LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2026
26.5.08 09:23

LENIKU: ty chceš taky holčičku, že tam máš napsáno Anetka ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 09:24

laky 8O tys ještě taky nikde nebyla? jejda to bych nevydržela tak dlouho…dyk už bys viděla i srdíčko. Já právě docela bolesti pořád mám - teda nebolí to spíš prostě cítím podbřišek… Ale řikám si že to se mi to tam asi přeskupuje, prodělala jsem dost ošklivou operaci břicha tak mám asi i nějaký srůsty a tak … tak snad je to z toho no.

Leni :lol: hele a neměla by většina holek tady být pracující? tak jakýpak vyspávání? A gav má net v mobilu tak může nakukovat i s koníkama ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.5.08 09:28

laky: Holčičku jsem vždycky moc chtěla, ted mi na tom už nezáleží :) jen at se narodí zdravé miminko. Anetku vymyslel manžel jako pracovní název :D

Peti: já bych taky vyspávala, i v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
26.5.08 09:28

PPETRO: jo jo byla jsem před týdnem, ale řekl mi že srdíčko nevidí, že tam těhotenství je v děloze ale byla tam vidět jenom dutinka mám takoveje pocit, že se tomu řiká. proto mě poslal na nějaký lepší UTZ víš a to jdu až 10.6 a pak do poradny to snad dostanu prukazku když bude vše OK. Ale nic jiného si ani nepřipouštim. Jedu totiž 19 do Francie tak abych měla všechno hezky vyřízený a byla na dovče v klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.5.08 09:32

laky: mně taky řekla doktorka: Máme to v děloze.. Dost děsný popis :D

Jen potřebuju poradit - řekla mi, že stáří těhotenství je 4tt+4 (v ten čtvrtek a já si to spočítala na 5tt+5), tak nevím, co si o tom myslet. Zatím nechávám metřík jak je, příští týden se to snad zpřesní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
26.5.08 09:32

LENI: no já vzhledem k tomu že už jednoho kluka mám bych si jí přála, ale známá mi předpověděla druhého kluka, tak už se s tim nějak srovnávám. necham si to říc hned jak to pujde. ale samosebou budu ráda když to bude zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 09:37

laky no tak alespoň že víš že je mimís tam kde být má ;-) já zatím nervuju i z tohohle :( ale zítra se to snad taky dozvím :)

leni no tak já bych mohla spát pořád i když nejsem těhu, takže tenhle příznak si nepřipouštím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 10:07

holky když miminka budou ledňátka, to my jsme asi ledničky co? :lol: :lol: :lol: mi trochu hrabe no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.5.08 10:12

Peti: :lol: já si jako lednička moc nepřipadám, spíš naopak, slušně hicuju :D
Ted jsem si uvařila kafe a jsem zvědavá, jestli se mi udělá líp.

Koukala jsem na nějakou knížku o Těhu atd. , ale nevím, která je asi tak nejlepší, nemáte tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 10:25

leni no taky docela hicuju, dneska jsem rano měřila BT tak mi zase o desetinku poskočila tak už jsem na 37 a už nejsem zmrzlina jako začátkem cyklu :lol: no ale s knížkou neporadím - taky bych potřebovala tip - budu mít za chvíli narozky tak si nechám dám jako dárek něco takového 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
26.5.08 10:28

ahoj holky, tak ja se k vam taky pridavam. Doufam, ze to nezakriknu.
Jsem asi v 6. tydnu, posledni men. 19.4. U doktora jsem zatim nebyla. Jsem tady jen par tydnu na navsteve, bydlime s manzelem a synem v zahranici. Kdy se tady vlastne chodi na 1. kontrolu? U nas az tak v 10. tydnu.

Jeste resim, jestli vyrazit v cervnu k mori, docela jsme se tesili, nazory se na to dost ruzni. No jeste mame trochu casu.

Tak vsem tehulkam preji, at se jim nevolnosti vyhybaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
26.5.08 10:31

Leniko, ja mam doma Velkou knihu o matce a diteti..nebo tak nejak
od Johnson, je tam od poceti az do nejakych 4 let..Je tam spousta dobrych rad, existuje i trosku jina verze upravena primo na CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.5.08 10:32

Ahoj holky,
hlásím se po dnešní kontrole u Dr. Bohužel mne vůbec nepotěšil. Nejdřív po ručném vyšetření mi řekl, že OK, že mimi roste. Pak na UTZ asi po 10min mi řekl, že dnešní návštěvu vynecháme, budeme to brát, jakobych tam vůbec nebyla a mám se přijít ukázat zase za týden. To jsme dnes už měli vidět srdíčko a já se taaaaaaak těšila. Takže asi takhle, v podstatě nevím vůůůůbec nic. jsem z toho jelen. Dokonce jsem si i pobrečela :(
Tak držím palečky ostatním a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.5.08 10:35

EKcko 8O nic ti nerekl jo? no treba je miminko proste jen jeste maly - v kolikatem bys mela byt tydnu? uvidis, pristi kontrola uz bude OK :wink:

lexxie no rekla bych ze se u nas chodi na prvni kontrolu jak se komu chce - ja napriklad pujdu zitra a jsem teprve nekde v 5. tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.5.08 10:40

EKcko holka nestresuj se, mimi asi potřebuje jen trochu povyrůst.. Já taky čekala něco většího a řekla mi o týden míň.. Drž se a uvidíš, že srdíčko bude :D

lexiie: Ahoj, jo, tu od Johnson jsem si prohlížela. Uvidím, co další reference :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí