LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
31.5.08 23:14

Od roku spí Daník celou noc. Jen občas vypadne dudu a tak mu ho strčím a chrní dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 23:19

Aha, tak to se máš. To Veru dudlika nevezme a jak je zvyklá na kojení - tak se budí 3× - 5× za noc. Právě kvůli tomu jsem se rozhodla odstavit.
Nic - je plno hodin, jdu spát. Tak zatim Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 23:20

Čauky, jdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
1.6.08 10:03

Dobré dopoledne :wink:

Šmotko: taky jsem zvědavá na to druhé ,jelikož Fidla se budil snad i po hodine a do třičtvrtě roku brečel ,tak jsem si taky užila. Tak tajně doufám, že to druhé bude hezky spinkat. Kamarádka má holčičku a tu dá v sedm spát a vstává jí až v šest ráno za celou noc se nevzbudí neni sice kojena ale stejně je to hezký tohle jsem v životě nezažila. když malej spal jednou čtyři hodny v kuse odpoledne byla jsem z toho nervozní a chodila jsem se na něj koukat :lol:

tak včera nám trochu sprchlo ,teda aspon tady u nás a dneska bude zase pěknej pařák co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
1.6.08 10:29

ahoj a krasnou nedeli.
vcera sem se sem nejak nedostala.celej den sem uklizela,ale s prestavkami.to vedro me nici a odpo sem se sla vykoupat do bazenku.mnooo a ve 4 sem zalehla a usla.taky se mi vratil milej z prace tak si ho dneska musim uzit,zitra mi na tejden zase odjede.
no jak sem to docitala,tak ja zhubla kilo a myslim ze nejmladsi sem ja je mi 21 a 22 az v listopadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
1.6.08 10:39

Dobré dopoledne,

taky jste tak hotový z těch pařáků? Vůbec nechápu jak jsem to zvládala s Míšou, narodila se začátkem září a tyhle pařáky byly ten rok snad od dubna nepřetržitě.

Taky jsem si včera připadala úplně netěhotně, za celý den mi vůbec nebylo špatně, za to dnes rozdýchávám co jsem se probudila. Snad se to během dne u:,–(í.

Tak se mějte všechny hezky a odpočívejte, nejlépe v chládku u vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
1.6.08 10:56

Ahoj kočky,zdravím vás při neděli.U nás byla v noci pěkná bouřka,ale dnes zas dusno :( Já měla ráno docela akční :? Kobyla mi podlezla ohradník,hned jsem pro ní šla,ale ten debil soused jí začal honit,čímž způsobil,že tam lítala jak divá,za ní utek druhej kůň a vlítli mu do brambor.Řvu na něj,ať ji nehoní.Vyhnal jí až na silnici,no děsný.A to jsme tu s Nikolkou samy :( Tak jsem je nakonec pochytala a hodila do výběhu doma,ale zas jsem musela jít nasekat kosou trávu,protože už to tam maj vypasený.A v tom vedru :? jsem pěkně hotová :( ŠAMOTKO-chudák Daník,ten si to teda užívá :( tak ať se to brzy zlepší :D
A nebojte,druhý dítka budete mít hodný :D Můj první,Kuba,byl uřvanec uřvaná,většinou usínal vysílením :? A Nikolka,to bylo zlatíčko.Spala celou noc a ve dne taky skoro pořád.Tak uvidíme,co tam bude teď za překvapení :wink:
Vítám tě GAMAL-a co se týče těch termínů a věku,tak já jsem z vás nejstarší a termín mám 1.1.09 :D
LAKY-ty si teda užíváš bez chlapů :D Brzy zas pojedem do Odolky,tak ti dám včas vědět a poklábosíme :D
Tak si užívejte neděli,my jdeme odpo vykoupat psy.Mám vařeno od pátku,dělala jsem ,,vylítlý ptáky,, tak uvařím jen rýži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.6.08 11:20

Ahoj..
Teda Gavottko - smekám před tebou - taky bych chtěla být tak výkonná. To musí být fakt zápřah.
Budu doufat, že s tím řvaním máš pravdu. :wink:
Laky myslím si, že ta kamarádky holčička spí hezky právě proto, že není kojená!! Já dneska zase nevydržela a při uspávání jsem jí dala moje.. :( My snad nikdy neskončíme.
Tak vzhůru do veder. pa Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
1.6.08 11:41

TEREZKO-ono není nad čím smekat,je to akorát k zlosti :evil:
Chtěli jsme letos dvě kobyly připouštět,ale kašlu na to.Víc koní a ještě s mimčem teda zvládat nechci.A když pak zlobí,je to o nervy :evil: A ještě soused je pako,kterej proti nám pořád zbrojí :(
Tak já jdu něco dělat.než mi bude blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.6.08 14:16

Ahoj těhulky, dneska je tady trochu mrtvo, ale jinak nestíhám číst.

Po delší odmlce vás všechny zdravím, bohužel se přidávám k těm, které kromě nevolností postihl i bacil :cry: v úterý jsem byla s Teri na očkování a druhý den nám oběma teklo z nosu + Teri dostala ještě 39 horečky jako reakci na očkování. K tomu mi zemřel dědeček, v pátek byl pohřeb, a manžel měl zrovna zkoušku PET z angliny a to celý den. Terka se navíc nedá nikým hlídat a druhá babička odjížděla do Itálie. Takže už zorganizovat všechno byla pěkná fuška, no nakonec jsme to zvládli, hlídala švagrová pro jistotu před pohřební síní - nedaleko byly kolotoče, tak se tam šli podívat, a holkám se to naštěstí líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.6.08 16:11

ahojky! řešíte váhu jo? no já mám 170 cm… a vážila jsem 92 kg! prostě slon už teď! a teď jsem už hodně dlouho nebyla na váze! ale asi mě donutíte že tam vlezu!!! :lol:
JInak k dětem! noooo moje první dcera byla na zabití!!! uřvanec! hrozná, strašná příšerná!!! v noci i ve dne!!!! a druhá byla zlatíčko - najíst spát! pohodička§ tak uvidíte!
Vitám novou těhulku GAMAAL noo já když dělala mětřík tak jsem potřebovala termín porodu.. vypočítala jsem to podle nějaké netové stránky.. dám tě do seznámku! už je nás tu požehnaně! ale některé tu nebyly dlouho co? třeba Ronnie… tak se tady opatrujte! budu tady.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.6.08 16:14

GAmal podle PM máš termín asi na 31.1.
a podle oplodnění až na 14.2. takže mimi může být mladší… ale nevadí! jestli u nás chceš zůstat je jedno kdy budeš mít termín… jestli leden nebo už únor! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.6.08 16:18

1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 7. Zuzlína KO TP leden 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 12. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 14.-15. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 14.-15. Karli KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 ** 16. Tereza007 ** KO 2.6. TP 26.1. 2009 17. EKcko UTZ TP leden 2009 18. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 19. Renula KO TP leden 2009 20. Lexxie KO TP leden 2009 ** 21. Petula77 ** KO TP leden 2009 ** 22. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009 ** 23. Gamal ** KO,UTZ TP 31.1. 2009 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
1.6.08 16:40

tak ahoj maci, jak se mas? ja doufam, ze u me vse ok, zadny krvaceni ani spineni se po letu nekonalo, tak snad v pohode, pujdu ted asi v patek na ten NT screening na odber krve a pak me objednaji na UTZ takze budu si myslim tak do pulky cervna asi vedet, jak to vypada v brisku
Jinak ze zacatku dovci to vypadalo, ze nevolnosti zmizely, bylo mi fajn, mozna tou zmenou prostredi, ale pak si telo asi nejak zvyklo a cca od stredy mi bylo zase blbe, dokonce sem uz i jednou zvracela po ranu na lacno a pak v letadle pri navratu sem mela na male, fakt mi bylo strasne a nevedela sem co mam delat, pripravit si pytlik nebo letet na wc, sedeli sme hned vepredu takze bylo kousek, ale predstavila sem si, jak me to chytne zrovna v moment, kdy letusky rozdavaji jidlo a maji v ulicce ten vozik a ja se na wc nedostanu a ted tam mezi tema lidma, ktery dostavaji jidlo budu zvracet do pytliku, no fuj :roll: nastesti sem to rozdychala, ale bylo to sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.6.08 16:44

čau holčiny, já asi chcípnu tím vedrem :roll: Obdivuju maminy který se v těhle hicech tahaj s pupkem - to by byla moje smrt :? Dneska jsem zase trochu špinila, ale jen malinko - utřela jsem to na wc papírem a víc už nic, tak snad to bude ok :? Zatím neblinkám ale dneska mě bolí hlava a jsem jak zmlácená, ale to bude z toho počasí…

Užívejte si zbytek víkendu, papapa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital