Poradna duly
Jana Čurdová
Nestras!! Doufam, ze budu vyjimka. Treba…
Taky uz to balim, jdu do hajan. Zitra ma byt pekny hic, tak nevim nevim…
Pekny vikend vsem!
no Karli taky toho máš dost za sebou co? ach jo! nekdy je to tak těžké!!! hlavně aby to teď bylo v pohodě.. jsem taky na neschopence.. a je mi doma fajn! odpočívám hodně.. hlavně teď ten první trimestr! a teď jak je mi špatně a ještě bych pořád spala.. tak jsem ráda, že jsem doma§ dobrou noc!!! ![]()
hele těhotenství bez nevolnosti to je prd! musíme si to vychutnat se vším všudy! a basta!!!!
![]()
Maciku, ja jsem taky doma a nemuzu si stezovat. Jen se musim hlidat. Vzhledem k tomu, ze mi zatim nic moc neni, tak se obcas ‚zapomenu‘. Nekam vylezu nebo neco zvedam. Ale snazim se…
Dobrou…
Zdravím, teda trochu vás nestihám.. Šamotko - koukám jsme na tom podobně. Taky ještě kojím, ale chtěla bych skončit. Takže právě s malou bojuju.
Ty blinkací stavy vám fakt nezávidím. Mě je zatím fajn.
Chtěla jsem se zeptat jestli jste to už řekli okolí, nebo to tajíte. My jsme s Verunkou čekali přesně 3 měsíce, ale teď to chcem říct hned jak mi to potvrdí Dr. - neboli ve středu.
Zatím, opatrujte se Tereza
nejbližší rodině jsme to řekli hned.. a to aby se to nerozneslo po městečku kde žiju.. tak jsme to tajili nevěděl to prakticky nikdo.. ale už se to prej tady povídá.. to víte - maloměsto! ufff! ale je to ok! když povídají - žijeme.. až přestanou bude hůř! ![]()
Nazdárek,
tak já tu zase blbnu. Kyne mi těsto na buchty, takže do půlnoci mám o zábavu postaráno.
Jsem pako. Ale manža má kynutý buchty rád, tak co bych pro něj neudělala.
Vítám Karli, jsme taky skoro stejné těhule. Jinak, já si Daníka nadělila k třicátým narozeninám. Měl termín 23.2. (teď mám 23.1.), ale chtěl mezi nás o deset dní dřív. Takže 13.2. ve 21:40 a já jsem 14.2. ![]()
Terezko, nevím, jestli s tím kojením nebude konec. Jak měl teď Daník ty střevní obtíže, nechtěl ode mě mlíčko a tak nevím, jestli už s tím nezkončím. Uvidím. Jinak my jsme ještě nikomu nic neřekli. Vlastně já jsem to řekla svojí nej kamarádce, která bydlí v Kolíně, takže dostatečně daleko od nás, no a pak jsem musela s pravdou ven v práci, když se mě doktor ptal, jak dlouho se mnou může počítat. Jdu na kontrolu 17.6. a pak to asi řekneme rodičům.
Já jsem to nevydržela a vykecala jsem to nejbližší partě se kterou jezdíme pravidelně na dovolené = 8 lidiček a svojí ségře
Rodičům to řekneme až bude srdíčko
Nechtěla jsem to raději říkat nikomu, ale prostě jsem to nevydržela!
Nechci poučovat, tak se kdyžtak nelobte a udělam Vám v tom trochu zmatek, ale týdny se počítají trošinku jinak - 5+něco=6tt , 6+něco=7tt atd. jen tak pro přesnost ![]()
Karli vítej - jsme na tom koukám na den stejně, tak vítej ![]()
**ahojte těhulky
karli** vítej mezi náma ![]()
holky včera jsem šla spát až ve 2 ráno
takže vlastně až dneska. Měli jsme návštěvu a malinko se u nás zapoměla
Jako můžu zodpovědně říct, že od půlnoci jsem si myslela že návštěvu pobliju
Jo a jednu chvilku mě strašně zapíchalo v podbřišku, až jsem se kroutila na záchodě bolestí, ale myslím to byli spíš prdy
vůbec nešpiním nic takového tak to snad bude v pořádku ![]()
užívejte sobotu, my dneska máme další návštěvu
![]()
Ahoj holky,zdravím při krásném ránu.Já budu mít dnešní odpoledne trochu pracovní,ale jen dvě zákaznice,tak snad to přežiju ![]()
Jsme s Nikolkou samy doma,tak si po obědě zajedem na točenou zmrzlinu ![]()
PEŤO-návštěva do dvou?
no to by mě kleplo
Já teda v tomhle těhu na únavu moc netrpím,ale večer už nějak chci svůj klid.
Vítám Karli,další těhuli do klubu ![]()
Já dnes peču kuře,ale už nějak na citlivý nos netrpim,tak by to mělo být v pohodě ![]()
Jo a jinak jsem se vážila a zatím jsem přibrala 1kg ![]()
Tak si užívejte krásnou sobotu a já zas nakouknu až bude čas
ŠAMOTKO-ty jsi ale hospodyňka
Buchtičky taky můžu,ale nebaví mě je dělat,to radši něco rychlýho.A v 10h večer,to tě teda obdivuju ![]()
Co se týče termínů porodu,tak já rodila vždy přesně na termín a u Nikolky jsem měla podobně jak ty,24.2. ![]()
všem těhulkám krásný víkend…moc tu nebudu, až v pondělí.
K těm nevolnostem- už mám taky návaly na zvracení a nic. Včera mně bylo hrozně celé odpo a dneska jsem měla jen ,,dávení,, bez další etapy:))) Opravdu ty nevolnosti přichází k 6tt. Já jsem si už taky říkala, že je mi moc dlouho fajn:))) Takže si holky užívejty dny kdy je vám fajn.
čusky poblionci!
nooo holky dnes zas asi bude hic co? napustili jsme bazén! tu naši cachtačku.. ale ještě to asi bude studený! to víte voda z kohoutku má nějakých 8 stupnů… ale ono se to ohřívá od stěn velmi rychle.. takže si myslím, že naše žába - Markéta tam dnes už vleze!
já ještě nevím co vařit! asi udělám špagety… a večer jsem naložila masíko na gril… jen bych si dala asi langoše.. mám na ně chuť! a ty u nás zá:,–(ně vaří manžel!! teda peče pardon! ![]()
jééé už se změnilo miminko! na metříku! uff je tam hic! a to je teprve jedenáct! vařím špagety.. a vy jste všechny pryč co, ? ![]()
ahoj těhulky
zdravím po delší odmlce, ale přes týden jsem ráda že žiju!
Jak se máte? nevolnosti mám pořád, dokonce jsem v úterý nespala půl noci ale strávila je na záchodě, chjo, ráno jsem vypadala jak po flámu.
Jinak v práci jsem to oznámila už naplno, protože kolega dostal padáka a já nemůžu zvládat svoji práci a ještě jeho a všechen ten stres…
Přítel je nadšený ale nějak moc ustrašený, pořád mě hlídá ![]()
Já se dnes pouštím do guláše a mám nachystáno na mramorovou bábovku…
Mám dotaz jak jste na tom s váhovým přírůstkem???
Vítám všëchny nové těhulky a přeji všem jen krásně rostoucí bříška!!!