LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
2.6.08 11:53

Karli, k doktorovi bych sla urcite, za ten klid to stoji a uvidis, jak se ti ulevi, az bude vse v poradku…
ja te chapu, nejradsi bych tam nabehla taky, ale bohuzel jsem v zahranici, ale mam strach, nemam zadne priznaky tehu a prsa uz povolily skoro taky. nevim, do jake miry, je to normalni a do jake miry se mam opravdu znepokojovat…Ja jdu na kontrolu 11.6.
Peti, setri se, ja se snazim ak muzu, ale jeden den jsme vyrazili na vylet a prisli uplne zniceni a pak mi bylo pekne zle, zacal hnedy vytok, nastesti ne spineni…no, uz budu jen odpocivat a modlit se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
2.6.08 12:04

ahoj,tak sem na neschopence.vcera od 9 do 5 sem blinkala po pul hodinach,krece v brise a horecka.tak sem byla na gynde.pry je to normalni a mrne je v poradku.myslite ze muzu paralen nebo ibalgin??boli me vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
2.6.08 12:11

ZUZI-Paralen můžeš,Ibalgin v žádnym případě NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.6.08 12:21

Ahojky holky!Tak jsem se už vrátila z venku…A papám rajskou s kolínkama.
Zuzlí: mě Dr.řek že můžu jen půlku paralenu..tak to sním moc nepřeháněj.
Gav: Ty jo to mě mrzí s těma psama. Doufám že se ti brzy najdou. Přitelově sestřenici v listopadu utekli dvě ČSV a doteď se nevrátily. A co se stalo s koníkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.6.08 12:22

Peta25 jsem ráda, že neplašim sama :lol: Peti myslím že to bude ok, ono možná ty příznaky pořád máme, ale jak už je máme dýl, tak jsme si na ně zvykly a přijde nám že žádné nemáme ;)

zuzlína 8O jejda holka to se do tebe nevolnosti pořádně pustili. Držím palečky ať je ti co nejdřív líp ;) A když dr řikají že to je ok, tak určitě ano ;) Paralen asi můžeš, ale zkus co nejmíň, spíš zkus všechno zaspat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 12:38

jéé Zuzlí i srdíčko bylo!! gratulka.. to víš že jo.. jen odpočívej doma§ bude ti fakt líp!
No petruš počkej ještě týden! budeš vidět jak ti bude! chi chi chi!
a hele jak to vypadá s tou fotogalerií? odpověděla? nemůžem dávat fotky.. popíchni ji ještě.. dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.6.08 12:43

mací psala jsem to jako SZ Lesině a odpověď žádná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 12:44

hmm to je blbý! a oficiálně na jejich stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.6.08 12:54

macík kam oficialně? 8O hele zkus jí napsat teda ty … nebo někomu jinýmu, já už fakt nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 13:01

hmm zkusím ale až večer… musím jít něco sníst nebo mi bude zle!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
2.6.08 13:15

DAISY-psala jsem to o pár stránek níž.Kobyla mi podlezla ohradník,já pro ni hned šla,ale ten pitomec soused jí začal honit,ona utekla až na silnici,za ní utek další kůň,u toho podupal sousedovi brambory a pak to otočili a utekli až k poli.Já tu byla jen s Nikolkou,no hrůza.Tak jsme je všechny pochytali a dali na zahradu,kde je ale vypaseno,takže jsem musela vzít kosu a nasekat jim trávu :(
Ty čubky mě už tak štvou,že je mi momentálně jedno,kde jsou.Jen čekám,kdy si kdo přijde stěžovat :( Na jednu už mam zájemce,tak doufám,že se vrátí :?
Holky,s tou galerkou to jde asi normálně ne?Já si taky zakládala galerku a nikomu jsem nepsala.Jdu na to mrknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.6.08 13:18

ahoj holky, tak se radši ozvu nebo mě vyškrtnete :twisted: Chodím vás kontrolovat každý den, ale jen na chviličku, dostavujeme domeček tak není čas. Už nešpiním tak snad to bude ok. Na kontrolu jdu v úterý příští týden, lprý si už nemám kupovat registrační poplatek, že už to bude poradna, tak mi snad dá i průkazku. Šamotko, Keit: Já už magickou stovku překročila při Natálce a už jsem tam i zůstala :oops: Koukám. že jsme i stejně velký, měřím 179 cm :D Jen se netěším na ty průpovídky doktorů typu: Co ta obezita maminko? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.6.08 13:40

Gav: Ještě jsem si nestihla přečíst vše co jste tu napsaly.....Tak se omlouvám. Ani nevím zda to zvládnu.Koukám že jsi se teda pěkně proběhla. No a ten soused by zasloužil…no nebudu sprostá.A co jak se cítíš te´d už je lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
2.6.08 13:51

RENULO-neboj,nevyškrtneme :D jen tu občas není s kým povídat :?
DAISY-cítím se pořád stejně,chvilku dobře,chvilku blbě,je to nekonečný,ty nevolnosti.A s těch zvířátek jsem fakt zoufalá :( bývám tu často sama až do pozdního večera a teď když jsem těhu,tak to na mě víc doléhá :( Od zítra má Michal 2dny volno,tak to bude veselejší :D
MACÍ-tak fakt se musí psát tý Lesině,tak nevím,že se neozvala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
2.6.08 14:09

Tak Lesina psala,že byla bez PC,takže vyřizuje nahromaděnou poštu.
Jdu se natáhnout,není mi dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital