Poradna duly
Jana Čurdová
LENIKU: ty chceš taky holčičku, že tam máš napsáno Anetka ???
laky
tys ještě taky nikde nebyla? jejda to bych nevydržela tak dlouho…dyk už bys viděla i srdíčko. Já právě docela bolesti pořád mám - teda nebolí to spíš prostě cítím podbřišek… Ale řikám si že to se mi to tam asi přeskupuje, prodělala jsem dost ošklivou operaci břicha tak mám asi i nějaký srůsty a tak … tak snad je to z toho no.
Leni
hele a neměla by většina holek tady být pracující? tak jakýpak vyspávání? A gav má net v mobilu tak může nakukovat i s koníkama ne? ![]()
laky: Holčičku jsem vždycky moc chtěla, ted mi na tom už nezáleží
jen at se narodí zdravé miminko. Anetku vymyslel manžel jako pracovní název ![]()
Peti: já bych taky vyspávala, i v práci ![]()
PPETRO: jo jo byla jsem před týdnem, ale řekl mi že srdíčko nevidí, že tam těhotenství je v děloze ale byla tam vidět jenom dutinka mám takoveje pocit, že se tomu řiká. proto mě poslal na nějaký lepší UTZ víš a to jdu až 10.6 a pak do poradny to snad dostanu prukazku když bude vše OK. Ale nic jiného si ani nepřipouštim. Jedu totiž 19 do Francie tak abych měla všechno hezky vyřízený a byla na dovče v klidu. ![]()
laky: mně taky řekla doktorka: Máme to v děloze.. Dost děsný popis ![]()
Jen potřebuju poradit - řekla mi, že stáří těhotenství je 4tt+4 (v ten čtvrtek a já si to spočítala na 5tt+5), tak nevím, co si o tom myslet. Zatím nechávám metřík jak je, příští týden se to snad zpřesní ![]()
LENI: no já vzhledem k tomu že už jednoho kluka mám bych si jí přála, ale známá mi předpověděla druhého kluka, tak už se s tim nějak srovnávám. necham si to říc hned jak to pujde. ale samosebou budu ráda když to bude zdravé miminko
laky no tak alespoň že víš že je mimís tam kde být má
já zatím nervuju i z tohohle
ale zítra se to snad taky dozvím ![]()
leni no tak já bych mohla spát pořád i když nejsem těhu, takže tenhle příznak si nepřipouštím ![]()
holky když miminka budou ledňátka, to my jsme asi ledničky co?
mi trochu hrabe no ![]()
Peti:
já si jako lednička moc nepřipadám, spíš naopak, slušně hicuju ![]()
Ted jsem si uvařila kafe a jsem zvědavá, jestli se mi udělá líp.
Koukala jsem na nějakou knížku o Těhu atd. , ale nevím, která je asi tak nejlepší, nemáte tip?
leni no taky docela hicuju, dneska jsem rano měřila BT tak mi zase o desetinku poskočila tak už jsem na 37 a už nejsem zmrzlina jako začátkem cyklu
no ale s knížkou neporadím - taky bych potřebovala tip - budu mít za chvíli narozky tak si nechám dám jako dárek něco takového ![]()
ahoj holky, tak ja se k vam taky pridavam. Doufam, ze to nezakriknu.
Jsem asi v 6. tydnu, posledni men. 19.4. U doktora jsem zatim nebyla. Jsem tady jen par tydnu na navsteve, bydlime s manzelem a synem v zahranici. Kdy se tady vlastne chodi na 1. kontrolu? U nas az tak v 10. tydnu.
Jeste resim, jestli vyrazit v cervnu k mori, docela jsme se tesili, nazory se na to dost ruzni. No jeste mame trochu casu.
Tak vsem tehulkam preji, at se jim nevolnosti vyhybaji.
Leniko, ja mam doma Velkou knihu o matce a diteti..nebo tak nejak
od Johnson, je tam od poceti az do nejakych 4 let..Je tam spousta dobrych rad, existuje i trosku jina verze upravena primo na CR.
Ahoj holky,
hlásím se po dnešní kontrole u Dr. Bohužel mne vůbec nepotěšil. Nejdřív po ručném vyšetření mi řekl, že OK, že mimi roste. Pak na UTZ asi po 10min mi řekl, že dnešní návštěvu vynecháme, budeme to brát, jakobych tam vůbec nebyla a mám se přijít ukázat zase za týden. To jsme dnes už měli vidět srdíčko a já se taaaaaaak těšila. Takže asi takhle, v podstatě nevím vůůůůbec nic. jsem z toho jelen. Dokonce jsem si i pobrečela ![]()
Tak držím palečky ostatním a přeji hezký den.
EKcko
nic ti nerekl jo? no treba je miminko proste jen jeste maly - v kolikatem bys mela byt tydnu? uvidis, pristi kontrola uz bude OK ![]()
lexxie no rekla bych ze se u nas chodi na prvni kontrolu jak se komu chce - ja napriklad pujdu zitra a jsem teprve nekde v 5. tydnu…
EKcko holka nestresuj se, mimi asi potřebuje jen trochu povyrůst.. Já taky čekala něco většího a řekla mi o týden míň.. Drž se a uvidíš, že srdíčko bude ![]()
lexiie: Ahoj, jo, tu od Johnson jsem si prohlížela. Uvidím, co další reference ![]()