Poradna duly
Jana Čurdová
tina ahooj, už jsem myslela že všechny těhulky vyspávaj
Mě popichuje pořád, nejdřív jsem vyšilovala ale už jsem si na to tak nějak zvykla, bude to všechno OK, musíme věřit a doufat ![]()
Věřit musíme, jinak bysme zbláznily:)))Asi to popichuje tím, že roste děloha.Bývá ti špatně? Mně moc ne. Jen mě bolí prsa a občas je mi divně. Ale to je asi vše. Až si říkám jestli je to normální, že nezvracím:)))
tina jsem od Břeclavi ale pracuju v Brně takže teď zrovna vegetím v Brně
špatně mi zatím není, jednou ze začátku se mi po nějakým jídle udělalo divně, ale zaspala jsem to. Zrovna dneska a včera se cítím uplně skvěle, teda bolí mě pořád prsa ale už si zvykám, no a imrvére zívám
Kolikátej jsi ty teď týden?
Tak to jsme na tom úplně stejně:)) Já jsem ted 5+5. A ty?
A kde v Brně pracuješ??
já jsem 5+2 aspoň podle mých výpočtů, tak to jsme dost podobně
Už jsi byla na kontrole? Já jo, ale nebylo vidět nic, jen sliznice - šla jsem moc brzo
Pracuju na Cejlu - no nejhorší ulice v Brně asi
ale co už … ![]()
Dobré dopoledne
tak dnešní cesta byla lepší, ovšem v práci se to rozjelo, mám žaludek až v krku
To bude den, naštěstí dnes končím mnohem dřív ![]()
A to mi ráno manžel volal, na co mám chut, že by udělal k večeři řízky ![]()
Jo a psala mi mamka, že jí volala její sestra novinku - její snacha čeká 2.mimi a ted jí ve 14tt zjistili kluka.
Prvního mají taky kluka ![]()
Já jsem na neschopence, tak si to užívám. Ale máme jet 21.6. do chorvatska - autem, tak se trochu děsím. Chystáš se taky někam?
Jsme na tom skoro stejně,to je bezva:)
Leni a když je ti špatně venku a nic poblíž, tak jak to řešíš?:))
Leni ahojky
O to větší radost bude mít příbuzenstvo když vy budete mít skutečně Anetku
A jaktože se ti nelepšej nevolnosti? chjo…taky čekám kdy na mě dojdou, zatím jsem uplně v poklidu…
tina no když jsme se terpve snažili, tak jsem řekla že jestli to tento měsíc nevyjde tak pojedem v červnu na dovču, ale teď když to vyšlo tak mám strach tak asi nikam nepojedem. Nebo když se budu cítit dobře tak někdy ve 4. nebo 5.měsíci někam - ale jedině letadlem, jsme trochu zmlsaný už
Ale myslím že pokud nebudeš blinkat, tak tu cestu autem taky zmákneš… Jo a jaktože jsi na neschopence, nějaký problémy? ![]()
Před 9lety jsem 2× samov. potratila, tak mě ted bere doktor jako rizikovou. Myslela jsem si, že pojedu na dovču v pohodě, protože jsem nevěřila, že to hned výjde. Máme ji už zaplacenou a pojedem autem. Cesty se nebojím, spíš, aby se něco nestalo:((
tina aha tak to mě mrzí
Ale tak když na sebe budeš dávat pozor tak to bude v pohodě myslím
Chorvatsko není zas tak děsně daleko a taky to není žádná „divočina“ ![]()
Peti: já myslím, že ty nevolnosti teprve začaly a budou ještě trvaaaaaat
(zvlášt když budu po mamce).
My pojedeme možná na dovolenou autem Slovensko-Rakousko. Vyjedeme od našich z Moravy a udělám menší okružku.
tina: co jak řeším venku?
prostě musím vydržet, dokud nevystoupím z busu nebo z metra. Tam se mi zvracet nechce, jen je mi na omdlení. Jinak mám pořád v kabelce sáček..
Taky si to říkám. Asi tam pojedeme hooodně dlouho:))) Radši budeme zastavovat.
Už se nemůžu dočkat toho UTZ…ach jo. Ty dny jsou tak dlouhý:))