Poradna duly
Jana Čurdová
leni, tina
nojo to je dobrý poznávací znamení těhulek který ještě nemaj pupek, v kabelce jim šustěj sáčky
![]()
Peti: když nevíš kde a kdy
a zvracet na chodník se mi fááákt příčí. Jo, pak se podělím o zkušenost ![]()
Zkouším sníst chleba se sýrem..
leni já pořád ty nevolnosti tak trochu vyhlížím - řekla bych až lehce netrpělivě
- a oni pořád nikde
ale začnu asi taky shromažďovat pytlíky
ať mám pak zásobu
no když by to bylo moc brutální tak přece zůstanem doma no ne?
jo a kdy ti začlo být blivno? ať se na to můžu připravit ![]()
Peti: to víš, že jo, naplním třetí pytlík a jsem doma ![]()
No v neděli odpoledne se mi při uklidu poprvé zamotala hlava.. v pondělí ráno už to bylo „veselé“ - nízký tlak, omdlévací šoufl stavy..a žaludek se přihlásil myslím ve středu.
Heled, třeba Ti bude fajn
moje dvě kolegyně vůbec neměly nevolnosti, nic..
to mě zajímá taky ,,kdy,,. Mně je jen občas těžko, ale zatím nic víc
tina tak těžko mi bývá taky! včera jsem vyhodila půlku oběda a to jsem za normálních okolností děsná obžerža ![]()
leni to omdlívání je asi ještě horší než to blití
já mám taky dost nízkej tlak ale v životě jsem neomdlela ani neměla náběh, tak snad toto se mi vyhne. Ale jako koukám že opravdu téměř všem se ty nevolnosti objevují +- v 6tt - takže mám ještě klid tak do středy
no to je super, za týden jdem kámošce na svatbu, jestli já jí to tam pozvracím …
![]()
tina jojo budu jí potřásat pravicí a gratulovat ke svatbě a najednou řeknu MOMENT - otočim se, použiju sáček, utřu pusu a budu gratulovat dál
no fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
![]()
Dobré dopoledne,
tak koukám že se tu zvesela probírají nevolnosti. Tak já to zatím beru jako celkem pohodový stav, vzhledem k tomu, že se mi dělá jen zle, ale zatim nezvracím, ale myslím že to ještě přijde, při Míše to bylo nejhorší tak od devátého týdne, to jsem měla dny, kdy jsem si nosila kbelíček s sebou i po bytě. Osobně bych byla radši, kdyby se mi to tenkrát vyhlo, ale moc tomu nevěřím. Tenkrát mi nepomáhalo ani nic s osvědčených babských rad, prostě jak jsem otevřela oči, tak jsem spustila a zvracela jsem třeba desetkrát během dne. Nejúčinější bylo spát, při tom mi nic nebylo, a jelikož jsem byla doma na neschopence, právě kvůli tomu zvracení, tak jsem měla taky dny, kdy jsem prospala tak 20 hodin.
Tak to muselo být hodně náročné tak moc zvracet. Já jsem u prvního vždy jen ráno ublinkla a bylo. Ale taky si myslím, že to ještě příjde..
na chvilku se rozloučím, jdu pro syna do školy.
Zatím se mějte krásně
lenka no tak doufám že tě to takto silné nepotká znovu - ani nikoho z nás
ono teĎ se tomu smějem, ale za pár týdnů nám do smíchu asi nebude ![]()
holčiny letím se nabaštit, mám sraz ve městě se ségrou tak trochu splknem ![]()
Holky, hezky den,
ja nevim, treba ty nevolnosti neprijdou, i kdyz bych skoro radsi, kdyby jo, pripadala bych si, ze je to normalni…
Ja jeste nezvracela, akorat se obcas citim slaba a musim si sednout, treba i venku na patnik, kdyz neni lavicka pobliz
Prsa me uz skoro neboli a unava uz prechazi, tak musim holt prezit nervozitu do kontroly, ty dny se vlecou, to je hruza..
Nejvetsi strach mam ale z cesty, jsem ve Francii a za 10 dni jedu konecne po dlouhe dobe domu a fakt se desim tech tezkych veci, kdykoli neco tezsiho zvednu, picha me podbrisek…ale co delat, nechat to tu nemuzu vsechno, snad to dobre dopadne…a ten autobus snad taky…
Ahojky, tak já zvracím jenom ráno, ale pokud se nenajím tak se mi zvedá žalůdek . Jenže je pro mě problém cokoliv sníst. Vúbec nemám nanic chuť.
Holky nevíte jakou tabletku si můžu vzít na bolení hlavi. Dneska jsem dostala rýmu a zní mně bolí hlava. Chtěla jsem si vzít paralen , ale v letáku je napsané že se v těhotenství může prát je po dohodě z lékařem.