihu od Johansna nenašlo - jen od nějaký baby na F… ![]()
macík to máš super když máš stejně, já bych na neschopence měla tak možná třetinu toho co mám v práci
vždycky když jsem byla nemocná tak jsem dostala prd ![]()
Peti: jo, to je ona. Asi to sponzoroval výrobce krémů Johnson&Johnson, víš
jeho logo je v levém horním rohu obalu.
Maci: tak super, to si ji u mamky objednám ![]()
ahoj, no to se nas tady seslo spousta. To byl nejaky plodny mesic ![]()
Ad nevolnosti, mne je taky od minuleho tydne trochu divne. Nejdriv trochu pobolivalo bricho, to preslo a ted zas zaludek jak na vode a do toho trochu prujem. Pribuzni meli strevni chripku, tak to muze byt i z toho.