LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
1.6.08 21:15

Holky, jdu spát, tak zítra ahojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
1.6.08 22:15

:D ahojky šem…
macík - děkuji za počítání, já se v tom sama nějak nevyznám:) doktor mi napsal termín 30.1 a to jsem mu říkala, že oplodnění bylo od 6.5 - 9.5…tak nevím:) ale líbí se mi mezi Vámi, tak tady zakotvím:) já jsem strašně unavená…možná z toho cestování (dnes jsem přiletěla ze Španělska) a pořád nakukuji, teď možná nebudu mít pár dní čas na písání, jelikož nás zítra čeká stěhování, tak už abychom to měli za sebou :? Jinak jsem se prosím chtěla zeptat jak se přidává ten metřík? a kde se bere? děkuji za rady:) mějte se krásně a opatrujte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
1.6.08 22:28

Dobrý večer těhulky,

koukám že už všechny asi odpočíváte. Já jsem odbahnila po víkendu dítě, vyprala, vyžehlila, a jdu ještě kouknout co je nového. Vítám nové těhulky.

U nás byla k večeru pěkná bouřka, nejhorší jsem chytla cestou z chalupy, padaly tak třícentimetrové kroupy a tolik vody, že to nebraly vůbec stěrače a silnice se změnila v řeku, tak jsem stála v koloně ostatních cca dvaceti bojících se řidičů jen tak mezi polema a čekali jsme až to přejde z nejhoršího.
Když jsem dorazila domů, tak už jen pršelo a hřmělo v dálce, a asi hodinu po dešti už bylo sucho a teď je zase dusno k padnutí. Ale jelikož u nás stále probíhá zateplování, tak nemůžeme pořádně ani vyvětrat, včera jsem pootevřela balkon v ložnici, protože tam nedýchatelno a v tu ránu jsme měli nasněžíno. Už aby to měli hotové.

Tak hezky opatrujte pupíky a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
1.6.08 22:34

Gamal - metřík vybereš a vložíš takto https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
1.6.08 22:38

Nazdárek,
já jen v rychlosti. Daník má stále průjem, takže zítra jdeme opět k dr., protože skoro nejí a tu smectu do něj taky nedostanu, ani v pití ani v jídle. Byla jsem pomoct manželovi v bistru a ležím tadu u telky jak mrcha. Do toho ještě to moje oteklý koleno. No paráda.
Večer u nás taky sprchlo, ale nic velkýho a vedro je pořád hrozný. Si neumím představit, nosit v těchto vedrech pupek. Já se potím i bez něj a funík jak lokomotiva. Ale to bude asi těma špekama.:-(
Daisy, klidně se přidej. Vždyť je jedno, jestli jsi leden nebo únor. Třeba si mimi vzpomene na svět už v lednu a jiná bude přenášet a místo ledňáčka bude mít únorňátko. :lol: Hele a odkud jsi, máš tam napsáno Dobruška, Tábor. Já bydlím v Kostelci nad Orlicí, takže kousek od Dobrušky. Jinak jsem z Rychnova nad Kněžnou.
Holky, pro dnešek cus, jdu chrnět. Včera jsem šla spát v 1 a v 6 už Daník otravoval, tak to dnes musím naspat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.6.08 22:50

Šamotko.. nemáš to jednoduchý… ať je malej brzy v pohodě..
Gamal jooo Lenka ti napsala dobře..
Daisy dám tě do tabulky ale jestli nevadí zítra dnes jsem nějak KO! už!
jinak Gamal jasný že zůstaň u nás… je jedno jak někdo psal.. některé mimi si vzpomene dřív některé dýl! tak klid!
hezkou dobrou noc! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
1.6.08 22:51

Lenka 79 - děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
1.6.08 22:54

macík - jojo zůstanu a jak budu mít čas zkusím vložit metřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
1.6.08 22:57

Tak nějak se nemůžu dopravit do hajan :lol: Šamotko: Pocházím z Tábora (mám tam trvalé bydliště).No a teď od Února bydlím v Dobrušce. A asi 5 -10let tu ještě pobudu.
Mací: jojo až zítra to tam dej…To nechvátá :)
Tak jdu do hajan, zítra vstávám brzi, jdu na kontrolu s prstem Minulé pondělí mi ho řezali…tak snad už tam jdu naposled. :) (Chodila jsem tam každý den)
Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
2.6.08 07:40

Dobré ráno,

ještě bych ležela.. asi si fakt v ten čtvrtek řeknu o neschopenku :? .
Mějte príma den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.6.08 07:59

Ahojky holky přeji hezký den :) tak palec ok, už tam nemusím.tak sem ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
2.6.08 08:19

Dobre ranko devcata!

Vidim, ze jste si detsky den uzili. My jsme s manzou meli ‚lazy‘ den, pouze trasa lednicka-tv-postel. Ale taky pekny! :wink:
Me to horko nejak nedela dobre. Taky si nedokazu predstavit, ze bych treba rodila v srpnu jako moje kamaradka. 2×!!!

Jinak nevolnosti zatim nic, spise naopak. Hlad, hlad a hlad… Takovy maly otesanek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.6.08 08:26

AHOJKY KARLY:MĚ TO VEDRO NEDĚLÁ TAKY MOC DOBŘE. ALE V SO JSME SE BYLY PROJÍT ASI 7 KM.V NE JSME CHTĚLI TAKY ALE, NĚJAK SE TO ZATÁHLO A BOUŘILO ALE NIC Z TOHO NEBYLO. TAK JSEM ŠLA NA 45 MINUT S KOCOUREM VEN.CHUDĚRA DOMA ASI JEŠTĚ 35 MINUT DÝCHAL JAK TAJFUN. :lol: tAK JSEM HO CHLADILA MOKRÝM HADŘÍKEM. :) jINAK JSEM TAKY JAK OTESÁNEK :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
2.6.08 08:30

Mam dotaz pro ty zkusenejsi…

Myslite, ze je mozne zajit nekam na UTZ za uhradu? Mam divny pocit v brise a prsa mi necekane polevily. Ne moc ale prece.
Podobny pocit jsem mela i minule a 3 tydny na to se ukazalo, ze to je zamlkle tehu. A ten ‚pocit‘ byl zacinajici pokles hcg.
 Pryyy…

Jsem magor, ze? Ach jo, to jsou ty prvorodicky… Navic se spatnou zkusenosti…
K me mudre se mi ale nechce, at si nemysli,ze jsem se uplne zblaznila. Kontrolu mam AZ 9.6.!!!! To snad ani nevydrzim… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.6.08 08:34

Dobré ráno,

tak to vypadá zase na pěkné palermo.

Na mě tu každopádně čeká tuna faktur na zpracování, tak se dostanu ven nejdřív odpoledne, až půjdu pro Míšu do družiny, to už bude zase vedro k padnutí.
Ty moje nevolnosti jsou nějak úzce spjatý s ložnicí, večer jdu spát - začne mi být blivno, ráno se vzbudim - začne mi být blivno. Mezi tím to docela jde, tak nevim, asi budu spát jinde :wink:

Tak se mějte krásně, během dne snad nakouknu, a nepřehánějte to se sluníčkem :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí