LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
31.5.08 11:43

ahoj Apri… noo hezký! fakt je ti tak zle? mě je na zvracení celý den! ale vždy jsem krizi rozdýchala a nezvracela, ale někdy si říkám, že než pořád zaludek na vodě jestli by to nebylo lepší!
udělala jsem špagety.. dcera u babičky peče vdolky s jablkama.. takže mňam! a holky dnes jsem si uvařila první kafe po třech týdnech! tak uvidím co to se mnou udělá! :lol: :lol: ale nějak jsem na něj dostala chuť!
metříky jo? poradím ! hodím ti odkazy kde je najdeš a poppis jak je sem dáš.. vydrž Tino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
31.5.08 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
31.5.08 12:07

Tak jsem si včera večer šla poprvé zakřičet do záchodu… :( Dnes ráno jsem snídala velmi opatrně, tak zatím dobrý. Bývá mi špatně spíš odpoledne než ráno. A váha? Já jsem za poslední měsíc 3kg zhubla - stejně jako moje ségra. Nicméně není co závidět, protože vzhledem ke své konstituci slovanské ženy a výšce 182 cm tu magickou stovku koncem těhotenství rozhodně překonám. To se mám na co těšit :( Slonice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
31.5.08 12:25

Keit , tak to me desis, vzhledem k tomu, ze nam termin vychazi stejne. :poblion:
Zaklepu to, ale zatim nic.

Vahu jsem nejak zvlast nesledovala, ale tak pred mesicem jsem mela svych stabilnich 57 na 173cm vysky. Ted mam 54 a to jim od rana do vecera. Asi budu muset jeste pridat ! :lol: :lol:
Rodice uz se tesi, ze se konecne trochu ‚spravim‘.

Teda, tatka to jeste nevi, nechci ho po minule zkusenosti stresovat. Ale mati jsem to vykecala hned. Byla stastna jak blecha. Dokonce jsem ji ukazala jak funguje teh.test. Za jejich casu nic takoveho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
31.5.08 12:29

Prave jsem se vratila z mesta a tady v Brne je fakt na zdechnuti. Kdyby vecer trochu zaprselo, vubec by to nebylo spatne. Aspon by se dalo trochu dychat.

Uzijte si holky vikend a budu se tesit, ze po nedeli zase splkneme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 13:19

Nazdárek,
tak myslím, že mě mimísek ráno trochu lechtal žaludek. Ale fakt jenom trochu. :lol: Asi abych nezapomněla, že jsem 6+…
To počasí je hustý, já vařila chlupatý a lilo ze mě jak z vola. Byl to blbej nápad, ale už jsou hotový a budou ještě v pondělí. Taky by mi nevadilo, kdyby navečer trochu sprchlo.
Gav, ono mi na to pečení nějak nezbývá čas. Snažím se být s Daníkem co nejvíce venku, ono taky co v paneláku a pak mám klid až když ho dám spát. S ním toho moc neudělám.
Keit, tak myslím, že máme podobné postavy. Já měřím 180 cm a metráček taky zdolám. Zdolala jsem ho o 1 kg i poprvé a teď mám o 6 kg víc než poprvé. Sem to po Daníkovi ještě nestihla schodit. Stihla jsem jen ty vykrmený špeky z kojení, tedy 14 kg. :twisted:
Moje váha je zatím +- stejně. Ale já ze začátku moc nepřibrám, za to ke konci je to mazec. Poprvé jsem ve 20TT měla + 1 kg a poslední 2 měsíce + 8 kg. Hrůza. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
31.5.08 15:48

Karli ty se neděs, to mně vážně se svojí současnou váhou nedoženeš :) Šamotko já jsem na sebe zvědavá. Ségra přelezla tu stovku o jedno kg dva dny před porodem, ale hodně se hýbala a pracovala až do sedmýho měsíce, to já nebudu, tak nevim, nevim :(

Drahoušek se konečně rozhoupal a jel s bráchou trénovat řízení auta. Řridičák má devět let, ale neřídil. Po dvou letech mu konečně došlo, že to bude asi potřreba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
31.5.08 19:24

Ahoj těhulky…

to byl dnes pařák co :lol:

jinak já si užívám pohody a klidu včera jsem si byla s holkama zahrát bowling a docela mi to šlo :lol: bříško mě nebolelo, tak myslim že vše je ok a bublince to neva. jo jak tu píšete o nevolnostech, tak já žádný nemám :lol: můžu jíst cokoliv v jakymkoliv množství :wink:

vítám nové těhulky :srdce:

Keit: tak to bych potřebovala taky zopáknout si řízení řidičák mám deset let a nejezdim jsem ostuda ,ale nějak se nemůžu rozhoupat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
31.5.08 20:10

Ahojky, vítám nové těhulky.

Tak mi jsme dneka byli skoro celí den venku. Ráno jsme byli z holkama v divadel a naděckém dnu , které také pořádalo divadlo. Potom jsme zašli na oběd .Ódpolene jsme se jeli podívat na malou neteřinku které je teprve týden. Holky z ní byli nadčené. Už se moc těším až budou obskakovat naše miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
31.5.08 20:28

nová:)

Ahojky, dnes jsem poprvé šla na tuhle stránku a hned jsem se zaregistrovala:) jsem tady nová, tak se zatím rozkoukávám :D jsem čerstvě těhu a termím mám na konci ledna :lol: tak snad mezi Vás zapadnu a třeba tady najdu i kamarádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
31.5.08 20:30

Ahoj holky,

to byl dneska pařák, vylezla jsem až navečer, jeli jsme se podívat na Mezi Ploty do Bohnic, bylo to moc fajn. Plno dětí i pejsanů. Dala jsem si langoš a ted ho mám až v krku :? .. jinak mi dnes bylo celkem fajn, asi proto, že jsem ležela a odpočívala.
Co se týká váhy, nevím jak ted, ale minulý týden jsem měla 68kg na 175cm :roll: , jak jsem tehdy vy:,–(ila HA nabrala jsem 6kg během dvou měsíců, bylo to šílené :x . Dřív jsem si asi 6let držela váhu na 60kg.
Mějte se bájo, manžel chce k PC, zítra se zkusím připojit. PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 20:59

Nazdárek Gamal,
vítej a směle mezi nás. A koukej nám o sobě něco napsat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
31.5.08 21:11

jejda…jsem se tady nějak ztratila…kde vlastně najdu lednátka 2009? v diskusi těhotenství? nebo kde…nemohu je najít…zatím jsem Vás objevila na liště v pravo :D no a něco o mně? co byste chtěli vědět? nevím odkdy počítáte tt…od prvního dne poslední MS? V tom případě jsem v teoreticky v 6tt a prakticky v 4tt no a jinak jsem z Brna a poprvé těhu, tak jsem ze všeho taková…no… je mi zvláštně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
31.5.08 21:22

Ahojik, ja jsem taky poprve, takze strachy velke, vsechno resim a porad se pozoruju :D A odpocitavam dny do kontroly :D
Vitej u nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
31.5.08 21:24

Peta 25 - a mohu se zeptat na věk? 25let? když je to u jména? A jak počítáte ty týdny? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí