LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
30.5.08 09:57

tina ahooj, už jsem myslela že všechny těhulky vyspávaj :lol: Mě popichuje pořád, nejdřív jsem vyšilovala ale už jsem si na to tak nějak zvykla, bude to všechno OK, musíme věřit a doufat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 09:59

...

Věřit musíme, jinak bysme zbláznily:)))Asi to popichuje tím, že roste děloha.Bývá ti špatně? Mně moc ne. Jen mě bolí prsa a občas je mi divně. Ale to je asi vše. Až si říkám jestli je to normální, že nezvracím:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:00

...

A odkud jsi? Vidím, že jsi z Moravy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:01

tina jsem od Břeclavi ale pracuju v Brně takže teď zrovna vegetím v Brně :wink: špatně mi zatím není, jednou ze začátku se mi po nějakým jídle udělalo divně, ale zaspala jsem to. Zrovna dneska a včera se cítím uplně skvěle, teda bolí mě pořád prsa ale už si zvykám, no a imrvére zívám :lol: :lol: :lol: Kolikátej jsi ty teď týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:03

ppetra

Tak to jsme na tom úplně stejně:)) Já jsem ted 5+5. A ty?
A kde v Brně pracuješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:06

já jsem 5+2 aspoň podle mých výpočtů, tak to jsme dost podobně :) Už jsi byla na kontrole? Já jo, ale nebylo vidět nic, jen sliznice - šla jsem moc brzo :roll: Pracuju na Cejlu - no nejhorší ulice v Brně asi :lol: ale co už … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
30.5.08 10:08

Dobré dopoledne

tak dnešní cesta byla lepší, ovšem v práci se to rozjelo, mám žaludek až v krku :? To bude den, naštěstí dnes končím mnohem dřív :D

A to mi ráno manžel volal, na co mám chut, že by udělal k večeři řízky :twisted:

Jo a psala mi mamka, že jí volala její sestra novinku - její snacha čeká 2.mimi a ted jí ve 14tt zjistili kluka. 8O Prvního mají taky kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:10

...

Já jsem na neschopence, tak si to užívám. Ale máme jet 21.6. do chorvatska - autem, tak se trochu děsím. Chystáš se taky někam?
Jsme na tom skoro stejně,to je bezva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:12

...

Leni a když je ti špatně venku a nic poblíž, tak jak to řešíš?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:13

Leni ahojky :) O to větší radost bude mít příbuzenstvo když vy budete mít skutečně Anetku ;) A jaktože se ti nelepšej nevolnosti? chjo…taky čekám kdy na mě dojdou, zatím jsem uplně v poklidu…

tina no když jsme se terpve snažili, tak jsem řekla že jestli to tento měsíc nevyjde tak pojedem v červnu na dovču, ale teď když to vyšlo tak mám strach tak asi nikam nepojedem. Nebo když se budu cítit dobře tak někdy ve 4. nebo 5.měsíci někam - ale jedině letadlem, jsme trochu zmlsaný už :oops: Ale myslím že pokud nebudeš blinkat, tak tu cestu autem taky zmákneš… Jo a jaktože jsi na neschopence, nějaký problémy? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:16

...

Před 9lety jsem 2× samov. potratila, tak mě ted bere doktor jako rizikovou. Myslela jsem si, že pojedu na dovču v pohodě, protože jsem nevěřila, že to hned výjde. Máme ji už zaplacenou a pojedem autem. Cesty se nebojím, spíš, aby se něco nestalo:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 10:18

tina aha tak to mě mrzí :? Ale tak když na sebe budeš dávat pozor tak to bude v pohodě myslím :) Chorvatsko není zas tak děsně daleko a taky to není žádná „divočina“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
30.5.08 10:20

Peti: já myslím, že ty nevolnosti teprve začaly a budou ještě trvaaaaaat :-) (zvlášt když budu po mamce).
My pojedeme možná na dovolenou autem Slovensko-Rakousko. Vyjedeme od našich z Moravy a udělám menší okružku.

tina: co jak řeším venku? :D prostě musím vydržet, dokud nevystoupím z busu nebo z metra. Tam se mi zvracet nechce, jen je mi na omdlení. Jinak mám pořád v kabelce sáček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:21

...

Taky si to říkám. Asi tam pojedeme hooodně dlouho:))) Radši budeme zastavovat.
Už se nemůžu dočkat toho UTZ…ach jo. Ty dny jsou tak dlouhý:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 10:23

Vidíš, taky si dám pro jistotu sáček do kabelky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí