LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
2.6.08 22:21

jooo hurááá už jde!!! jdu do hajan.. mám zas žaludek jak na vodě… ale až teď večer! přes den to už jde!
dobrou šípková růženka má dost! :lol: holky dnes byla jedna holka.. na revizi… už 3× po sobě potratila… do 6tt! to je děs.. je mi jí líto! musím na ní myslet! ach jo? nevíte čím to může být???? :cry: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.6.08 22:26

Ahoj těhulky,

tak jsem po vyčerpávajícím dni dočetla, ale všechno si nejspíš nepamatuju, takže:

Gratuluji všem k srdíčkům na utz!!! (já už chci takyyyyy :oops: )

PPeti - nepřeháněj to, přeci jen jsi na začátku, tak bych trochu zvolnila a při sebemenším špinění nebo bolení břicha ihned ulehnout

Leni - to je dobře, že jsi zůstala doma, uvidíš že budeš zvládat nevolnosti určitě lépe

Šamotka - teda Daníka se to ne a ne pustit co, jestli už je na dietě týden, tak se nedivím že mu nic nechutná, tak snad se toho konečně zbavíte

Zuzli - dobře si udělala s tou neschopenkou

Gav - tobě ta zvířena teda taky dává pěkně zabrat, tak ať už nezlobí

Já dnes musela mimo plán hned ráno na provozovnu a už jsem tam zůstala (až na malé přestávky) do večera, ale přišla jsem domů, bouchla sebou na gauč a odpočívám, jen to vedro kdyby nebylo tak hrozný.

Tak se mějte fajn a zítra kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.6.08 22:54

Holky, omlouvám se že jsem nedorazila ačkoiv jsem to slíbyla. Ale psala nám Rá´di mamina. A r.jí volal spět. Jeho nevlastní táta měl mrtvici, to už je druhá během 2 měsíců. Má ochrnutou ruku a půl tváře a lékařům se nedaří srazit tlak :( Tak jsem nějak neměla náladu.

Mací: Hele to zmlký těhu má víc příčin. Například špatná spermie, špatný vajíčko, nebo se embrio špatně zavrtalo. nebo zvýšená teplota na začátku těhu.Atd. Ale 3× za sebou o to přijít to je strašný. Mě to stačilo jednou a snad už se se to nestane.Chudák holka. Kamarádka mi říkala že jedné se to stalo 5× za sebou a te´d už se dočkala krásné holčičky.
Ale stejně, ta musela mýt nervy pěkně napochodu :(

Holky tak zítra papa jdu také hajat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 07:38

dobre ranko.
nemuzu spat,ale je mi uz o neco lepe.
jak je mozne kdyz sem 6+2 a mam termin az 27.1.???kdyz na to koukam tak mate termin drive.mnooo stejne az bude chtit jit na svet tak nejaky termin ho zajimat nebude.
holky,ja porad potkavam capy,nikdy semm jich tolik nevidela jako ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 07:53

Dobré ranko :-)

zuzlína tak to bude asi znamení že to bude kluk ;) holčičky nosej vrány, ne? :lol:

já jsem včera vytuhla hned jak jsem dojela z práce, pak jsem se kolem sedmý vzbudila, vyvenčila hafinu, chvilku poseděla se svagrovejma a pak jsem sla zase spát :lol: Jo holky a bolej vás pořád prsa? Mě ze začátku bolely dost a teď už teda fakt skoro nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 08:01

petrus,me uz prsa nebolej,ale jednu dobu sem nemohla ani spat na brisku.mnooo a doufam ze to bude kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 08:03

zuzlína jee tos mě potěšila s těma prsama 8) já si zas začla řikat jestli jako to těhu nemizí když už mě nebolej :lol: A chtěla bys kluka jo? My s manžou zas bysme radši holčičku :oops: A jak to znám tak to bude přesně naopak :lol: Ale to neva, hlavně když to bude naše a bude to zdravý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 08:06

ja rikam hlavne aby to melo co to ma mit.a pak mame doma 2 holky.takze kluk by byl na miste.ale okolo mi rikaj,ze to bude holka,tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.6.08 08:10

Dobré ranko, šamotko, a dělala dr. malému výtěr na kultivaci? Týdenní průjem už je docela dost. Jo a nám ještě pomáhal rýžovo mrkvový vývar s hovězím masem a smektu jsem rozpouštěla ve sladkém džusu a dávala aplikátorem z paralen sirupu. Starší holka totiž měla střevní infekci zrovna v době, kdy jsem se vrátila z porodnice s miminkem - takže jsme doma měli asi měsíc karanténu, nakonec to musela dr. přeléčit antibiotiky, ale aspon byl definitivně pokoj.
Přeju ať je líp, vím, jaké je to mít nemocné dítě, člověk by to nejraději vzal všechno na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
3.6.08 08:16

Dobré ránko…

to zase bude pařáček :lol:

PETRO: mě teda prsa nebolej ale mám je hodně citlivý hlavně bradavky ale to patři k tomu si myslim ale na břísku spát můžu nedělá mi to zatím problém.

jo holky s tim co budeme mít to jsem taky zvědavá mě známa řekla kluka tak že dva klučiky, tak si zase řikám odpadá to, že se o ně budu bát jako o holka.( těhotenství a tak určitě víte jak to myslim)Ale holčičku bych si moc přála no uvidíme ,až to bude vidět hned si to nechám říct.Co vy chcete to taky vědět nebo se necháte překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.6.08 08:16

Zuzi, manžel by taky strašně rád kluka, ale mě, nevím proč, když se narozila Terezka, napadlo, že chci ještě jednu holčičku - Zuzanku :) , ale asi by byl lepší ten kluk - kvůli manželovi a kvůli dědečkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 08:19

laky my si to necháme říct :D asi bych nevydržela čekat až do porodu co to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 08:21

tak me to je jedno co o bude,ale rozhodne si to necham rict.po pravde bych holku brala ale zase 3 holky.a kluka kvuli pokracovani rodu.a pak myslim ze s klukem to je lehci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.6.08 08:24

Ahojjky Holky!
Tak mě prsa trochu bolej nejvíc mám citlivý bradavky a teď už je cejtím i z vnější strany ty prsa…Ale na břiše zatím spát můžu.
Laky:Mě je to jedno jestli to bude holčička, hlavně když to bude zdraví.Přítel ale chce spíš kluka.A ještě nevím jestli si to nechám říct.jsem zvědavá takže to nevydržím a budu to chtít určitě vědět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.6.08 08:28

První jsem si nechtěla nechat říct, ale všichni do mě hučeli a pak mě ještě nařkla tchýně, že to určitě vím, ale nechci říct, až mě to zamrzelo a zeplala jsem se - no a bylo to špatně vidět, ale dr. řekla že si myslí že to bude kluk, a taky všichni kolem si to mysleli, že jsem hezčí a mám špičaté břicho… a byla to holka. Druhou jsem poznala sama a řekla to, aby manžel nebyl moc zklamaný - pracovně totiž to byl František, tak ať to zrovna změní. A teď už bych to asi nevydržela sama - čekat až do porodu. Hlavně ať je v pořádku. Manžel má postiženého bratra, tak vím o čem to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí