LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
3.6.08 18:14

Karli: Tak velká gratulace k srdíčku. :D
Leniko: Ve čt ho určitě taky uvidíš, pak písni co a jak…A jak ti je?Už lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
3.6.08 18:31

Ahoj holky…

je tady ještě někdo kdo neviděl srdíčko :cry: já jdu až za týden tak snad bude vše ok.

PPETI:krásný to se musí nechat já jí mám taky po kamarádce je asi dvacet let stará, samosebou novu matraci tu mám ještě po fildovi.

ŠAMOTKO: taky mi přijde že prcek už má ten prujem dlouho a co tu smektu do něj dostat nějak drsněji já to dělala tak, že jsme si prcka podržela a dala mu to do pusinky a musel to zpolknout nedalo se nic dělat. přinejhoršim se to dělá tak, že mu podržíš nosánek aby to zpolkl zní to sice drsně ale je to pro jeho dobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 18:44

Ahoj holky…téda Vy jste toho tolik napsaly…ani nestíhám číst…k srdíčku: já jsem ho ještě neviděla :( a k doktorovi jdu až 17.06…objednal mě tak…a to budu už v 8tt.......jinak já mám blázinec…stěhujeme se a jak na potvoru je všechno špatně, tak mám akorát nervíky a ani se nestačím pořádně najíst, dnes jsem vůbec neměla čas na jídlo, tak teď čekám až mi přivezou z picérky pizzu a salát, už aby tu byla :) jinak holky? Taky máte takové nálady jako já? spíše si připadám smutná podrážděná (jako kdybych měla měsíčky) nevím možná je to těma nervíkama z toho všeho okolo…no nic optrujte se a já zas písnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
3.6.08 18:49

Karli - to je super, gratuluji

Laky - já taky ještě neviděla srdíčko, nebo srdíčka?

Gamal - brečím jen se na mě někdo divně podívá

PPeti - postýlky jsou fakt krásný, ale jestli budeme mít opravdu dvě, tak asi nebudu vědět co kupovat dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 18:53

Tak zápasím s metříkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.6.08 18:55

Nazdárek,
u nás pěkně leje a tak jsme doma.
JÁ JSEM JEŠTĚ NEVIDĚLA SRDÍČKO.:-(
Laky, dneska jsme bez průjmu, sám si vzal přesnídávku, pak měl k obědu trochu rýžové polévky. Jak se probudil, nic nechtěl, ale asi za hoďku měl kousek rohlíku se šunkou a před chvílí chleba s máslem. Když jsem dělala k večeři zeleninový salát, furt chodil a říkal mňam, mňam, tak myslím, že je to na dobré cestě. No a vypil toho dneska přes litr. Jinak Laky, tu drsnou metodu jsem zkoušela v sobotu, kdy byl průjem nejhorší, ale on se mi pozvracel a tak jsem to vzdala. Ale je dneska veselejší, tak myslím, že to bude lepší.
Celé odpolko smrdíme doma, protože tady pěkně leje. Alespoň jsem doma trochu poklidila a večer mě čeká velký žehlení. Manžel už nemá trička. :oops:
Holky, myslela jsem si, že nakupování věcí na mimi už mám za sebou, ale musím vybrat nový kočárek, skate ke kočárku, vyřešit spaní a bůhví co ještě. :nevim:
Holky musím jít, jsem u pc s Daníkem a už je to tady vzhůru nohama. Čus mrknu ještě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 18:55

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 18:56

jupí…už to funguje:) … a prosím jak přidám ty Vaše popisky s ultrazvukem, //, atd? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 18:57

Lenka 79, to jsem ráda, že v tom nejsem sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
3.6.08 18:58

Gamal - taky je napíšeš do podpisu (tam co si kopírovala odkaz na metřík)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.6.08 19:00

gamal: v podpisu, kam jsi prekopirovala metrik, proste pises text. Metrik muzes oddelit podtrzitkem a pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 19:07

děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
3.6.08 19:23

ŠAMOTKO : jo tak to zvracení je na nic to s tim nic neuděláš. Tak hlavně, že se to lepší a vypadá to že to bude ok. Je pravda, že ty tekutiny jsou důležitý víc než na chvilku to jídlo ,ale začíná papat tak že tuk, tuk at už jste v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.6.08 19:28

Maci, holky se narodili v 35tt vážili 2,40 a 2,45 a měřili 43 cm
Doufám že ty druhé dvojčata už porodím aspoň trochu v termínu.
Doktor byl taky překvapený.Pak mi řekl že má strach z komlikací. V minulém těhu jsem měla těžkou preklapsi. Asi budu zase chodit do rizikové poradny

Leni, ono se to dá zvládnout. Zezačátku to byl mazec, ale potom už to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.6.08 19:33

Jindra - vy čekáte druhé dvojčátka? Tak to se asi jen tak nevidí…já si to vůbec nedovedu představit…obdivuji maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí