LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
28.5.08 10:47

lexxie nojo, to víš, čekám první mimi tak jsem ze všeho děsně vyplesklá :lol:

peta25 :lol: třeba nakonec vyhraješ soutěž o první miminko roku 2009 :lol:

macík :lol: jeee tak to se mi v tom případě určitě vyhnou, jsem tlusťoch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.5.08 10:48

Leni to je hezký!
nooo ségra už chtěla táhnout z půdy hadříky na mimi.. a kočár!!!! já jí říkám… jen to tam ještě nech!!!! musím holky předělat a vymalovat ještě ložnici.. takhle se mi tam nevejde postýlka.. a nachystat skříň pro mimíska.. a nevím kam dám přebalovák.. no a předělat a vymalovat chodbu takhle se mi tam nevejde kočár! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.5.08 10:50

Aha, tak uz chapu, proc mi neni spatne, nejsem zadnej hubenour :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043

macík :lol: hele dyk už budeš mít předělaný a vymalovaný i u sousedů ne? :lol: já se děsně těším, jak namaluju do pokojíčku na jednu stěnu různý obrázky. Jo a už jsem vyhlížela nábytek do pokojíčku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

no vidíš Petí… no je fakt, když jsem čekala první holku.. tak jsem blila jak šakal!! čtyři měsíce.. podruhý už ne!
možná je to taky.. tím, že poprvé to tělo moc „prožívá!“ je to taková novinka pro něj to těhu.. a pak už je to snažší… nevím… těžko říct! smrdí mi nějaké věci, ale nezvracím! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.5.08 10:53

ne mám hotový obývák! a tím to zhaslo.. otěhotněla jsem!!!
teď mám oraz! minimálně do konce prvního trimestru.. nechci nic pokazit a pak se do toho pustím zas!
Ppetí závidím s dětským pokojem! holky mají jeden velikááánský! ale tam se mimi už nevejde.. takže je zatím bez pokoje! musím to nějak vymyslet!
ani nevím kam dát přebalovák! chtěla jsem ještě do ložnice.. ale je to nechladnější místnost v bytě … přebalujte tam mimíska.. pak do koupelny… je tam místo na sprchový kout! tak zatím tam! ale mám v plánu sprcháč - masážní koupit za porodné!!! chi chi chi! tak nevím! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
28.5.08 10:58

maciku chudak mala, ale kamoska jako ucitelka, to se hodi. Na jak dlouho tu :,-(ru ma a jak to snasi?

no vyssi bych byla, hubenour urcite ne, takze neco mezi. Mne na zvraceni neni, obcas se mi trochu mota hlava, netusim, jestli to patri k tehotenstvi a po ranu prujem. Jeste, ze jsem doma!

Leni bracha je teda super, urcite mate krasny vztah a neboj urcite si doktori vse pohlidaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.5.08 10:58

macík tak my naštěstí máme barák velikej, zatím máme pokojíčky 2 (v jednom suším prádlo a v druhým je prázdno) no ale v případě potřeby bychom mohli mít ještě třetí - místo pokoje pro hosty :) No fakt se nemůžu dočkat až to budu zařizovat, zatím prolejzám po netu a vybírám peřinky, nábytek a takový kraviny :lol: Jsem prostě natěšená no :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.5.08 11:13

lexxie.. no snaží se bolí jí to.. ale je statečná.. paní dr. doporučila homeopatika. na hojení i bolest..a fakt jí pomáhají! tak uvidíme! má to na tři týdny! zítra jedem opět na kontrolu a RTG!
Petruš.. jo to je super! to je moc krásný plánovat.. a zařizovat! já chci sehnat přebalovací pultík.. dřevěnej..nebo teda lamino.. ale i se skříňkou pro miminkovský věci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.5.08 11:15

jéé hele Petruš ty jsi šikula! jak uděláme u naší diskuse fotogalerii??? víš? chtělo by to! na fotečky z UTZ..... a pak pupíčky… a nemáme jí!!!! víš jak na to??? zařiď to kočičko!!!! prosím!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.5.08 11:17

macík no já na fotogalerku koukala už včera, ale obávám se, že musíme napsat administrátorkám aby nám jí založily :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.5.08 11:29

hele Petí a vezmeš si to na starost???? prosím??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.5.08 11:31

nojo jdu jim zkusit napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.5.08 11:42

ahojky

zdravím všechny těhulky. Ráda bych se k vám přidala. Byla jsem dneska na UTZ a vychhází mně od PM 5ta2dny. Na UTZ byl vidět jen gestační váček. Sice jsem se ptala, ale..:))Asi to znáte, když pak výjdete z ordinace.
Měří asi 6mm. Není to malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
28.5.08 11:49

ahoj Tino a vitej mezi nami.
Myslim, ze male neni, v tomto obdobi to je kazdy tyden velky rozdil
mrkni sem

http://www.bambinishop.cz/vyvplod.php

preji pohodove tehu

• načítám...