Poradna duly
Jana Čurdová
Karli: Tak velká gratulace k srdíčku. ![]()
Leniko: Ve čt ho určitě taky uvidíš, pak písni co a jak…A jak ti je?Už lepší?
Ahoj holky…
je tady ještě někdo kdo neviděl srdíčko
já jdu až za týden tak snad bude vše ok.
PPETI:krásný to se musí nechat já jí mám taky po kamarádce je asi dvacet let stará, samosebou novu matraci tu mám ještě po fildovi.
ŠAMOTKO: taky mi přijde že prcek už má ten prujem dlouho a co tu smektu do něj dostat nějak drsněji já to dělala tak, že jsme si prcka podržela a dala mu to do pusinky a musel to zpolknout nedalo se nic dělat. přinejhoršim se to dělá tak, že mu podržíš nosánek aby to zpolkl zní to sice drsně ale je to pro jeho dobro.
Ahoj holky…téda Vy jste toho tolik napsaly…ani nestíhám číst…k srdíčku: já jsem ho ještě neviděla
a k doktorovi jdu až 17.06…objednal mě tak…a to budu už v 8tt.......jinak já mám blázinec…stěhujeme se a jak na potvoru je všechno špatně, tak mám akorát nervíky a ani se nestačím pořádně najíst, dnes jsem vůbec neměla čas na jídlo, tak teď čekám až mi přivezou z picérky pizzu a salát, už aby tu byla
jinak holky? Taky máte takové nálady jako já? spíše si připadám smutná podrážděná (jako kdybych měla měsíčky) nevím možná je to těma nervíkama z toho všeho okolo…no nic optrujte se a já zas písnu ![]()
Karli - to je super, gratuluji
Laky - já taky ještě neviděla srdíčko, nebo srdíčka?
Gamal - brečím jen se na mě někdo divně podívá
PPeti - postýlky jsou fakt krásný, ale jestli budeme mít opravdu dvě, tak asi nebudu vědět co kupovat dřív.
Nazdárek,
u nás pěkně leje a tak jsme doma.
JÁ JSEM JEŠTĚ NEVIDĚLA SRDÍČKO.:-(
Laky, dneska jsme bez průjmu, sám si vzal přesnídávku, pak měl k obědu trochu rýžové polévky. Jak se probudil, nic nechtěl, ale asi za hoďku měl kousek rohlíku se šunkou a před chvílí chleba s máslem. Když jsem dělala k večeři zeleninový salát, furt chodil a říkal mňam, mňam, tak myslím, že je to na dobré cestě. No a vypil toho dneska přes litr. Jinak Laky, tu drsnou metodu jsem zkoušela v sobotu, kdy byl průjem nejhorší, ale on se mi pozvracel a tak jsem to vzdala. Ale je dneska veselejší, tak myslím, že to bude lepší.
Celé odpolko smrdíme doma, protože tady pěkně leje. Alespoň jsem doma trochu poklidila a večer mě čeká velký žehlení. Manžel už nemá trička. ![]()
Holky, myslela jsem si, že nakupování věcí na mimi už mám za sebou, ale musím vybrat nový kočárek, skate ke kočárku, vyřešit spaní a bůhví co ještě. ![]()
Holky musím jít, jsem u pc s Daníkem a už je to tady vzhůru nohama. Čus mrknu ještě večer.
jupí…už to funguje:) … a prosím jak přidám ty Vaše popisky s ultrazvukem, //, atd? děkuji
Gamal - taky je napíšeš do podpisu (tam co si kopírovala odkaz na metřík)
gamal: v podpisu, kam jsi prekopirovala metrik, proste pises text. Metrik muzes oddelit podtrzitkem a pises.
ŠAMOTKO : jo tak to zvracení je na nic to s tim nic neuděláš. Tak hlavně, že se to lepší a vypadá to že to bude ok. Je pravda, že ty tekutiny jsou důležitý víc než na chvilku to jídlo ,ale začíná papat tak že tuk, tuk at už jste v poho.
Maci, holky se narodili v 35tt vážili 2,40 a 2,45 a měřili 43 cm
Doufám že ty druhé dvojčata už porodím aspoň trochu v termínu.
Doktor byl taky překvapený.Pak mi řekl že má strach z komlikací. V minulém těhu jsem měla těžkou preklapsi. Asi budu zase chodit do rizikové poradny
Leni, ono se to dá zvládnout. Zezačátku to byl mazec, ale potom už to šlo.
Jindra - vy čekáte druhé dvojčátka? Tak to se asi jen tak nevidí…já si to vůbec nedovedu představit…obdivuji maminky