Poradna duly
Jana Čurdová
tehotenstvi se pocita od data posl menstruace, u me 19.3, takze jsem v 11tt.
Ale miminko je pry mladsi o tyden, tak u je 7 tydnu, asi ![]()
Ale vim, ze nektere holky si delaly metrik podle data predpokladaneho porodu, ale to bych rekla, ze u me neni uplne presne, kor kdyz je mimi mladsi atd. Snad je vsechno v poradku ![]()
Ja ted resim kontrolu 11.6, odpocitavam dny, vis co, vseude cihaj ty desivy story o zamlklem tehu…a taky by me zajimalo, kdy konci 1 trimestr, ten je nejrizikovejsi… ![]()
Jinak jo, je mi 25…
mně bude 22, tak jsem tady asi nejmladší:) takže já když jsem měla 24.4 … tak tedy 6 týden, ale prakticky 4…to mi napsal doktor a na prohlídku jdu až 17.6 a poprvé mi doktor vůbec nic neřekl…jen, že jsem těhu a napsal průkazku a vzal krev atd
mně bude 22, tak jsem tady asi nejmladší:) takže já když jsem měla 24.4 … tak tedy 6 týden, ale prakticky 4…to mi napsal doktor a na prohlídku jdu až 17.6 a poprvé mi doktor vůbec nic neřekl…jen, že jsem těhu a napsal průkazku a vzal krev atd
No, ono toho napoprve neni moc videt ![]()
U me videl jen dutinku a objednal me za 2 tydny a to uz tlouklo srdicko ![]()
Jsi 5+2, ale jak ti píše dr. může to být míň. To se nic neděje.
Já jdu 17.6. to budu 8+4, aby bylo vidět srdíčko.
ahojte těhulajdy ![]()
Tak jsem se teď vrátila z vycházky s hafinou - chtěla jsem jít jen na krátkou a nakonec jsem udělala děsně velkej okruh a bolej mě teď hrozně nohy
Dneska jsme tu celej den měli babičku s dědou, tak to bylo náročný, ale jsem ráda že tu byli
Už se docela těším do postele jen ještě čekám jeden telefonát. Jsem trochu nervózní z toho že mi nic není ![]()
gamal ahoj vítám tě mezi náma ![]()
za to přesně vím kdy došlo k oplodnění 6 nebo 10. 5…jsem tady nejmladší a ještě s termínem porodu nejpozdějším…:)
Peti, my byli dneska celej den doma, protože Daník zase zvracel a má průjem. Se to ksindlu snad nezbavíme. Čekáš telefoná, jo??? No nepovídej??? To bude vzrůšo???
![]()
Gamal, nestěžuj si. ![]()
Věkem startuješ, porodem končíš. Co máme říkat my někde uprostřed či kdesi.
![]()
moc děkuji za přivítání
jinak já jsem právě ve Spanělsku a je tady zima a fouká vítr a to jsem se těšila, že se opálím…a právě zjištuji, že v ČR jsou vedra…to naštve, ale zítra už letíme domů, tak se těším…
šamotka ojeee, to mě mrzí že vás to furt trápí, už je to docela dlouho co?
to je fakt opruz…
gamal hele já mám termín porodu zatím spočítanej na 29.1., takže jsem taky adeptka na poslední místo ![]()
Já už se nemůžu dočkat. Hlavně jestli je vše ok a pak už to budu moct troubit do celého světa. ![]()