Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Jindro , hodně se to ted řešilo vedle na našich domovských snažilkách. Paralen určitě můžeš
doufá, že Ti brzo pomůže.
Co holčičky? ![]()
jindra no nejlepší by to bylo zaspat, což se ti asi s holkama nepovede co?
no ale myslím že paralen bude v pohodě - zkus si kdyžtak jen cinknout k dr a zeptat se…
Ahoj holky,jdu vás jen pozdravit,je mi pořád tak zle,že nejsem schopná
Včerejšek jsem celý proležela.Ten náš macek mi teda dává.Hodím vám sem ještě odkaz na fotku našeho skoromiminka a padám.
tak se tu hezky opatrujte ![]()
LENÍ-ta tvoje tchýně je ale slepice.Bych jí poslala někam ![]()
Ahoj Gavotko, jsem zvědavá na fotečku mimiška.
Jinak dopoledne jsem asi zakřikla, že se cítím ok. Je mi na zvracení a to hodně. Jen to zatím nejde:))
Jdu se chvilku natáhnout a pak sem nakouknu.
gav no už jsem si řikala kde jsi
chjoooo to mě mrzí že je ti tak zle - pěkně to všechno zvládni …
Nazdárek,
tak konečně jsem vás dočetla a už ani nevím, na koho mám reagovat.
Zdravím novou těhulku, Gav, Maci a ostatním s nevolnostma přeju ať to je lepší. Ty vaše story o nevolnosti mě chvílema i pobavili, i když není co závidět.
Já jsem ještě v pohodě, ale začíná mi 6TT, tak jsem v očekávání. Snad jen pociťuju větší únavu. Ale nevím, jestli to není i tím počasím, já vedra zrovna nemusím. A je pravda, že občas mě trochu bolí břicho, ale nic hrozného.
Holky, je vidět, že jste na Daníka mysleli, protože už je mu lépe. Průjem měl už jenom ve středu, dneska už bobek a od té kritické noci nezvracel až dnes ráno trošku. Pije míň než obvykle, ale i tak si myslím, že to není špatný a jídlo jak kdy. Oni už mi ty furt stejný blivajzy asi nejedou. Odpolko jdeme na kontrolu, tak doufám, že už bude moct jít víc. Jinak tyhle střevní obtíže jsme chytli u tchýně na obědě. Buď z br. salátu nebo z dortu. Zvracení a průjem měli všichni, co to jedli, kromě mě. Já to teda taky jedla, ale nic mi nebylo. Tak nevím.
Mě zase začalo bolet koleno. Před půl rokem mi z něj tahali vodu a tak se modlím, aby tam nebyla zase. Mažu to fastum gelem a uvidím.
Ahoj TINO-to jsme ale hekny co ![]()
Nejdřív jsme si říkali,že si fotku nedáme udělat,ale miminko tam bylo tak krásně vidět,že jsme prostě museli ![]()
Hlavička je vpravo a má složený ručičky na tělíčku.Nožičky už se taky tvoří.
PEŤO-dík,nějak to zvládnout musím
a tobě přeju,ať už tě tolik netrápí to bolení břicha.A srajdu mám taky často ![]()
Tak tady je ten odkaz
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jéééé, teď koukám, že mi mimísek zase povyrostl. Je to ale macek 7-9 mm. ![]()
Ahoj těhulky!
Pročetla jsem zběžně zameškaných osm stránek ale jediný co si pamatuju je igeliťák do kabelky
. Sotva držím pohromadě - v pondělí a úterý jsem měla dost náročné noční a včera ráno mě v práci chytla zimnice a bolení v krku tak jsem na neschopence. Rozbíhá se mi angína
Volala jsem vrchní a mám přijít pak na kobereček, tak to bude ještě zajímavý… Tak Vám přeju ať zůstanou sáčky v kabelkách ![]()
Gavotko, tak to je nádhera, brouček malej. Taky už se těším, až ho uvidím.
Gav..nádhera. /plně ti tiše závidím, že už jsi tak daleko.Ale moc ti to přeju. Tak jako tady všem těhulkám.
Šamotko - zkus si na koleno reparil gel. Já jsem měla po úraze ramene a nic mně nepomohlo až toto. Jinak at je malej ok.
gavuško kráááásnej flek na UZ
já už chci taký fotku flíčkuuuu ![]()
Tiny, dík za tip. Určitě si ho koupím. Naposled mi dr. říkal, že je to na prd, když kojím, že mi nemůže pořádně nic dát. No a teď kojím a ještě jsem těhu, to by ze mě měl radost.
gav jo a nehtíky se taky moc povedli ![]()
keit jejda angína, to je nemilé - no ale bývá to běžné že v začátku těhu je tělo oslabené a chytne ledasco
jo a na koberečku držím palce ať to není nic hrozného …
šamotka to už máš v bříšku skoro malého golemka co? takovej chlapák velikej
![]()