Poradna duly
Jana Čurdová
Aaaa to je zajimavy dotaz, to me taky zajima, jak je to s tloustnutim ![]()
Ja nevim jak vy, holky, ale ja mam desnej problem s chozenim na zachod, zkousela jsem vsechno mozne od susenych svestek po kompoty a dnes rano horkou vodu s citrnem, ale jak mi nebyva nijak zle, tak po te vode jsem poprve zvracela ![]()
Tudiz mam uz pekne velke bricho ![]()
Ne, ale beze srandy, zajimalo by me, kdy to brisko roste, u Va maminek, co nejste prvorodicky je to asi driv videt, ale u nas prvnicek nevim, ja mam pocit vetsiho briska a hlavne tvrdsiho dole, ale nevim, jestli je to uz mozne nebo si zas neco sugeruju.
Uz aby byly dva tydny za mnou, co jdu na kontrolu, furt me strasi ty zamlkly tehu a ruznz strachy…
Ono jak to clovek porad kolem sebe vidi, ma pocit, ze tak konci kazde druhe tehotenstvi…blbost. Ale potvora dablik naseptava.
a strasi ![]()
Peti, já jsem těhu podruhé a čekám, že to poroste dřív a víc. V prvním těhu to bylo docela v pohodě. Měřím 180 cm, takže miminko má dost místa se tam poskládat. No a ten růst bříška je hrozně individuální. Poprvé jsem nosila normální oblečení asi až do 26 týdne. Což teď nehrozí.
Dělám na gyn amb a chodím nám tam druhorodička, která začínala s váhou 45 kg (měří asi 155cm) a na ní to bylo vidět strašně rychle.
jéé holky nestála jsem na váze asi půl roku! nekazím si hezké dny! tak nevím jestli jsem něco přibrala.. a bříško už trošku mám… měla jsem povolené bř. svaly už po dětech.. ale tohle je jakoby níž!
a pak je ten můj špek!
![]()
Ahoj všechny, jsem tady poprvé i když už vás chvíli čtu. Vezmete mě mezi sebe? Čekám druhé mimčo a jsem asi v pátem týdnu. Podle ms by to měl být sedmý týden, ale podle dnešního utz je to méně, tak jsem z toho špatná. Už jsem prodělala dvě zamlklé těhu, tak mám strach. Ale protože je vás tu víc, kdo máte těhu mladší, tak mě to trochu uklidnilo. Jsem ráda, že tu jste a člověk to má s kým probrat. Tak zatím a všem přeju pohodové těhu a málo nevolností
Peta
já mám pocit, že jsem spíš něco schodila… ale možná je to tím, že mi dost vyrostla prsa
To mně překvapilo jednoho rána zničeho nic ![]()
Jsem porodní asistentka, takže teoreticky vim všechno, ale prakticky jsem stejně vyjukaná asi jako každá, taky mám strach a obavy, v práci vidím ty problémy dnes a denně ale nesmíme si to připouštět ![]()
Peti, moje miminko je taky mladsi o tyden a moc tomu nerozumim, mela jsem pravidelnou ms a tak me to dost prekvapilo a nevim, jestli je to tim, ze mimi proste roste pomaleji a nebo byla nejakym zpusobem posunuta ovulace, ale podle doktorky to nic neznamena, tak se neboj ![]()
Vsechno bude v poradku…vitam te, taky jsem tu novacek…
Keit no hezký! budeš nám radit ne? a my tobě!
![]()
Petula vítej! přidej se.. a buď v klidu! skoro všechny to mají menší než by mělo… uvidíš miminka to doženou! ![]()
1. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 1009 2.-3.-4. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 2.-3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 2.-3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 7. Zuzlína KO TP 6.1. 2009 8. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 12. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 13. Keit KO TP 20.1. 2009 14. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 15. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009 16. Ppetra KO 27.5. TP 29.1. 2009 17. Renula KO TP leden 2009 18. Lexxie KO TP leden 2009 ** 19. Petula77 ** KO TP leden 2009
holky jdu do postele.. jsem jak Šípková! spát a spát a spát!!!
hele dnes bylo co číst! jen tak dál jo??? ![]()
Ahoj holky,
díky za gratulace. Ta první reakce byla fakt taková všelijaká, ale jinak to samozřejmě beru jak to je, pokud zůstanou dvě, tak hlavně aby byly zdravé, pokud jedno, tak také hlavně zdraví. Ono už to nějak půjde.
Jindra - moc gratuluju. Koukám že už to máš jednou za sebou, a zvládnout se to dá, ne?
Vítám také všechny nové maminy a gratuluji všem k úspěšným kontrolám a tam kde byl třeba nějaký problém, tak přeju ať je do příště vše v nejlepším pořádku.
Macík - až budeš upravovat tabulku, napiš mi tam prosím novou ko + utz na 10.6.2008, děkuji.
Jdu spát, zítra mě čeká daleká cesta, možná se ozvu večer, možná až ve středu. Mějte se fajn a opatrujte mimina.
Ahoj holky,teda tady se dějou věci ![]()
JINDRO-gratuluju k dvojčátkům
Vím,že to asi bude záhul,ale je to teda bomba ![]()
LENKO-to je taky super,že tam jsou dvě
Tak hlavně ať je vše v pořádku ![]()
MACÍ-tak Caty opravdu měla ten test pozitivní,ukázala mi teda jen jeden,ale myslím,jestli to nebylo ZT ![]()
S Markétou je mi to líto,no hlavně,že to není noha,to by bylo horší.
LAKY-máš šikovnýho chlapečka
Náš Kuba se u zubaře vždycky chechtal ![]()
Jo,jo máš pravdu,je to na tom novym sídlišti.
Tak a už je nás tu tolik,že jsem zapomněla kdo,co psal
takže se omlouvám.Vítám všechny nové těhulky ![]()
PEŤO-držím palce k dr.a ať se Barunka na fotografa hezky směje ![]()
Já mam zítra běhání po úřadech
a pak jedu za kamarádkou,a pracovat,takže budu až večer.
Nevím,kdo se tu ptal na bříško,ale já ho už mam pěkně vypoulený
už se těším,až to bude opravdu hezký těhu pupík ![]()
Tak krásný sny všem a pohodičku v bříšku ![]()
Dobré ranko těhulajdy, tak já jsem tak natěšená na dnešní kontrolu, že jsem ani nemohla dospat
No prdloš no ![]()
Vítám všechny nově příchozí - je nás tady už požehnaně - začínám se v tom ztrácet ![]()
Dobré rááááno
tak dnešní cesta do práce byla taky napínavá… je to teda tip ťop, kdybych jela o dvě stanice dál, tak asi omdlím i v sedě.. Zkusila jsem si ke snídani koupit toust u McD a kupodivu jsem ho snědla a zatím se drží.
Asi jsem vám nepsala, že mi ve čtvrtek hned jak jsem vyšla od gyndy volali z toho ústavu dědič.chorob, že zmršili ty naše krve a musím jít znovu na odběr a tetě se musí taky znovu nabrat… Byla jsem uplně mimo, manžel byl rozčílený do běla a nutil mě, abych to s nima skončila.
No, dneska tam jdu a s tetou si to oni prý už nějak sami vyřeší.. Je mi z toho na nic, stejně je to asi k ničemu, Anetku nedáme!