Poradna duly
Jana Čurdová
Joly určo to bude ok! noo já jsem v pohodě.. nevolnosti pomalu ale jistě ustupují… nevím jestli jsi tu už byla… byla jsem na UTZ a viděla už srdíčko! oddychla jsem si fakt moc! teď jdu 11.6. na krev a na UTZ a asi už dostanu průkazku! no uvidím! jinak vše ok! my se tady v lednu rozrůstáme.. už je nás tu 23.!!! je to síla jak to utíká! já už jedu 10 týden!!!
dnes mi nějak nejde metřík ani nevím proč!!! sakra!
![]()
jsem ráda, že sis dovču užila!
Ahoj holky,
to je dneska zase hic, co
Byla jsem venčit v půl deváté a už bylo vedro.. V noci se tu přehnala bouřka.
Dneska je mi extra nedobře, ten tlak mě ničí. Takže dnešek trávím v posteli nebo u TV.
Gav: fakt obdivuju! A jsem ráda, že to s maminkou tak dopadlo, paráda ![]()
Leni u nás proběhla buřina! a liják tak je tu krááásně mám i mikinu! jen lež! když můžeš!
tak mací tak jsem to nevadržela a nakoukla teď.
Ahoj holky:vemete mě mezi sebe? Mám ale termín porodu začítkem února ![]()
ahojky maminy, přeju pohodový zbytek neděle. Dneska je mi fajn, tak to využívám k úklidu. Večer kouknu na telku a budu odpočítávat dny do středečního UTZ.
Napsala jsem sice krátce, ale myslím na vás. Zítra písnu víc. Papa
Jinak zdravím nově příchozí ![]()
Maci: tady hřmí, tak ekáme další bouřku,. už to chtělo..chodím jen v tričku. Snědla sjem celou plechovku mandarinek, mňam.
Daisy: nevím, jak názor ostatních, ale asi by bylo lepší jít do únorňátek
tady je nás už hodně a sem tam ztrácíme přehled.
ahoj sem tu jen na skok.hlasim ze u nas az od 4 zaclo prset a je to fajn zmenilo se pocasi
nevím leniko Daisy je z nově snažících.. a známe jí… vzala bych jí! a podle mě pět dní v únoru je prd! to je můj názor! a jsou tu holky, které chodí minimálně.. takže až se to tu rozjede tak se lehko už poznáme! ale to je můj názor! nevím jak ostatní! ![]()
Ahojky, mi jsme dneska byli celí den na chalupě. U nás bylo taky pěkný vedro. Ani se nedalo na zahradě nic dělat. Holkám jsme natáhli zahradní hadici. Tak byli šťastné že se můžou stříkat vodou. Závidím vám tu bouřku. Unás včera jenom hřmnělo a spadlo pár kapek. Takže sokoro žádný déšť nebyl. Je tu dost velké sucho. Pořádný déšť by sme vítali.
Jindro zdravím no myslím si, že ten kdo chodí sem často, toho si pamatuju… a není pro mě chaos… ten kdo sem napíše jednou za týden.. tak úpěnlivě přemýšlím, co bych si o něm pamatovala.. no je to prostě o přístupu… a návštěvnosti tady… a je fakt, že některé holky tu dlouho nebyly.. taky bych to viděla, že pokud je termín ještě na začátku února není problém!!! ![]()
Macíku, jindro děkuji
A co vy ostatní? Jinak te´d jsme přijely z Hradce z nákupu jsem úplně mrtvá. Myslůela jsem že se po…
To jsem zvědavá jak příští týden zvládnu cestu z Dobrušky do Tábora… ![]()
jinak tady včera jen hřmělo. Vnoci trochu sprchlo a dnes vedro a dusno a po dešti ani vidu ani slechu…Chtělo by to trochu sprchnout…
Holky, tak když jsem byla u Dr.tak mi řek, že Buník má 4,5mm, ale v tuhle dobu by měl měřit míň.I na metříku mi ukazuje menší rozměry…tak to by mě zajímalo kolik mu teda je
A ještě mě mírně znervózňuje, mám na vaječníku 15mm cystu. Doufám že ta cysta zmyzí. Za dva týdny jdu na kontrolu zas, tak doufám že vše bude ok. Minulé těhu totiž nedopadlo dobře, tak mám jisté obavy, ale snažím se myslet pozitivně… ![]()