Poradna duly
Jana Čurdová
ta kniha je už docela stará… poslední dobou jsem žádné neprohlížela, nevím jestli není někde lepší.. je tam měsíc po měsíci co se děje s vámi a s miminkem.. je tam porod.. a zdravá výživa.. a různé zkratky z průůkazky.. není špatná! těžko říct, jestli je nejlepší! koupila jsem jí už dávno měla ji sestra teď! a zas mi jí vrátila…
já hodně koukám na net… třeba sem! http://www.chytrazena.cz/…tehotenstvi/
nebo tady je týden po týdnu! http://www.mojerodinaaja.cz/…1.-trimestr/
http://www.babyportal.cz/…-tehotenstvi
a přihlásila jsem se na www.rodina.cz - zadáte termín porodu a chodí mi každý den mail.. s informacemi o mimi!
Leni tohle je teda ona? Mě totiž zmátlo že tam ani žádnýho johnsona nevidim, je tam Centrum …
jj to je ona já mám teda ještě jiný přebal ale je! fakt už je únor jo??? ![]()
tak teď mi kolegyně dovezla Markétu… třískla do boxovacího pytle.. podvrkla se jí ruka a ona jim omdlela! trpí na to!!! byla z toho pěkně v šoku! ona je dycky děsně mimo! oči v sloup… a těžko se probírá! tak teď leží a já čekám na manžela, jestli pojedeme na rentgen. protože jí bolí ruka! ach jo!
Ahojky, byli jsme o víkendu na chalupě tak jsem se sem nedostala.
Tu knihu mám taky a je celkem dobrá.
Holky, dneska jsem byla na utz jsem pátém šetém týdnu. Ale dostala jsem šok a velkéý. Já čekám zase dvojčata zase dvojvaječný. Už jsem to volala manželovi a ten to vzal dobře. Že prý z jednim bi byla nuda. Ale Já se stoho budu zpamatovávat dlouho. Těšila jsem se na jedno miminko a budu mít zase dvě. Ale zase už to mám v malíčku.A vím do čeho jdu.
Jo zapomněla jsem napsat že na další utz jdu 9.6. To už bi měli být vidět srdíčka a potom bych už měa dostat průkazku.
jindra myslím že to bude super
už to máš určitě nacvičený od holek - ještě kdyby to teď chtěli být 2 kluci, no né? ![]()
Jindro: to je pěkné nadělení
gratuluju!!! Chápu, že jsi z toho rozhozená, ale když už to máš v malíčku… to je krása .. uplně mě to dojalo.
Taky jsme byla zvědavá, jestli náááhodou nebudou dvě..
Maci: jejda, no to jsou starosti, snad to nebude moc vážné a Markétu to přestane brzo bolet.
Nazdárek všem, tak dneska jsem měla co dočítat.
Jindro, tak to bych měla taky šok. Ale co člověk nadělá. Manžel mi tady povídá, že by musel v bistru zdražit pivo, aby nás uživil. ![]()
Maci, doufám že Markéta bude ok. Náš mladej dneska narazil čelem na futro a má tam bouli jako blázen. No takovej roh. Sem mu to ledovala, ale on nevydrží.
Ahoj, zdravím všechny po víkendu, gratuluju všem k dobrým zprávám o miminkám a hlavně Jindře k dvojité radosti ![]()
Já jsem v minulém i současném těhu čekala původně taky dvojčata, ale jedno se nevyvíjelo a prostě zmizelo - podle toho se tomu říká zmizelé dvojče. A musím přiznat, že i když už mám 2 holky doma, tak mě trochu zamrzelo, že bude jen to jedno, když tam původně byly dvě… Už se nemůžu dočkat příštího úterý kdy jdu na UTZ - to snad ani není možný, těším se na gyndu!!!
A přidávám se k těm, kdo trpí nevolnostmi, dnes bych měla být přesně 8tt a je mi blbě od 6tt a to celý den, naštěstí nebliju jako u předchozích, kdy jsem zvládala snad jen cestu postel - WC, a to až do cca 18tt. TAkže přeju všem ať je líp.
Manželovi už je dneska líp. Já jdu za chvíli do práce, jak říká manžel do růžovky, Daníka bude hlídat moje teta. A večer mě čeká ta nekonečná kupa prádla.
Holky, furt čekám, kdy mě přepadnou ty nevolnosti.
Já si taky říkam že už to mám v malíčku. Ale těšila jsem se že si to jedno miminko užiju. Má to zase výhodu hokly budou mít každá jednoho sourozence pro sebe. ![]()