Poradna duly
Jana Čurdová
ppetro, tak dik za info. Ja mam prave jen holandske pojisteni, tak premyslim, jestli to nenecham az na pozdeji.
Ekco to urcite neprida, ale snad to bude v poradku. Ve kterem jsi tydnu a to byla 1. kontrola? Doufam, ze to za tyden bude uz v poradku. Treba probehla ovulace pozdeji a mimi vypada mensi..Tak drzim palce.
Ahoj holky,
měla jsem toho teď nějak nad hlavu, víkend byl takový spíš pracovní než odpočinkový, do toho všeho jsem ještě vypravovala Míšu na školu v přírodě. Ráno úspěšně (teda s pětačtyřicetiminutovým zpožděním) odfrčeli, tak jsem zamávala, zamáčkla slzu a teď se chystám k MUDr. Měla jsem jít až zítra, ale to musím na celý den odjet a pak je tam až v pátek, tak to zkusím dnes, třeba budu mít štěstí.
Jo a taky mi začíná být pěkně zle, hned ráno pro probuzení jsem musela okamžitě rozdýchávat a do teď to není o moc lepší. Jen doufám že to nebude jak při prvním těhotenství, to jsem blila (sorry, ale jinak to říct fakt nejde) jak šakal do konce čtvrtého měsíce, dokonce jsem zhubla asi pět kilo.
Tak hezky opatrujte ty svá miminka, já se pokusím během dne ještě nakouknout, popř. dám vědět co u dr., pokud budu úspěšná.
Lenka jejda tak nevolnosti nezávidim
Já dneska zjistila že mi začínaj některý smrady vadit o něco víc než normálně, šel přede mnou chlap s cigárem a já musela jít s rukama na nose jinak bych to asi taky nerozdýchala ![]()
Ahoj kočky ![]()
Nějak teď nestíhám a jak je mi pořad špatně,tak vás jen přečtu a nemam sílu ani psát ![]()
LENI-koně bohužel nepasu,jsme na Zbraslavi na transfůzce a pak jedem ke Caty,udělat jí ty nehty ![]()
PEŤO-já mam taky pořád žlutej výtok,je to pěknej hnus ![]()
LAKY-včera jsme byli v Odolce,koukala jsem,že Michala bejvalka bydlí na sídlišti Nad Štolami,tak nevím,jak je to od tebe daleko.Napiš mi SZ se svým tel.číslem,až tam zas pojedem,můžem se domluvit,na nějaký to kafe
včera to bylo na rychlo a ještě mi bylo děsně zle
.
APRI-zákaznice mívám spíš odpo nebo večer,až dojdou z práce,ale penízky jsou potřeba,tak se nedá nic dělat ![]()
EK-neboj,bude to dobré
třeba nemá tak kvalitní utz anebo je mimi opravdu mladší.Držím ti pěstičky,ať je vše v pořádku ![]()
gav no ze se taky ukazes
hele tebe uz trapi nevolnosti? chjoooo to je des, zezacatku si to asi vsechny pekne uzijem
me to ceka tak za 2 tydny pocitam…
Gavi: ahooooooj. Prosím Tě, omrkni tam tu Caty, toto už je teda detektivka..
No, já mám děsný hlad, ale nedovedu si představit, že bych měla něco polknout
… tak nevim, co s tím udělám.
PEŤO- no mě už je blbě 3neděle
tohle vůbec neznám,nikdy jsem v těhu na nevolnosti netrpěla
V poslední době pomáhá žvejkačka,ale smrdí mi všechno pořád
vařím na etapy,je to hrůza ![]()
LENI-tak co bříško?Už nebolí?
Caty pořádně prohlídnu a pak vám dám vědět
už jsem jí psala,aby nevyhazovala testy,že to zkouknu odborným okem ![]()
nojo gav caty pořádně zkoukni co to tam vyvádí - navíc si prej dneska už vzala nějakou piluli na hubnutí - no fakt jí nechápu, tolik pozitivních testů ![]()
tak už jsem objednaná k dr - zítra ve 13:10
se asi ani nedočkám ![]()
ahoj pupíčci! já jsem se asi promněnila v šípkovou růženku! fíha holky spala bych ráno v poledne po obědě.. navečer a celou noc! jsem strašná!!!!
Leniko já měla nevolnosti přesně od 6tt+2 … a ještě někdo je v tomto týdnu a má taky nevolnosti.. šamotka?? no ale mě už polevují… fakt mi zabírá že nesmím dostat hlad!!!!! musím neustále mít něco málo v žaludku… a jinak se to vydržet dá! nezvracím…
prsa bolí! jinak vše ok!
Ek neboj vše bude dobré! nechápu některé dr: jsou tak zabednění nebo co??? takhle vystresovat.. mohl říct.. je to menší srdíčko mělo být vidět.. není… může být to, že jste těhotná méně.. a mrknem na to za týden!!!! hned by byla klidnější! a ne to co dělá!!! ach jo! je to podle mě vůl! nezlobte se na můj výraz!!!! co si o tom myslíte vy?????????
Jinak vítám novou těhulku Lexxie… dám tě do tabulky…
a přijdou možná ještě dvě kočky i když asi tři z nově snažících - Kuba a Daisy našly druhou dálnici… a pak ta Caty… trošku mě děsí trdlík jeden! nevím co si o tom mám myslet.. utratit tolik peněz za testy.. mít je pozitivní i když slabě.. a pořád křičet nevyšlo to nevyšlo to! ať se na mě nezlobí je to trdlík! mazala bych na krev a viděla hned! a nemusí utrácet za testy!!! GAV pořádně na to mrkni… ale můj názor, že je mít nebude nebo neukáže.. nevím proč.. nechci ji urazit.. ale je to vše dost divné ne?
ostatním hezký den!
Ppetruš zítra gynekologa.. držím paleček! na vše se ho zeptej.. jak výtok.. tak bolesti.. na vše! napiš si to jinak na spoustu věcí zapomeneš.. vím to z vlastní zkušenosti! ![]()
Gavi: bříško už nebolí, jak jsem Ti psala, tak to mě tam několikrát silně bodlo - a vylekalo mě to.
Peti: no prima, to jsem zvědavá ![]()
Tak jsem si dala těstoviny se zeleninou.
Maci:
ahoj, ty Růženko, spala bych taky… Teda šoufl je mi slušně.
Jo a prsa
to ani nemluvim…
Akorát ty týdny těhu… nevím nevím, co si o tom myslet, dr. ve čtvrtek říkala, že to vidí na 4tt+4… ![]()
holky víte co by mohl někdo vymyslet? nějakej ultrazvuk - velikosti tampónu - kterej by baba mohla mít pořád uvnitř a k tomu nějakou bezdrátovou obrazovečku - hele nechám si to patentovat
![]()
Leni však hafo těhulek psalo, že jednou jim dr řekla že je to míň a při příští kontrole zase ež je to víc - asi je to dost individuální …
Leniko to je v pohodě.. oni počítají týdny těhu od poslední MS ale ty jsi otěhotněla minimálně o 14 dní dýl! miminko může být menší… teď ze začátku, ale dohoní to! uvidíš! nedělej si hlavu! sama se divím, že mi to vychází podle týdnů těhu..... ale v minulém těhotenství jsem s tím taky měla potíže… není to zas tak důležité… hlavní je aby ve správný čas bylo srdíčko! to je nejdůležitější! a doktor by měl uklidnit a nervovat! to je můj názor!
noooo mě přesně bylo takhle špatně.. od šestého týdne! ale nezvracela jsem! jen ten žaludek jak po kolotoči ale je to snažší.. i když se musím nutit do jídla!!!!! pořád! jak dostanu hlad! hned mám žaludek jak na vodě! ![]()