LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
26.5.08 13:47

ta kniha je už docela stará… poslední dobou jsem žádné neprohlížela, nevím jestli není někde lepší.. je tam měsíc po měsíci co se děje s vámi a s miminkem.. je tam porod.. a zdravá výživa.. a různé zkratky z průůkazky.. není špatná! těžko říct, jestli je nejlepší! koupila jsem jí už dávno měla ji sestra teď! a zas mi jí vrátila…
já hodně koukám na net… třeba sem! http://www.chytrazena.cz/…tehotenstvi/
nebo tady je týden po týdnu! http://www.mojerodinaaja.cz/…1.-trimestr/
http://www.babyportal.cz/…-tehotenstvi
a přihlásila jsem se na www.rodina.cz - zadáte termín porodu a chodí mi každý den mail.. s informacemi o mimi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 13:49

Leni tohle je teda ona? Mě totiž zmátlo že tam ani žádnýho johnsona nevidim, je tam Centrum …

http://www.dobre-knihy.cz/…89_large.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.5.08 13:50

jj to je ona já mám teda ještě jiný přebal ale je! fakt už je únor jo??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.5.08 13:58

tak teď mi kolegyně dovezla Markétu… třískla do boxovacího pytle.. podvrkla se jí ruka a ona jim omdlela! trpí na to!!! byla z toho pěkně v šoku! ona je dycky děsně mimo! oči v sloup… a těžko se probírá! tak teď leží a já čekám na manžela, jestli pojedeme na rentgen. protože jí bolí ruka! ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.5.08 14:03

Ahojky, byli jsme o víkendu na chalupě tak jsem se sem nedostala.

Tu knihu mám taky a je celkem dobrá.

Holky, dneska jsem byla na utz jsem pátém šetém týdnu. Ale dostala jsem šok a velkéý. Já čekám zase dvojčata zase dvojvaječný. Už jsem to volala manželovi a ten to vzal dobře. Že prý z jednim bi byla nuda. Ale Já se stoho budu zpamatovávat dlouho. Těšila jsem se na jedno miminko a budu mít zase dvě. Ale zase už to mám v malíčku.A vím do čeho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 14:05

Jindra 8O :lol: tak to je gól - týýýjo to bude radost, 2×2 :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.5.08 14:05

Jo zapomněla jsem napsat že na další utz jdu 9.6. To už bi měli být vidět srdíčka a potom bych už měa dostat průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.5.08 14:09

Peťo, to bude. Ještě teť se stoho nemůžu spamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 14:12

jindra myslím že to bude super :wink: už to máš určitě nacvičený od holek - ještě kdyby to teď chtěli být 2 kluci, no né? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.5.08 14:12

Jindro: to je pěkné nadělení :lol: gratuluju!!! Chápu, že jsi z toho rozhozená, ale když už to máš v malíčku… to je krása .. uplně mě to dojalo.
Taky jsme byla zvědavá, jestli náááhodou nebudou dvě..

Maci: jejda, no to jsou starosti, snad to nebude moc vážné a Markétu to přestane brzo bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
26.5.08 14:15

Nazdárek všem, tak dneska jsem měla co dočítat.
Jindro, tak to bych měla taky šok. Ale co člověk nadělá. Manžel mi tady povídá, že by musel v bistru zdražit pivo, aby nás uživil. :lol:
Maci, doufám že Markéta bude ok. Náš mladej dneska narazil čelem na futro a má tam bouli jako blázen. No takovej roh. Sem mu to ledovala, ale on nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
26.5.08 14:17

holky, tu knížku Péče...... mám taky je moooc super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.5.08 14:17

Ahoj, zdravím všechny po víkendu, gratuluju všem k dobrým zprávám o miminkám a hlavně Jindře k dvojité radosti :D
Já jsem v minulém i současném těhu čekala původně taky dvojčata, ale jedno se nevyvíjelo a prostě zmizelo - podle toho se tomu říká zmizelé dvojče. A musím přiznat, že i když už mám 2 holky doma, tak mě trochu zamrzelo, že bude jen to jedno, když tam původně byly dvě… Už se nemůžu dočkat příštího úterý kdy jdu na UTZ - to snad ani není možný, těším se na gyndu!!!
A přidávám se k těm, kdo trpí nevolnostmi, dnes bych měla být přesně 8tt a je mi blbě od 6tt a to celý den, naštěstí nebliju jako u předchozích, kdy jsem zvládala snad jen cestu postel - WC, a to až do cca 18tt. TAkže přeju všem ať je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
26.5.08 14:19

Manželovi už je dneska líp. Já jdu za chvíli do práce, jak říká manžel do růžovky, Daníka bude hlídat moje teta. A večer mě čeká ta nekonečná kupa prádla.
Holky, furt čekám, kdy mě přepadnou ty nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.5.08 14:20

Já si taky říkam že už to mám v malíčku. Ale těšila jsem se že si to jedno miminko užiju. Má to zase výhodu hokly budou mít každá jednoho sourozence pro sebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí