Poradna duly
Jana Čurdová
Karli, k doktorovi bych sla urcite, za ten klid to stoji a uvidis, jak se ti ulevi, az bude vse v poradku…
ja te chapu, nejradsi bych tam nabehla taky, ale bohuzel jsem v zahranici, ale mam strach, nemam zadne priznaky tehu a prsa uz povolily skoro taky. nevim, do jake miry, je to normalni a do jake miry se mam opravdu znepokojovat…Ja jdu na kontrolu 11.6.
Peti, setri se, ja se snazim ak muzu, ale jeden den jsme vyrazili na vylet a prisli uplne zniceni a pak mi bylo pekne zle, zacal hnedy vytok, nastesti ne spineni…no, uz budu jen odpocivat a modlit se ![]()
ahoj,tak sem na neschopence.vcera od 9 do 5 sem blinkala po pul hodinach,krece v brise a horecka.tak sem byla na gynde.pry je to normalni a mrne je v poradku.myslite ze muzu paralen nebo ibalgin??boli me vsechno
Ahojky holky!Tak jsem se už vrátila z venku…A papám rajskou s kolínkama.
Zuzlí: mě Dr.řek že můžu jen půlku paralenu..tak to sním moc nepřeháněj.
Gav: Ty jo to mě mrzí s těma psama. Doufám že se ti brzy najdou. Přitelově sestřenici v listopadu utekli dvě ČSV a doteď se nevrátily. A co se stalo s koníkama?
Peta25 jsem ráda, že neplašim sama
Peti myslím že to bude ok, ono možná ty příznaky pořád máme, ale jak už je máme dýl, tak jsme si na ně zvykly a přijde nám že žádné nemáme ![]()
zuzlína
jejda holka to se do tebe nevolnosti pořádně pustili. Držím palečky ať je ti co nejdřív líp
A když dr řikají že to je ok, tak určitě ano
Paralen asi můžeš, ale zkus co nejmíň, spíš zkus všechno zaspat ![]()
jéé Zuzlí i srdíčko bylo!! gratulka.. to víš že jo.. jen odpočívej doma§ bude ti fakt líp!
No petruš počkej ještě týden! budeš vidět jak ti bude! chi chi chi!
a hele jak to vypadá s tou fotogalerií? odpověděla? nemůžem dávat fotky.. popíchni ji ještě.. dík!
macík kam oficialně?
hele zkus jí napsat teda ty … nebo někomu jinýmu, já už fakt nevim ![]()
hmm zkusím ale až večer… musím jít něco sníst nebo mi bude zle!!! ![]()
DAISY-psala jsem to o pár stránek níž.Kobyla mi podlezla ohradník,já pro ni hned šla,ale ten pitomec soused jí začal honit,ona utekla až na silnici,za ní utek další kůň,u toho podupal sousedovi brambory a pak to otočili a utekli až k poli.Já tu byla jen s Nikolkou,no hrůza.Tak jsme je všechny pochytali a dali na zahradu,kde je ale vypaseno,takže jsem musela vzít kosu a nasekat jim trávu ![]()
Ty čubky mě už tak štvou,že je mi momentálně jedno,kde jsou.Jen čekám,kdy si kdo přijde stěžovat
Na jednu už mam zájemce,tak doufám,že se vrátí ![]()
Holky,s tou galerkou to jde asi normálně ne?Já si taky zakládala galerku a nikomu jsem nepsala.Jdu na to mrknout ![]()
ahoj holky, tak se radši ozvu nebo mě vyškrtnete
Chodím vás kontrolovat každý den, ale jen na chviličku, dostavujeme domeček tak není čas. Už nešpiním tak snad to bude ok. Na kontrolu jdu v úterý příští týden, lprý si už nemám kupovat registrační poplatek, že už to bude poradna, tak mi snad dá i průkazku. Šamotko, Keit: Já už magickou stovku překročila při Natálce a už jsem tam i zůstala
Koukám. že jsme i stejně velký, měřím 179 cm
Jen se netěším na ty průpovídky doktorů typu: Co ta obezita maminko? ![]()
Gav: Ještě jsem si nestihla přečíst vše co jste tu napsaly.....Tak se omlouvám. Ani nevím zda to zvládnu.Koukám že jsi se teda pěkně proběhla. No a ten soused by zasloužil…no nebudu sprostá.A co jak se cítíš te´d už je lépe?
RENULO-neboj,nevyškrtneme
jen tu občas není s kým povídat ![]()
DAISY-cítím se pořád stejně,chvilku dobře,chvilku blbě,je to nekonečný,ty nevolnosti.A s těch zvířátek jsem fakt zoufalá
bývám tu často sama až do pozdního večera a teď když jsem těhu,tak to na mě víc doléhá
Od zítra má Michal 2dny volno,tak to bude veselejší ![]()
MACÍ-tak fakt se musí psát tý Lesině,tak nevím,že se neozvala ![]()
Tak Lesina psala,že byla bez PC,takže vyřizuje nahromaděnou poštu.
Jdu se natáhnout,není mi dobře ![]()