LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
27.5.08 12:17

Petko dík, snad to bude dobrý :) už tu sedím v župánku, vykoupaná a oholená a za chvíli se půjdu vypravit :) doufám že uvidím aspoň tu dutinku, vím že je ještě dost brzo ale asi bych to dýl nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
27.5.08 12:23

Záleží na tom, jaký má tvůj doktor přístroj a taky jakou má praxi prcka najít. Já jsem viděla před týdnem dvoumilimetrovou tečku :) Tak držim palečky! …Nemůžu se dočkat zítřka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.5.08 12:44

Maci, neboj Já neuteču. Na dvojčata chodím i tak.
Leni, neboj dvojčata se zvládnout dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.5.08 12:49

Ahojte, tak já se taky hlásím po dnešní kontrole. Navzdory mému špinění mimi roste, dle UTZ má 5mm, měla bych být 6tt+2. Doktor říkal, že počkáme, jak se to vyvine, straší mě pořád, že mimčo může být nějaké postižené, tak ho nebudeme držet násilím. Jestli prý samovolně nepotratím do 12. týdne, tak mě pošle na nějaké vyšetření, snad screening nebo co, nevím, prý se to hradí a stojí to okolo 1.500,–, nevíte náhodou oi jaké vyšetření jde? Co tam se mnou budou dělat? Děkujiii :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.5.08 12:50

ppetra: Koukám, že jsme opravdu skoro sousedky, ke komu chodíš na gyndu? Do Břeclavi? Taky bych chtěla metřík, prosím, prosím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.5.08 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.5.08 12:59

Renulo, drz se…
screening je podle me velky ultrazvuk na vysetreni vyvojovych vad, ne holky? Snad bude vse v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
27.5.08 13:08

Ahoj Renulo :)
ten velký UZ se dělá běžně až okolo 20 týdne a nestál by tolik. Někde se dělá ještě prvotrimestránlní screening - odběr krve a UZ s měřením plodu. Měla by ti to vysvětlit lékařka :( Se špiněním si hlavu dělat nemusíš pokud mimi roste. Mám ve svém okolí několik miminek, který takhle zlobili a teď zlobí ještě víc :)

Metříky jsou pěkný např. tady:
http://www.pregnancy-ticker.com/install-ticker/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.5.08 13:26

Děkuji za podporu, od Tebe, Keit, obzvláště těší, když jsi z oboru. :wink:
Jinak to vyšetření mi prý budu dělat ve 12. týdnu, nevím teda jestli jde o screening, Dr. říkal, že stojí 1450,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.5.08 13:46

holky tak jsem z kontroly zpátky a nic nebylo vidět :( takže za 2 týdny zase, viděla jen velikananánskou sliznici, jinak prostě nic a to se docela snažila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.5.08 14:19

Renulo, gratuluji ke kontrole.
PPeti, neboj ono se to mimi určitě brzo ukáže.

Jinak, holky maji dneska ve školce dětský den. Tak tam zachvilku jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
27.5.08 14:35

ahoj
Peto, to je mi lito, ze nebylo nic videt, ale vzdyt to je jeste dost na zacatku. Doufam, ze to priste bude uz v poradku.

Rendo, mozna je to sijove projasneni? Ja to mela ve 13. tydnu, dela se to z krve a ultrazvuku, ale pokud vim, tak je to jenom na Down. Proc ma doktor strach, ze bude mimi postizene?

No ja fakt zacinam verit, ze je lepsi si pockat..v Holandsku se chodi mezi 8. a 10. tydnem a tim tyto starosti odpadnou. Alespon ma clovek jistotu..
Drzim vsem palecky.

Tak jsem se vratila z nakupu, neco na ty horke letni dny, tak jsem objevila dve kosile v C&A je to z Bio bavlny a celkem levne..hlavne, aby mi to alespon do cervence bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.5.08 14:38

lexxie: Má strach protože špiním, ne pořád, ale minulý týden od neděle do středy, pak nic a teď zase v neděli a teď zase nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
27.5.08 14:50

Ahoj holky,

teda nás tu je to je super :lol:

tak jsem si s Fildou zchrupla po oběde na hodinku a pul a vubec mi to nevadilo :lol:

jinak dneska jdu na Haberu maji v Praze koncert, tak mě kamarádka vytáhla tak jsem na něj zvědavá :D docela se těšim. Ale do kotle asi nepujdu skákat to už neni pro mě :lol:

GAVOTTKO: no až na Vodolku pojedete klidně se stav ,když bude krásně tak si můžeme sednout před baráčkem a pokecat. kdyz budeme doma.

Lexxi: a jak se vubec zije v takové zemi? Co jsi tam třeba dělala? a přítel je Čech nebo ne? Já nevim jestli bych to zvládla bydlet v jiné zemi ale člověk si zvykne na všechno. A co se vrátit do Čech neplánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
27.5.08 15:08

Rendo, tak snad to dobre dopadne, je to spineni, jeste ne krvaceni. To se snad v tehotenstvi stava. Koukam, ze mame skoro stejne stare deti, tak to cekani alespon lip utika..

Laky zije se tam celkem dobre, ale my dost kocujeme, od meho tehotenstvi jezdim casto do Cech, ted vlastne kazde 3 mesice tak na mesic, no tentokrat jsme tady skoro 2 mesice. Ja bych tam bez toho asi nevydrzela..je tam sice hezky, ale uplne vsechno jinak vcetne tehotenstvi, porodu doma, pece o dite, do prace se vraci 3 mesice po porodu atd.. Nasi tam taky obcas jezdi, ovsem nevim, jak to bude se 2 detma. Mozna se i vratime, ale manzel tam ma dobrou praci a tady to je pro nej nejiste, i kdyz jsme tady uz 3 roky zili, prece jen v jeho profesi a v Praze toho teda moc neni. Je to holandan, seznamili jsme se pres internet :o

Haberu si uzij, na toho si vzpominam jeste nekdy pred 20 lety na stredni..strasne to leti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí