Poradna duly
Jana Čurdová
jooo jasné! já jsem v pohodě… spíš můj muž je na nervy… je ještě o devět let starší než já! takže teď je mu 43 a až bude miminku patnáct… fíha! no bude už pěkně starej - prej! no holt bude ale on je klíďas.. zmákne to!!!!!! ![]()
jooo obskakovat.. to je dobrý! hele Petruš co ta Caty???? ona je nějaká divná ne? už přece měla stínek.. pak zas nahlásila že je 4 DC a teď už má dálnice??? tak jak to s ní je? aby nezačala brát nějaké léky.. které by už neměla… jestli je těhu! ![]()
macík no myslím že po takové době už tomu prostě nevěří - kor když chodila už na IUI a teĎ se to povedlo přirozeně - no nedivím se jí, já tomu taky pořád ještě nevěřím a to to se nesnažíme tak dlouho jak ona ![]()
macík hele teče z tebe něco?
ze mě nějakej až řekla bych žlutej výtok ![]()
ale jestli má dvě dálnice tak je těhu a hotovo! ne špatný test! musím jí napsat! ![]()
Petruš ne… od začátku ne!
až teď poslední týden mám spíš hustý výtok… jakoby lepivý.. ale dočetla jsem se, že právě teď se uzavírá tímto hlenem děložní hrdlo, aby chránilo mimi, před infekcí.. a tak! tak jsem v klidu! nesvědí, nemá žádnou vůni… tak snad… ale vím, že holky hlásí výtoky… uvidíš, zeptáš se v úterý dr… ![]()
Nazdárek pupíčci,
tak u nás je dneska veselo. Manžel se ráno
a pak to šlo i spodem, tak celej den leží a krůčí. A tchánovci jsou na tom stejně. Prej střevní chřipka, tak doufám, že já i Daník jí nedostaneme.
Dneska jsem zase doma trochu uklízela, umyla jsem wc, koupelnu a kuchyň, setřela a večer jsem chtěla žehlit. Ale ta mega kupa mě děsí a tak jsem to odsunula na zítra. Sice budu po práci, ale celej den nebudu skoro nic dělat. Ani vařit nemusím, jsou zbytky od víkendu a manža stejně asi nebude nic.
Holky, včera jsem zase omrkávala kočárky a jsem totálně zamilovaná do toho Herqulese. Ještě musím zjistit, kdy bude nová kolekce. Mimi bude v lednu a tak by ta letošní mohla být levnější. ![]()
Dobré ránko,
koukám že to nějak zanedbávate to klábosení
tak šup šup holky at máme co probírat.
dneska jdeme s Fildou k zubaři bude mu dělat blonbu asi pošlu manžílka abych se nestresovala ,ale zase doma trnu jak to ta moje prdelka zvládne. ![]()
Dobré ráno holky,
koukám kolik nových příspěvků ![]()
Jdu si pro čaj, začíná mi být šoufl a mám nízký tlak.. Pak nakouknu ![]()
Ppeti: ráda Tě tu vidím
a gratuluju ke skvělému umístění psí slečny ![]()
Jo a já mám pořád „mokré kalhotky“.. , takže slipovky nosím furt…
šamotko: držím palce, at se Ti střev.chřipka vyhne, je to pěkná potvora
, snad se manžel brzo vyzdraví.
laky: Filipek to zvládne.. já taky nerada vidím, jak děti u doktora brečí, ale je to pro jejich dobro…
Leni ahoj
To je nemilé že ti už začíná být divně
Já tomu pořád nějak nevěřím že jsem fakt těhu, mám furt strach že se něco posere. Dneska se musím objednat k dr - půjdu asi zítra - no ale stejně tam nic moc nebude vidět
chjo jsem z toho všeho strašně nervózní …
Peti: chápu Tě
, já jsem si zakázala jakékoliv špatné myšlenky!!! Prostě to bude dobré a brzo budeme mít miminko ![]()
Co partner? ![]()
Leni já si je sice taky zakazuju ale moc mi to nejde
Manžel je v pohodě, pořád tomu příliš nevěří - myslím že dokud neuvidí pupek tak mu to nedojde…
PPETRO: je tu mrtvo co? neboj těhule určitě jsi,ale musíš vydržet já jsem taky ještě nic neviděla a to jsem víc. nic jínýho nám nezbyde nešpinim ani nemám bolesti tak jse snad vše ok ![]()
za chvilku jdu s prckem před barák dat si kafíčko a pak k tomu zubákovi po obědě.
Holky asi dospávají bouřlivý víkend
a Gavotka si pase koníky ![]()