LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
24.5.08 10:16

ahojík pupíčci..
nooo GAV myslela jsem si to, že ty a hrdina jedete jak mašiny! těhu netěhu! přeju vám to! já jsem nějak bez chuti.. možná trošku obava aby se něco nestalo.. zatím… to víte konec třetího měsíce snad bude líp! a četla jsem někde na netu.. že je potřeba dát pozor v době, kdy by měla být jakoby menstruace.. že je to těhotenství náchylnější k potížím jako je krvácení a tak.. to mě čeká příští týden! nebojím se.. jen si myslím, že to nebudu zbytečně přikrmovat sexem! :lol: :oops: to vydrží tatík!
Jinak mě nevolnosti ustoupily ne úplně ale jsem v pohodě.. musím si hlídat jídlo..... ráno hned jak se vzbudím jogurtík.. za dvě hodiny na to housku nebo rohlík s něčím… a pak oběd.. pak svačinka.. a večeře… a většinou musím ještě třeba jablko.. nebo banán… abych fakt nedostala hlad! jsem jak mrně.. jídlo x krát denně.. :lol: nutím se do jídla.. ale je mi pak fajn!
Jdu dělat pizzu těsto je jak víno! super! sehnala jsem i čerstvý žampiony.. mňam tak se těším! :lol: :lol:
Jo dnes slavím dvakrát svátek tak asi nebudu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
24.5.08 21:21

Zdravím všechny téměř po týdnu :)

Bohužel to mám ted trošku náročnější v práci i celkove a do toho zvládat ještě nevolnosti a únavu … no však víte o čem mluvím, každá máme „to svoje“ :)

V pátek v práci dostal kolega padáka na hodinu, takže na mě spadly i jeho povinnosti, takže pod tíhou okolností a rozmluvě s WC jsem se rozhodla naznačit nadřízenému že ve „svém stavu“ tohle fakt nezvládnu a že to musíme nějak zkorigovat - naštěstí jsem neměla důvod k obavám vzal to s humorem a v klidu a na všem jsme se domluvili - tak aspon neco ufff

Jinak zdravím všechny přítomné (nově těhotným gratuluji), ale jelikož se sem dostanu jen někdy tak nestíhám reagovat příliš v souvislostech tak se nezlobte, až nastoupím na neschopenku tak tu budu více!!!
Zkrátka vše nejlepší pro všechny do příštích dnů a držme se hesla: "za pár týdnů bude líp!!!"""

Pro zajímavost taky mi dělá problém vaření takže papkáme občas v restauraci, třeba včera mě „skoromanžel“ pozval na plněný bramborák (taky ho občas dělám doma), dnes jsme byli na oslave takže byl pečený pašík a zítra peču králičí maso, zelí a bram. knedlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
24.5.08 22:20

MACÍ-no jako mašiny teda nejsme :D Stačí ob den,jen jsem chtěla říct,že je to zatím v pohodě :D
APRI-tak to jsem ráda,že nejsem sama exot,co se stravuje po hospodách :D Je dobře,že ti v práci vyšli vstříc.To mě zákaznice pořád přibývaj a já nedokážu říct ne :? Ale naštěstí jsem ještě žádnou nepozvracela :D
A koukejte psát,ať mam co číst.Pěkně to teda flákáte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
24.5.08 22:30

Nazdárek,
tak já jsem před chvíli dala buchtu do trouby, dřív jsem to nestihla. Dopoledne jsem vyprala 2 pračky, tři pračky jsem sundavala z balkonu. Uklidila jsem klec ptákovi a dala jsem ho na balkon. Do teď byl jen v pokoji, ale máme doma moly a já myslím, že to vždycky přinesu s jeho slunečnicí a tak je venku a uvidíme, jestli to pomůže. Odpoledne jsem šla s Daníkem ven, stavili jsme za manžou na hřišti, byl tam fotbal. Dost jsme se tam zdrželi a domů jsme přišli po osmé. Pak přišel tchán s mlíkem, nosí nám od kravičky a tak s Daníkem blnul. Před 9 jsem ho vykoupala, nakojila a hurá spát. No a pak jsem se vrhla na buchtu. Ve 22:10 jsem jí dávala do trouby a musím to hlídat. Máme kuchyň trochu bokem a já často zapomínám, že něco peču. :oops: A teď jsem pěkně mrtvá. Daník teď vstává v 6, takže hrůza. Jdu koukat na telku a vyhodím si nohy nahoru a dám pohodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
25.5.08 10:04

Ahojky těhulky

to bude dnes krásně co :lol:

ŠAMOTKO: obdivuju tvoji energii dělat buchty nebo cokoliv péct v deset hodin tak bych to na to stoprocent připálila, protože bych usnula. :D

Tak včera jsem byli v Ikeie a koupila jsem si takovu osušku pro bublinku má teda červený lem, ale když to bude kluk tak si myslim že mu to nebude vadit :) .Časem si tam koupim i deku, ale zatim nevim jakou barvu, tak ještě vydržim až mi řeknou to pohlavý. Jinak jsem potkala mámy kamarádku, která nám ze sestrou uhodla všechny děti a řekla mi že to vidí na kluka tak mě moc nepotěšila, třeba se sekla uvidíme.

tak se mějte a pište nějak to vázne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
25.5.08 11:04

ahojky
tak než se dnes vrhnu do volného dne (strávím ho nejspíš praním a žehlením) tak jsem si řekla že se na vás mrknu.
GAV: no ta práce jak kdy nekdy si fakt rikam ze je to hruza ale nekdy je to zase lepsi, ty mas zakaznice teda az odpoledne a vecer? to musi byt taky narocny, to uz se vetsinou tesim do postele Šamotka: taky obdivuju ze to zvladas takhle do noci, jsem na sebe taky zvedava, cekame prvni mimco takze to bude vsechno nove

Laky: ano dneska bude krasne, doufam ze zvladneme nejakou prochazku na slunicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
25.5.08 16:56

ahojky,tak se ozvyvam.bylo mi lepe tak sem vyrazila do jeseniku,nasi tam jeli ohledne svatby a ja sem vzala mrne na vylet.v noci me silene pichlo v podbrisku,tak snad to bude ok,jinak mi je skvele,brisko moc neboli a zachod uz pro me taky neni vsim.a mam stale rymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.5.08 17:06

ahoj holky! vás obiduvuju.. práce… další malé děti… no dost kolotoč!!!! ale vím o čem mluvíte,, taky jsem si to prošla když byly děti malé.. teda VErunka byla malá a čekala jsem Markétu… to teď je to fakt pohoda! moc bych vám to přála! užívám si na neschopence… a jsem doma! všichni odejdou do práce a školy… a já mám dopoledne sama pro sebe.. čtu.. jsem tu s vámi na pc… zahrada.. nákup.. no prostě pohoda! vařím!
holky nevolnosti ok! jen jsem utahaná! usnu po obědě jak miminko… a nmůžu si pomoct§ :lol: :lol:
GAV my máme psát.. a ty budeš číst jo? tsssssssssss není tu s kým povídat… když sem každý jen skočí a hned uteče!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.5.08 18:03

čau těhulky :) tak u nás už to ví oboje rodiče - ale všem jsme řekli ať spíš teď držej palce než aby se radovali… No ale doufám že to vyjde, nemám už doma žádnej test a jsem nervózní, chtěla bych vidět že sílí. Bolí mě děsně prsa ale jinak mi nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
25.5.08 18:07

petrus a kdy jdes na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.5.08 18:15

zuzlína půjdu teď v úterý - teda jestli tam nezapomenu v pondělí zavolat :lol: ale stejně ještě toho nebude moc vidět …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.5.08 18:51

Petruš neboj těhu jsi a bude to ok! neplaš! já jsem taky nebyla jak těhu nebýt těch dvou dálnic… to přijde až později! to vše - nevolnost.. a tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.5.08 18:54

mací no já právě ještě ani pořádný dálnice neviděla :( ale poslala jsem manžela teď pro test, tak budu testit ještě dneska večer a zítra ráno, tak se aspoň uklidním jestli budou silnější - no jestli nebudou tak se asi zblázním :lol: cos dělala celej víkend? my byli u našich a s hafinou na výstavě, skončili jsme na druhém místě, takže úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.5.08 19:09

hafince i tobě gratulka za hezké umístění! já včera měla návštěvní… protože švagrová je Jana a moje máma je taky Jana. takže nejdřív kafe u švagrové - no nemusím jí… a kafe teď taky nepiju.. samozřejmě to ví, a neodpustila si poznámky, že až bude miminku 15 let mě bude padesát! a ona že prožívá něco strašného s puberťákem! no dělala chytrou! jenže ona vzala celou výchovu nějak za blbý konec. adoptovali kluka v 18 měsících.. a místo lásky to vzala tak, že musí být přísná že neví co má v genech.. nooooo káááááča!
a pak u mámy na baráčku je tam i ségra.. to bylo fajn! máma mě obskakuje.. co si dáš..?? na co máš chuť.. to je pořád!
ale je to občas příjemný!
se ségrou si můžu popovídat o všem má holčičku 2 roky tak ještě ví jaké je to!
a dnes jsem uvařila… a po obědě usnula jak miminko na tři hodiny… a teď mrkám sem! a už zas zívám! jsem strašná!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.5.08 19:18

mací hihi to je fajn nechat se obskakovat to mám taky ráda :lol: jo a s tím věkem si nic nedělej - moje mamka si pořizovala třetí dítko taky „na starý kolena“ - mě bylo 12 když se brácha narodil - takže bych řekla že mamce bylo +- jako tobě - no a bráchovi je teď 14, mamka je uplně čupr mamina, kdekdo jí hádá o 10 let míň - řekla bych že s bráchou spíš omládla - i když si taky dělala srandu že na jeho maturitní ples půjde o berlích a podobně :lol: ale to jsou jen vtípky a realita je fakt jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí