LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
3.6.08 21:38

pupíčci.. mrkněte do tabulky kdo co chcete opravit!
Kristýnko dej mi zhruba termín porodu popř. kontrolu či UTZ
Přemýšlím, že nás ze začátku navštvovala nějaká anonymní, že taky přijde… je tu už??? nebo bude v tabulce další?? :lol: :lol: pokud si vzpomínám nechtělabýt ze začátku poznána kvůli své diskusi kde byla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
3.6.08 22:11

Jo tak ten bych taky ráda věděla. Bohužel to podle poslední menstruace nemůžu spočítat, neb se mi to vše nějak šouplo, takže v reálu je mimi asi o 14 dní mladší než jsme všichni počítali, každopádně zhruba termín počítám asi kolem 27.- až 30. 1.2009, další kontrolu mám 25.6. a první ultrazvuk mám z 29.5. Pokud se mi to povede, tak ho sem zítra přihodím. Třeba se v těch značkách a číslech vyzná někdo líp než já.Stáří plodu je přibližně 6 týdnů a kousek.Tak, toť vše, co zatím vím.A jsem strašně ráda, že si tu můžu s vámi poklábosit a všem držím PALCE!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
3.6.08 22:19

gratulace

Ahoj holčiny, tak jsem vás dočetla. A že bylo co číst. Moc gratulují Karli a všem ostatním k srdíčku. Já jsem srdíčko taky ještě neviděla. Na kontrolu jdu až 27.6., protože můj Dr. má dovolenou. Vůbec nevím, jak to vydržím, hlavně kvůli tomu, že je mimčo menší než podle ms a u mě to vždy, když to nebylo podle ms skončilo zamlklým těhu. Takže uvidíme. Jinak šamotko je dobře, že už se malý lepší. Vůbec se mu nedivím, že mu už nechutná jíst, to co by měl. Naše Zuza, když měla střevní problémy, tak už druhý den odmítala rohlíky, piškoty a vůbec nechtěla pít. Takže hlavně, že se to lepší. Leni s dvojčaty do bude asi záhul hlavně ze začátku, ale jak psala Máca, už víš do čeho jdeš.
Vítám všechny nové těhule. Bude lednový babyboom
Maci - kontrola 27.6., TP konec ledna, dík Petula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.6.08 22:23

tak jsem to opravila.. a jdu do hajan! dobrou noc !!!! hezky spinkejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
3.6.08 22:57

Ahoj pupíci,tak jsem vás konečně dočetla a už nevím,na co vše reagovat :?
Včera mi bylo celý odpo zle,až jsem z toho usnula,ale večer jsem musela k zákaznici :( A koně pobořili plot :evil: tak jsme hned ráno dělali ohradu.Pak jsme zajeli nakoupit,na obídek,na točenou zmrzku a když jsme ve 13h dojeli domů,padla jsem do postele a vylezla až v 17h a to jen proto,že jsme měli trénink.
Zítra mam zas tolik zákaznic,že se domů vrátim kolem půlnoci :(
Jo a fenky se nevrátily a myslím,že je v lese picnul nějakej myslivec :cry: A to už jsem jim našla nový domov :? ŠAMOTKO-koní máme momentálně čtyři,ale poslední dobou mám pocit,že jich je padesát :( Je dobře,že už je Daníkovi líp :D tak ať už se to nevrátí
KARLI-gratuluju k srdíčku :D Taky mám odjakživa zakloněnou dělohu,bolesti sice nemám,ale stejně jsem vždy měla ležet na břiše do 14.tt,ale nikdy to nezabralo.Ale problémy žádný :D Jenže mě tak bolí prsa,že spát na břiše je za trest :(
Taky si necháme říct,co to bude.Moc bysme si přáli holčičku :D
A už nevím,kdo co všechno psal,tak se omlouvám,na koho jsem nereagovala :? Zas na vás mrknu,jestli bude čas a bude mi dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.6.08 08:02

Dobré ráno pupíčci :)

Teda vy jste toho večer nakecali 8O Už vůbec nevím na co jsem chtěla reagovat :roll:

karli velká gratulace k srdíčku

holky co jste srdíčko neviděli nezoufejte, já taky ne a navíc jsem neviděla ani dutinku, prostě nic :( Viděla jsem jen vysokou sliznici, takže kdoví jestli sem chodím vůbec oprávněně :roll:

ostatní zdravím a omlouvám se neb si nic nepamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
4.6.08 08:04

dobre ranko,koukam koukam a nikde nikdo :D . dneska to vypada zase na peknej parak.holky zavidim vam ze dokazte byt tak dlouho vzhuru.ja uz vetsinou sem v 9 tuha a rano v 7 plna energie.tak sem zjistila ze ani nepotrebuju televizni program.
copak mate dneska v planu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.6.08 08:04

Dobré ráno těhulky :)
Včera večer jsme byly si na chvilku sednout.pila jsem nealko.Naštěstí se tam nesmělo kouřit.Takže jsem nemusela dýchat ten hnusnej cigaretovej kouř…To mě těší.Akorát po příchodu domu mě píchlo v břiše tak až jsem řekla au.píchlo jen jednou a pak nic. tak mě to mírně znervózňuje. Mě dr říkala u předchozího těhu že mě bude břicho bolet ale nesmí to být křeče. Mám prý zakloňěnou dělohu. Ale o píchání nic neříkala, tak nevím.Te´d jsem u jinýho a ten mi řek že se nemám stresouvat školou a být v klidu…Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
4.6.08 08:16

Taky preji dobre ranko!

Dnes ma byt docela destivo, aspon tady v Brne, tak bude konecne trochu dychatelno.

Zuzi to mame podobne. Ja teda vydrzim i do 11 ale pak jsem stejne nejpozdeji v 7.30 vzhuru.A to nechodim do prace uz nejaky cas, tak by se telo mohlo chovat ‚normalne‘ a nebudit se jak do kostela kazdy den. :D

Vitam nove tehulku,uz je nas tady jako maku! :-)

Prekvapili jste me s tim spanim na brise Gavotko , zatim jsem o tom neslysela. Vcera jsem ale zjistila, ze budu muset mit na zadech aktovkou jinak spani na brise nehrozi.

Holky, mate nejaky vtipny napad, jak to sdelit rodicum? Mati uz to vi, to jsem nevydrzela ale tatku si jeste schovavame. Bude to jeho prvni pokrevni vnouce tak to chceme pekne vysperkovat.
Podelte se o napady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
4.6.08 08:21

Daisy , tak te vitam do klubu zaklonenych deloh. Urcite se jeste nekdo dalsi najde, co???

Me bylo receno, ze popichavani je docela normalni. Pry to nesmi byt konstantni bolest. Proto jsem vcera padila k mudre, protoze se mi od soboty nonstop zdala konstantni. Nastesti je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
4.6.08 08:21

Dobré ránko..

no tady u Prahy žádný sluníčko zatim neni, tak že bude asi zataženo a občas sprchne.

GAVOTTKO: hele ty máš teda zápřah to ti řeknu. Koně, nehty je vidět že se určitě nenudíš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.6.08 08:22

jé já úplně zapoměla přivítat nováčky :) a Karli, gratuluju k srdíčku :)
jinak u me srdíčko zatím vidět nebylo.na ko jdu příští týden ve čt.tak jsem zvědavá. budu 6+1 a srdíčko je vidět asi dýl že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
4.6.08 08:22

karli,ja sice chodila do prace,ale tedkon kdyz sem doma tak ve 3 odpo usnu,pobudim se v pul 6 a v 9 opet KO.a odnasej to deti protoze musi brzy domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.6.08 08:23

Dobré ranko všem,
u nás to taky ještě nikdo neví - kromě mě a manžela. Snažím se to vydržet do soboty 21. kdy budu slavit 30 a budou tam všichni pohromadě. Ale ještě nevím, jak originálně jim to „naservírovat“. Kdyby měl někdo nějaký nápad tak sem s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
4.6.08 08:26

holky on vam dr rekl ze mate zakloneny delohy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí