Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky
Leni to je smula s tema testama, tak at to ted uz dopadne a neboj..i kdyz se to snadno rika.
Ad nevolnosti, ja u prvniho moc nemela. Trochu unava a potom ke konci me palila zaha a trochu natekly nohy. Pribrala jsem totiz strasnych asi 22 kg, hrozne jsem se nejak rozjedla a ke konci telo uz zadrzovalo dost vody. No ted to jsem zhruba zpatky na sve puvodni vaze, tak jsem zvedava. Bricho mi rostlo teda dost rychle, dokonce me 2× poslali na uzv, protoze si mysleli, ze jsem o 4 tydny dal ![]()
nejsou špatný, našla jsem jeden krásnej, ale na ty sránky se musím registrovat, tak budu ještě hledat…
keit no právě to nemůže být nic instalovacího - musí to být jen něco co je obrázek a ty ho sem vložíš ![]()
Ahoj holky,
jen se vám jdu představit už jako paní Bílková
a tady je pár fotek http://www.beremese.cz/album/album.php?…
doufam, že se všechny máte dobře (moc se u nás neukážete…)
Loan no já k vám nakukuju pořád jen nepíšu
jdu zkouknout ty fotečky ![]()
Je nas tu hodne, taky se ztracim…
Peto,myslim na tebe s kontrolou…
Peta díky, no já už pomalu odpočítává minuty
nemůžu se dočkat. Dneska mě ale zase děsně bolí podbřišek
doufám že je to normální …
Loan fotečky jsou nádherný!!! velká gratulace! doufám, že bude u vás jen štěstí, radost a láska!!!
Holky je to síla! jsem jak ospalína!!!! pořád zívám! ale nevolnosti pomalu a jistě dávají pokoj! huráááá! doufám, že už nebude hůř! jen líp!
Je nás tu už hodně co???? mám radost! jen než se zorientuju kdo je kdo.. hlavně ty nové těhulky! všem krásný den přeju!
joo Ppetruš koukej hlásit jak jsi dopadla.. na kontrole!!! jsme zvědavé! ![]()
jen počkejte… za pár dní už to půjde v pohodě… a myslím, že nikdo nový už nepřibude… teda ne moc.. protože ti ostatní už budou do února… tak možná už jsme skoro všechny! sem tam nějaká která se bojí.. hned v začátku aby to dobré bylo!
holky nevíte co Linda? vím, že byla na revizi že to bylo špatné.. ale pak už se neozvala… chudák! ani nevím jestli chodí na jinou diskusi… že bychom jí popřály hodně zdaru!
peto, chapu te…clovek odpocitava dny a pak hodiny a pak uz snad i ty minuty
Napis, urcite budes mit jen dobre zpravicky…U me byla napoprve videt jen dutinka, ale i tak je to fajn, oddychla jsem si, ze je mimi na spravnem miste. Pak jsem xase odpocitavala dny a za 14 dni bylo videt a slyset krasne srdicko. Bricho me bolelo trochu taky, neboj. Kamaradka rodila loni a prvni 3 mesice mivala vazne krece, ne ze by ji jen sem tam pichlo a ma krasneho Davidka…
Na me taky dneska zase prisel certik
, jestli je vse v poradku, me narozdil od vas nebyva nijak spatne, jen bych porad spala a takhle na zacatku, jak clovek mimi jeste neciti, nezbyva nez verit ![]()
Nevim, proc mam pocit, ze je to kluk, ale asi intuice…
uvidime
Jest k tomu brichu, asi je to tim, jak se mimi uhnizduje, ale u me to byly asi nervicky, coz bych nepodcenovala,me bolely desne i zada a i to muze znamenat potrat,ale jak jsem se uklidnila a mimi videla, zmizelo to samo…