LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
30.5.08 10:27

leni, tina :lol: nojo to je dobrý poznávací znamení těhulek který ještě nemaj pupek, v kabelce jim šustěj sáčky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:28

:))))to tedy máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
30.5.08 10:30

Peti: když nevíš kde a kdy :lol: a zvracet na chodník se mi fááákt příčí. Jo, pak se podělím o zkušenost :wink:
Zkouším sníst chleba se sýrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:32

leni já pořád ty nevolnosti tak trochu vyhlížím - řekla bych až lehce netrpělivě :lol: - a oni pořád nikde :lol: ale začnu asi taky shromažďovat pytlíky :lol: ať mám pak zásobu :lol: no když by to bylo moc brutální tak přece zůstanem doma no ne? :wink: jo a kdy ti začlo být blivno? ať se na to můžu připravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
30.5.08 10:35

Peti: to víš, že jo, naplním třetí pytlík a jsem doma :lol:
No v neděli odpoledne se mi při uklidu poprvé zamotala hlava.. v pondělí ráno už to bylo „veselé“ - nízký tlak, omdlévací šoufl stavy..a žaludek se přihlásil myslím ve středu.
Heled, třeba Ti bude fajn :) moje dvě kolegyně vůbec neměly nevolnosti, nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:36

to mě zajímá taky ,,kdy,,. Mně je jen občas těžko, ale zatím nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:39

tina tak těžko mi bývá taky! včera jsem vyhodila půlku oběda a to jsem za normálních okolností děsná obžerža :lol:

leni to omdlívání je asi ještě horší než to blití :( já mám taky dost nízkej tlak ale v životě jsem neomdlela ani neměla náběh, tak snad toto se mi vyhne. Ale jako koukám že opravdu téměř všem se ty nevolnosti objevují +- v 6tt - takže mám ještě klid tak do středy :lol: no to je super, za týden jdem kámošce na svatbu, jestli já jí to tam pozvracím … :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:45

musíš si dát do kabelky sáček:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:55

tina jojo budu jí potřásat pravicí a gratulovat ke svatbě a najednou řeknu MOMENT - otočim se, použiju sáček, utřu pusu a budu gratulovat dál :lol: no fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:56

to by tedy bylo:))) Radši bud dál od nevěsty:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
30.5.08 10:58

Dobré dopoledne,

tak koukám že se tu zvesela probírají nevolnosti. Tak já to zatím beru jako celkem pohodový stav, vzhledem k tomu, že se mi dělá jen zle, ale zatim nezvracím, ale myslím že to ještě přijde, při Míše to bylo nejhorší tak od devátého týdne, to jsem měla dny, kdy jsem si nosila kbelíček s sebou i po bytě. Osobně bych byla radši, kdyby se mi to tenkrát vyhlo, ale moc tomu nevěřím. Tenkrát mi nepomáhalo ani nic s osvědčených babských rad, prostě jak jsem otevřela oči, tak jsem spustila a zvracela jsem třeba desetkrát během dne. Nejúčinější bylo spát, při tom mi nic nebylo, a jelikož jsem byla doma na neschopence, právě kvůli tomu zvracení, tak jsem měla taky dny, kdy jsem prospala tak 20 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 11:02

Tak to muselo být hodně náročné tak moc zvracet. Já jsem u prvního vždy jen ráno ublinkla a bylo. Ale taky si myslím, že to ještě příjde..
na chvilku se rozloučím, jdu pro syna do školy.
Zatím se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 11:05

lenka no tak doufám že tě to takto silné nepotká znovu - ani nikoho z nás :roll: ono teĎ se tomu smějem, ale za pár týdnů nám do smíchu asi nebude :?

holčiny letím se nabaštit, mám sraz ve městě se ségrou tak trochu splknem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
30.5.08 11:52

Holky, hezky den,
ja nevim, treba ty nevolnosti neprijdou, i kdyz bych skoro radsi, kdyby jo, pripadala bych si, ze je to normalni… :D Ja jeste nezvracela, akorat se obcas citim slaba a musim si sednout, treba i venku na patnik, kdyz neni lavicka pobliz :D Prsa me uz skoro neboli a unava uz prechazi, tak musim holt prezit nervozitu do kontroly, ty dny se vlecou, to je hruza..
Nejvetsi strach mam ale z cesty, jsem ve Francii a za 10 dni jedu konecne po dlouhe dobe domu a fakt se desim tech tezkych veci, kdykoli neco tezsiho zvednu, picha me podbrisek…ale co delat, nechat to tu nemuzu vsechno, snad to dobre dopadne…a ten autobus snad taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.5.08 12:39

Ahojky, tak já zvracím jenom ráno, ale pokud se nenajím tak se mi zvedá žalůdek . Jenže je pro mě problém cokoliv sníst. Vúbec nemám nanic chuť.

Holky nevíte jakou tabletku si můžu vzít na bolení hlavi. Dneska jsem dostala rýmu a zní mně bolí hlava. Chtěla jsem si vzít paralen , ale v letáku je napsané že se v těhotenství může prát je po dohodě z lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí