Poradna duly
Jana Čurdová
nech to přírodě.. a nemysli na to! nevím jak jsem měla velký! neříkal… neřeš to buď v klidu! ty adresy jsou na metříky. hned ten první je jak ho sem dát.. a nějaké tipy.. a pak další dvě adresy..
ahoj,gratuluju ke skvelym kontrolam.
holky takze sem pekne zakrilka ze mi nic neni,je mi blbe,v praci sem premejslela co mam delat,pokud to nepolevi tak pujdu na neschopenku.porad me poboliva v podbrisku,spise po stranach,myslite ze je to v poradku???
holky uz po 2 sem potkala capa,takze snad v lednu se to potvrdi
Zuzí z vlastní zkušenosti radím! jdi na neschopnost! je to žůžo!!! užívám si to a mám na vše čas!
a klid!!! je to pohodička.. a já osobně mám peníze stejný jako v práci!
Ahoj všem,
gratuluji k úspěšným kontrolám.
Hlásím, že dnes jsem si taky po obědě tři hodinky „zdřímla“
, nějak mě těch včerejších 650 km zmohlo, navíc mi asi nedělá dobře to teplo, ale vzhledem k předpovědi bych si měla začít zvykat.
Dnes nám psala Míša ze školy v přírodě, že se tam má dobře, tak mě to tak potěšilo a trochu i uklidnilo, přiznám se, že od pondělí co odjeli, tak kdykoliv si na ní vzpomenu, tak brečím, asi ty hormony.
Jinak k té velikosti, jak tu někdo řeší, v pondělí měla ta má větší dutinka taky 6mm, a taky nevím jestli to alespoň přibližně odpovídá, protože vzhledem k tomu dvojitému objevu jsem se zapomněla na spoustu věcí zeptat a dr. mi říkala jen co všechno se může stát a že další budeme řešit až za 14 dní až uvidí víc. Ale předpokládám, že kdyby tam byl nějaký zá:,–(ní problém, tak by mi to řekla hned.
Zuzli - pokud je ti zle, taky bych šla na neschopenku, přeci jen ti doma bude určitě lépe než v práci.
PETO- psala si to sice ve snažilkách,ale odpovím ti tady.Prosím tě,nevyšiluj s tím utz
Anet měla daleko kratší cyklus než ty,myslím,že 25-26dní a to se s tebou jaksi srovnávat nedá ![]()
Tak mě dnes vyjímečně bylo špatně jen dopoledne,pak jsme si zajeli na obídek,dala jsem si své oblíbené žebírko se šunkou a vejcem a je mi dobře ![]()
uvidim jak zitra to pujde,ted mi je blbe nasi si doma varili jatra a kdyz sem to citila tak blee ale jist mi je nedelalo problem.budu ale muset jit k obvodni dr pro neschopenku a tak nevim zda mi ji da a zitra tam je i odpoledne.
Nazdárek,
všem co mají úspěšnou kontrolu za sebou tiše závidím, ale já se taky dočkám. Doufám, že už budou jenom samé dobré kontroly.
Zuzi, nad neschopenkou bych vůbec nepřemýšlela. Já jsem zdr. sestra na interně (určitě si dovedeš představit to prostředí) a pn jsem měla od první návštěvy dr. Strašně jsem si to těhotenství užívala. Prostě pohoda klídek. A ty v té práci musíš všechno čmuchat, no prostě vůbec bych neváhala a k dr zašla co nejdřív. Jasný ![]()
Jinak my měli fakt skvělou noc. Daník zvracel ještě v noci, převlékala jsem sebe i postel, ale po třetí usnul a spal až do 6. Jo a kolem třetí začal mít i průjem, měnila jsem mu 4 plínky. Ráno jsem mu dala černý čaj, ale vyhodil mi ho do postele a tak jsme šli k dr. Dostal Hylak kapky, Smectu sáčky a dietu. No a pochopitelně hodně popíjet. Tak jsem mu koupila iontový nápoj a glukopur a šli jsme se domů kurýrovat. Celý den už nezvracel, jen měl 3krát průjem. Dopoledne mi něco vypil, odpol to bylo horší. Od 15 ho měla mamča, já šla do práce. No tam bylo taky veselo. Dr. se mě ptal, jak dlouho se mnou může počítat.
Musela jsem s pravdou ven. Vzal to docela v pohodě. Slíbila jsem mu, že do konce roku tam budu chodit. Myslím, že mi tuhle otázku nepoložil jen tak. Sázím na sestříčku na gyn kam chodím, protože on tam taky ordinuje. Drbna jedna. Kromě manžela a kamarádky z Kolína to nikdo neví.
V noci jsem spala asi 3-4 hodiny a tak jsem úplně hotová. Od oběda jsem ještě nejedla a mám strašný hlad, ale už je zase dost pozdě na nějaké jídlo.
Dneska mi přišli rifle, co jsem si koupila na mimibazaru. Jsou úžasný a rezervy mám všude taky dost velké.
Teda, to jsem zase napsala román, se vám to ani nebude chtít číst. Jdu si dát alespoň papriku a natáhnu se k telce. Dneska fakt nevím, jestli se ještě ukážu. ![]()
ahojík
ŠAMOTKO: at se prcek z toho brzo dostane držim palečky je fakt že smecta rychle zabírá vm to z vlastní zkušenosti. No interna to bych asi byla taky brzo v tahu.
ZUZI: mám přesně takovou kamáradku co vaří ve školce a šla hned na rizikové řikala, že ty hrnce jsou fakt těžký, když je tahá a ještě se jim mimčo povedlo po třech letech. tak šup at jsi doma ![]()
GAVOTTKO: tak žebírka no mnam, taky bych si nechala říct
já si nedávno dávala nějaký koule byl tam sýr, uzený a bylo to obalený v trojobalu moc jsem si pošmákla akortá mi pak bylo těžko.
no holky s tou velikostí taky jsem zvědavá ,ale musim si bohužel ještě nějakej týden počkat ,ale jsem v pohodě nic mě nebolí ani mi neni zle ,tak se snad prckovi daří dobře. jo dneska jsme mu tam poslala skleničku pivka
![]()
páni, chvilku nemám čas a tady jsou tři stránky navíc… trochu se v tom ztrácím ![]()
Díky za podporu holky - hned v deset mi volal a omlouval se, prý hned načetl na wikipedii vše co našel… ![]()
Macíku - jedna z mých starostí je to, že není manžel
ale snad bude, uvidíme
Ahoj těhulky, gratuluji k úspěšným kontrolám.
Zuzi, doma ti bude fakt líp.
Hlásím že jsem si odpoledne taky zdřímla.
Dneska jsem si dala k večeři s chutí španělskou omeletu a teť mě pěkně tlačí v žalůtku.
1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 1009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 3.1. 2009 3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 7. Zuzlína KO TP leden 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 12. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 14. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 15. EKcko UTZ TP leden 2009 16. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 17. Renula KO TP leden 2009 18. Lexxie KO TP leden 2009 ** 19. Petula77 ** KO TP leden 2009 ** 20. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009
holky nooo hurá už je co číst když tu chvíli člověk není!
Keit neboj manžel z něj bude! a hlavní tatínek! to víš ono jim to nedojde.. že je nějaká změna…
GAv změnila jsem to.. doufám, že ok!
stejně pak termíny přepíšu asi podle těhotensských průkazek… a uvidíme, jak se bude situace vyvíjet!
Honem přemýšlím která máte toho malýho se zvracením a průjmem - tak ať jste zdraví!! hodně brzy! jinak na zvracení je super chlazená kola po lžičkách! ale vy už jen průjem.. tak to jedině ten hilak! všem hezký večer!