Poradna duly
Jana Čurdová
keit: joooo
tak to je jasné, brouček je zaskočen a překvapen.. nevěda kam se hnouti. Tak to bude dobré, chlap dycky potřebuje trochu času, než něco vstřebá… ![]()
Peti: tak u nás se občas už taky mluví v množném čísle
je to legrační.
jojo, to jsou všechno věci, který člověku dojdou až s klidnou hlavou ![]()
ahoj těhulky!
tak jsemvás dočetla a vím prd! na koho jsem chtěla reagovat!
Keit gratulka k dutince.. bude i srdíčko.. uvidíš! Je normální že jsi přecitlivělá, manžela nech chvíli vstřebávat informace jen o tom, že jsi těhu! nějak jsou zabržděný… a musí se dýl vyrovnávat! klidně nám sem své stesky napiš.. my tě podpoříme!!!! neboj!!! je to normální, naštěstí zatím nějaké takové nálady nemám!
Leniko to už příští UTZ bude srdíčko co? utíká to jako voda!
Jo to omdlévání je síla no! vím o čem mluvíš… měla jsem to s Markétou.. na tchánovce prď! nemá cenu si tím kazit den! je krásnej sluníčkovej! a jestli budete mít jedno nebo osm dětí.. je vaše věc ne jejich!!!
Přemýšlím na koho jsem ještě chtěla reagovat… jooo Ppetí neboj nevolnosti začnou příští týden! uvidíš!! chi chi chi.. já ze začátku vůbec nevěříla že jsem těhu.. furt jsem čuměla na ty dva proužky.. a jenom podle nich jsem věděla že to tak je… pak mi bylo zle.. teď už jsem ok! nevolnosti v pohodě.. tak zas je to takové.. že jako co.. vždyť se nic neděje.. ale až budeme mít pupíčky.. už to bude jasné!!!!!
Co GAV? nebyla tu?? potovora???
zdravím Keit, Šamotku, Apri, Jindru, Lenku, no prostě všechny naše pupíky!
![]()
1. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 1009 2.-3.-4. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 2.-3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 2.-3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 7. Zuzlína KO TP leden 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 12. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 14. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 15. EKcko UTZ TP leden 2009 16. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 17. Renula KO TP leden 2009 18. Lexxie KO TP leden 2009 ** 19. Petula77 ** KO TP leden 2009
macík
no zrovna dneska jsem manželovi řikala že bych už chtěla blít abych veděla že je baruna v pořádku, tak se mi smál
![]()
ahoj holky, jakpak se mate po ranu?
Leni teda tchanovci jsou fakt vyborni. Vykasli se na ne, treba jim to dojde, tchan ma teda opravdu humor..a teda ultrazvuku mas spoustu, to se tady dela bezne? Ja pocitam s jednim v tak 11. tydnu a potom ve 20. tydnu a tim to konci v Holandsku, pokud teda nejsou problemy..no mozna si zajdu na jeden tady pred odjezdem, nevim.
Keit
Chlapi se vetsinou opravdu zajimaji az, kdyz vidi brisko, mozna by pomohlo ho vzit s sebou na ultrazvuk. Je to pro ne porad takove abstraktni, nez uvidi dukaz ![]()
neboj… je vše v pořádku i když nebliješ… ale asi čtyřem holkám začly nevolnosti v 6tt a něco.. včetně mě.. tak uvidíš!
já jsem dnes už vyplela skalku.. a ještě chci pokračovat… uffff. jen se mi dělalo šoufl.. měla jsem hlad! tak jsem dala banán.. a je zas líp!
jinak musím něco uvařit a nevím co!!!!!!
no Keit mě si pan dr. taky pozval na UTZ hned v 5tt a viděl dutinku.. pak jsemměla jít až v 10tt ale na kontrole jsem jen utrousila, že se bojím, jestli je srdíčko.. a on mě pozval.. a byla jsem na UTZ v 7tt a bylo!!! tak jsem byla hned klidnější… Můj pan doktor je prostě jednička moc hodnej… a chápavej! zatím si nestěžuju.. a jsem mocinky spokojená! takový to stresování co tu někdo prožil.. jako že tu raději nebyla.. že se pod to nepodepíše.. to je magor! ne doktor!! takhle strašit!!
Hele, Peti, ja nebliju vubec
Taky jsem to resila
Puvodne jsem myslela, ze budu rodit v prosinci a tam jsou uz holky dal a nektere jsou ve 13,14tydnu, mimi roste jak z vody a spatne jim neni ![]()
Ale chapu, ja jsem si taky rikala, ze by bylo lepsi, kdyby mi bylo obcas spatne, abych vedela, ze je fazolka v poradku
Uz i ty prsa jsou lepsi, tak se ted jako tehu moc necitim…a jeste 14 dni do kontroly ![]()
Holky, dnes se mi o miminkovi zase zdalo, ale tentokrat o krasne holcicce, skoro mi bylo lito, ze je uz rano ![]()
holky budte radi, ze o tehotenstvi nevite, celkem lituju ty, kterym je nekolik mesicu spatne, si vubec nedokazu predstavit, jak funguji.
Maciku mala ma
ru? Nejak jsem to nenasla, co se stalo?
Samotko tak snad bude daneckovi uz lip.
Peta25 nojo, taky si řikám že až blít začnu tak si budu nadávat že jsem to chtěla
tobě vychází TP teda někdy přelom prosinec/leden ne? Nebude to nakonec novoročňátko? ![]()
peto ja jsem s Edikem nezvracela snad ani jednou..teda az tesne pred porodem, ale to se nepocita. Proste nekdo na to vic trpi, nekde jsem cetla, ze to trochu zavisi na hladine Hcg v krvi, klid..urcite to nema vliv na vyvoj mimca.
lexie: mě si na gyndě hlídají, měla jsem problémy, takže to vidím na UZV každých 14dní, event.3týdny.
Jo, holky a to vám řeknu o mém bráchovi. Ten když to zjistil, si mě vzal stranou, pořádně mě obejmul a držel a držel.. no skoro deset minut ![]()
Peto, podle data ms mi vysel termin na Vanoce, podle doktorky 10 ledna, no, takze se asi nechame prekvapit, ono nase mimi je o tyden mladsi, nevim proc, mozna posunuta ovulace, tezko rict. No, necham se prekvapit, ze by bylo 1.1? ![]()
kočenky prej nevolnosti postihují více vysoké a štíhlé ženy! jsem někde na netu četla! tak nevím!
Lexxie nooo byla ve škole.. a na na hřišti mají pověšený boxovací pytel.. a ona do něj bušila.. pak se jí podvrkla ruka… a ona povídá paní vychovatelce.. tak jsem si zlomila ruku a omdlela jim jak špalek! nemohli ji probrat!!! ta učitelka je i moje kámoška.. byla z toho celá špatná.. dovezla mi jí domů.. bolela jí ruka. tak jsme jeli na chir. ambulanci a RTG a má to fakt zlomený! má sádru! ![]()