Poradna duly
Jana Čurdová
hihi ted mi manzel psal ze mu mam zitra donyst barunku vyfocenou - holky asi na me dr bude divne koukat kdyz budu chtit obrazek jen dutinky co? protoze nic jinyho u me jeste nebude ![]()
Peti: Joooooo, manžel taky chtěl a když jsem to přinesla, tak kouknul: A tady něco je???
…jééé, nějaká šmouha.
No, bacila bych ho
![]()
Leni
nojo to u nas bude podobny, stacila mi reakce na test - carku vidim a co jako?
hlavne ze jsem mu to predtim tisickrat rikala co to znamena
proste jsou to chlapy no ![]()
Holky ahoj,
píšu až teď musela jsem vyřídit nějaké věci mimo kancelář. Jsem na Dr. trochu nazlobená, protože jsem byla už na 3. UTZ a pokaždé ne aby mně uklidnil, pokaždé od něj odcházím s tím že, to ještě není jisté, ještě není vyhráno, pokud nevidím to nebo to, tak to ještě těhotenství není atď. A to k němu chodím už pár let a myslím, že jsme mněli docela dobrý vztah. Dnes dokonce jsem mu říkala, že vím, kdy k oplodnění došlo, protože mimi bylo opravdu plánované, protože přítel pracuje v zahraničí a tak jsem si měřila OVU a jsem si jistá. Dr. řekl, že to není směrodatné. Podle poslední MS jsem 7tt+3. nezlobte se, že se takhle rozepisuju, ale tak mně to vzalo, že jsem si i pobrečela. Když mi řekl, že se pod to nepodepíše, ať to beru tak, jakože jsem tam dnes ani nebyla a hotovka. Ani velikost, vůbec nic. Řeknu Vám kdybych věděla, kde mi udělají kvalitní UTZ za poplatek tak tam jdu. Jen pro ten klid. No nic, počkám anebo Dr. vyměním
. Tak držím ostatním palečky, ať mají lepší doktory ![]()
EKcko: brnkni si do Gennetu, tam dělají UZV za poplatek, myslím. A drž se ![]()
Jindro gratuluji k dvojcatkum, to budete teda velka rodinka ![]()
Ekco nestresuj se, jestli vis presne datum oplodneni, tak to je urcite smerodatnejsi, nez menstruace. Svagrove to takhle taky posunuli asi o 2 tydny a nakonec se mimi narodilo tak, jak si myslela ona. Holky maji pravdu, zkus se poptat nekde jinde.
Ja kdyz vas tak posloucham, tak snad s tou prvni kontrolou jeste pockam, jsou to jinak nervy a zbytecne stresovani maminek.
Přesně tak, raději si počkejte a hlavné je mít opravdu pozitivního doktora. Nejhorší pak je to čekání a srovnávání s jinýma. Možná zkusím zavolat do toho Gynettu anebo mu dám ještě jednu šanci v pondělí
. Pokud se mu už počtvrté nebude něco líbit, tak ho vyměním, no ne?
Tak děkuji za podporu a dávejte na sebe pozor. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se dnes k dr. probojovala, ale myslím že jsem to klidně mohla nechat i na příští týden. Sedím tu a brečím a nevím jestli hrůzou nebo štěstím, jelikož mi dr. při utz oznámila, že jsou tam dva váčky.
Omlouvám se předem za dlouhý příspěvek, ale musím vám to popsat celé.
Přišla jsem do ordinace, dr. koukla do karty, pochválila mě že se zadařilo, že už bylo skoro po osmi letech na čase. Tak jsem jí vylíčila, jak manžel nechtěl několik let o dalším miminu ani slyšet, že se nechal ukecat až teď. Ale teď že je zase jako malé dítě, že už by chtěl vidět fotku a nejlíp i vědět jestli to bude kluk. Tak mě prohlídla, řekla že to vypadá ok a ještě že udělá utz. Šoupla tam tu sondu a za pár vteřin se začala smát, tak jsem se ptala, co se jako děje, že je to tak k smíchu a ona mi na to povídá, že se manžel tak těšil, že jsou tam zrovna dvě. Že mu tu fotku těch dvou dutinek udělá, i když je většinou netiskne. A prý mu mám vyřídit, že to budou dvě holky, tak jsem jí ujistila, že to neudělám, protože bych byla asi vdova.
No ale zatím není nic jistého, jeden váček je prý maličký, mám přijít za dva týdny na kontrolu a pak prý uvidíme co dál........
Tak jsem z toho celá přešlá a o Alešovi ani nemluvím, ten už si šel dát i panáka, aby to rozdýchal.
Lenka proč přešlá? brečet můžeš jedině štěstím - vždyť to je bomba mít dvojčátka
mmch gyndařka je docela srandistka co? ![]()
Leni, ja bych si dvojcatka prala, kamaradovi se na konci dubna narodily a tak jsem s pritelem vtipkovala, jake by to bylo a kdyz nam doktorka rekla, ze cekame jen jedno, byla jsem i trochu smutna…
Raduj se z toho ![]()
ahoj tehule,
docitam a smeju se.holkyy gratuluju k dvojcatkum,ja sem rada za to 1 a snad 1 i zustane, bejt to dvojcata tak nevim,uz ted rikam ze nevim kam to mrne dame az se narodi.ale uz mam polstarek do postylky
.
dneska mi je nadherne.zacinam jist to co normalne nejim,jako je skvarkova pomazanka,cesnek,cibule a prejt
,v praci porad na me cuci ze porad neco zvejkam,ale kdyz ja mam hlad ![]()
ahoj těhulky
ode mě taky velká gratulace k dvojčátkům ![]()
Já jdu zítra ráno na UTZ tak jsem zvedava, snad to bude všechno tak jak má být a srdíčko bude bít jak zvon! Přiznám se že mám trošku obavy ale kdo nema…muj gynekolog taky neni moc optimista, tak přesně vím jak se cítíš EKcko, ale je potřeba se nad něj povznést a myslet si svoje - já vím třeba že moji kamarádku děsil, že když má rizikový tak at radši ve 4. mesici ani nic nerika, ze to jeste neni ani dite tak co - nafackovala bych mu fakt!