LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1158
30.5.08 21:30

Nestras!! Doufam, ze budu vyjimka. Treba…

Taky uz to balim, jdu do hajan. Zitra ma byt pekny hic, tak nevim nevim…

Pekny vikend vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.5.08 21:31

no Karli taky toho máš dost za sebou co? ach jo! nekdy je to tak těžké!!! hlavně aby to teď bylo v pohodě.. jsem taky na neschopence.. a je mi doma fajn! odpočívám hodně.. hlavně teď ten první trimestr! a teď jak je mi špatně a ještě bych pořád spala.. tak jsem ráda, že jsem doma§ dobrou noc!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.5.08 21:32

hele těhotenství bez nevolnosti to je prd! musíme si to vychutnat se vším všudy! a basta!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
30.5.08 21:36

Maciku, ja jsem taky doma a nemuzu si stezovat. Jen se musim hlidat. Vzhledem k tomu, ze mi zatim nic moc neni, tak se obcas ‚zapomenu‘. Nekam vylezu nebo neco zvedam. Ale snazim se…

Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 21:37

zdravím..

Zdravím, teda trochu vás nestihám.. Šamotko - koukám jsme na tom podobně. Taky ještě kojím, ale chtěla bych skončit. Takže právě s malou bojuju.
Ty blinkací stavy vám fakt nezávidím. Mě je zatím fajn.
Chtěla jsem se zeptat jestli jste to už řekli okolí, nebo to tajíte. My jsme s Verunkou čekali přesně 3 měsíce, ale teď to chcem říct hned jak mi to potvrdí Dr. - neboli ve středu.
Zatím, opatrujte se Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.5.08 21:43

nejbližší rodině jsme to řekli hned.. a to aby se to nerozneslo po městečku kde žiju.. tak jsme to tajili nevěděl to prakticky nikdo.. ale už se to prej tady povídá.. to víte - maloměsto! ufff! ale je to ok! když povídají - žijeme.. až přestanou bude hůř! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
30.5.08 22:04

Nazdárek,
tak já tu zase blbnu. Kyne mi těsto na buchty, takže do půlnoci mám o zábavu postaráno. :twisted: Jsem pako. Ale manža má kynutý buchty rád, tak co bych pro něj neudělala.
Vítám Karli, jsme taky skoro stejné těhule. Jinak, já si Daníka nadělila k třicátým narozeninám. Měl termín 23.2. (teď mám 23.1.), ale chtěl mezi nás o deset dní dřív. Takže 13.2. ve 21:40 a já jsem 14.2. :lol:
Terezko, nevím, jestli s tím kojením nebude konec. Jak měl teď Daník ty střevní obtíže, nechtěl ode mě mlíčko a tak nevím, jestli už s tím nezkončím. Uvidím. Jinak my jsme ještě nikomu nic neřekli. Vlastně já jsem to řekla svojí nej kamarádce, která bydlí v Kolíně, takže dostatečně daleko od nás, no a pak jsem musela s pravdou ven v práci, když se mě doktor ptal, jak dlouho se mnou může počítat. Jdu na kontrolu 17.6. a pak to asi řekneme rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
30.5.08 23:52

Já jsem to nevydržela a vykecala jsem to nejbližší partě se kterou jezdíme pravidelně na dovolené = 8 lidiček a svojí ségře :) Rodičům to řekneme až bude srdíčko :) Nechtěla jsem to raději říkat nikomu, ale prostě jsem to nevydržela!

Nechci poučovat, tak se kdyžtak nelobte a udělam Vám v tom trochu zmatek, ale týdny se počítají trošinku jinak - 5+něco=6tt , 6+něco=7tt atd. jen tak pro přesnost :)

Karli vítej - jsme na tom koukám na den stejně, tak vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
31.5.08 08:16

**ahojte těhulky

karli** vítej mezi náma :)

holky včera jsem šla spát až ve 2 ráno 8O takže vlastně až dneska. Měli jsme návštěvu a malinko se u nás zapoměla :lol: Jako můžu zodpovědně říct, že od půlnoci jsem si myslela že návštěvu pobliju :lol: :lol: :lol: Jo a jednu chvilku mě strašně zapíchalo v podbřišku, až jsem se kroutila na záchodě bolestí, ale myslím to byli spíš prdy :oops: vůbec nešpiním nic takového tak to snad bude v pořádku :roll:

užívejte sobotu, my dneska máme další návštěvu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
31.5.08 08:55

Ahoj holky,zdravím při krásném ránu.Já budu mít dnešní odpoledne trochu pracovní,ale jen dvě zákaznice,tak snad to přežiju :?
Jsme s Nikolkou samy doma,tak si po obědě zajedem na točenou zmrzlinu :D
PEŤO-návštěva do dvou? :? no to by mě kleplo :evil: Já teda v tomhle těhu na únavu moc netrpím,ale večer už nějak chci svůj klid.
Vítám Karli,další těhuli do klubu :D
Já dnes peču kuře,ale už nějak na citlivý nos netrpim,tak by to mělo být v pohodě :D
Jo a jinak jsem se vážila a zatím jsem přibrala 1kg :?
Tak si užívejte krásnou sobotu a já zas nakouknu až bude čas :D ŠAMOTKO-ty jsi ale hospodyňka :D Buchtičky taky můžu,ale nebaví mě je dělat,to radši něco rychlýho.A v 10h večer,to tě teda obdivuju :D
Co se týče termínů porodu,tak já rodila vždy přesně na termín a u Nikolky jsem měla podobně jak ty,24.2. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 09:23

všem těhulkám krásný víkend…moc tu nebudu, až v pondělí.
K těm nevolnostem- už mám taky návaly na zvracení a nic. Včera mně bylo hrozně celé odpo a dneska jsem měla jen ,,dávení,, bez další etapy:))) Opravdu ty nevolnosti přichází k 6tt. Já jsem si už taky říkala, že je mi moc dlouho fajn:))) Takže si holky užívejty dny kdy je vám fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
31.5.08 09:36

čusky poblionci!
nooo holky dnes zas asi bude hic co? napustili jsme bazén! tu naši cachtačku.. ale ještě to asi bude studený! to víte voda z kohoutku má nějakých 8 stupnů… ale ono se to ohřívá od stěn velmi rychle.. takže si myslím, že naše žába - Markéta tam dnes už vleze!
já ještě nevím co vařit! asi udělám špagety… a večer jsem naložila masíko na gril… jen bych si dala asi langoše.. mám na ně chuť! a ty u nás zá:,–(ně vaří manžel!! teda peče pardon! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
31.5.08 10:47

jééé už se změnilo miminko! na metříku! uff je tam hic! a to je teprve jedenáct! vařím špagety.. a vy jste všechny pryč co, ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 10:59

jak děláte ty metříky?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
31.5.08 11:04

ahoj těhulky
zdravím po delší odmlce, ale přes týden jsem ráda že žiju!
Jak se máte? nevolnosti mám pořád, dokonce jsem v úterý nespala půl noci ale strávila je na záchodě, chjo, ráno jsem vypadala jak po flámu.
Jinak v práci jsem to oznámila už naplno, protože kolega dostal padáka a já nemůžu zvládat svoji práci a ještě jeho a všechen ten stres…
Přítel je nadšený ale nějak moc ustrašený, pořád mě hlídá :D
Já se dnes pouštím do guláše a mám nachystáno na mramorovou bábovku…
Mám dotaz jak jste na tom s váhovým přírůstkem???

Vítám všëchny nové těhulky a přeji všem jen krásně rostoucí bříška!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí