LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
4.6.08 09:55

keit hihi však jsem to včera psala, mám už vybráno aspoň přes net půlku výbavičky :lol: ale zatím nekupuju, dyk ani nevím jestli v pupku nějakýho piškotka mám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 09:56

joo to srdíčko je vidět zhruba 6tt+2 tak myslím !Daisy se ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.6.08 09:57

daisy tak já můžu říct, že jsem teď za frigidu :lol: za prvý mám strach že zas začnu špinit a za druhý nemám ani chuť, jsem furt unavená, no chlap už začíná trochu dolejzat, ale jen ať dolejzá, když měl mimi plodit tak sem ho musela nutit, tak ať si to taky teĎ zkusí jaký to je když ten druhej nechce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.6.08 09:57

MACÍ-ty slepoto slepá,ty teda čteš :D Ten odkaz už jsem sem dávala někdy minulý týden :D Tak specielně pro tebe odkaz na mojí galerku :wink:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ještě k tý zakloněný děloze,myslím,že je to dost individuelní.Taky jsem vždy měla bolestivou MS a co jsem začla pít ženský čaj,tak pohoda :? Děloha se mi neotočila ani při těhu a křížový bolesti jsem nikdy neměla :D
Vítám novou těhulku,to už nás tu je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.6.08 09:58

Mecí: mě bude chybět den :? No tak uvidíme..nebo neuvidíme…hlavně aby povyrostlo to moje Buňítko…Holky já vám jdu vyfotit těch mých pár věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 10:02

Daisy myslím si že vidět by mohlo být! buď v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043

daisy no jako jestli tys už minule měla drobka 4mm velkýho, tak ti určitě žádnej den chybět nebude na srdíčko, protože jsi těhu dýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

GAVí kráááásný nehtíky… taky chcíííí!!! fakt suprový!!! asi jsem to fakt přehlídla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.6.08 10:05

Tak je to dobrý, nejsem v tom sama :)

Mám dva roky knížku o splétání metodou kuminiho (něco jako drhání), tak se k tomu třeba dostanu :lol:

Ten článek o kočárcích není nic zázračnýho, ale zákld tam je… stejně nevim…
Kočárek bych si chtěla koupit novej, strašně se těšim až si ho půjdu vybírat. POřád to ale zvažuju, Ten ségřinej docela funguje… možná si pak koupim sporťák, ne kombinaci… nevim nevim :)

Karli nevím, nevím, myslím, že jsem na tom naopak hůř. Vím sice teoreticky co a jak, ale zažívat ta na vlastní kůži je něco jinýho. Víc než ty řešim to, že nemůžu s každou drobností běžet za doktorem(je to kolega), tak co by si myslel. A ze všeho nejhorší je že vidim všechny ty komplikace, který jsem viděla dnes a denně. Sice toho vim strašně moc, ale stejně jsem poprvé těhu, tak bláznim stejně jako kdokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.6.08 10:18

Tak tady jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.6.08 10:20

daisy jee, moc pekny. uz se tesim az budu nakupovat pidi vecicky - jen jestli ja to vubec budu umet, vybrat velikost, kvalitni matros, aby se to prijemne oblikalo a jeste aby to bylo pekny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.6.08 10:21

Ahoj maminy,
ty brdo, tolik jste toho napovidaly, ze jsem se v tom ztratila…Co se tyce toho sexu, ja nemela chut vubec, jak jsem zjistila, ze jsem tehu…jenze muj chudacek by strasne trpel, tak sme se se stejne milovali, je opatrny, ale i tak jsem se desne bala o miminko…Ale je to v psychice, ted se sice taky bojim, ale jak dny ubihaji, je to lepsi a obcas se mi to ted i libi…me uz chybi jen 2 tydny do konce 1 trimestru a nejhorsi je za nama…
Ono ja myslim, ze bych to bez milovani vydrzela v poho, ale pro kluka je to asi problem, aspon pro toho myho a taky si zaslouzi odmenu za to, jak neustale trpelive posloucha me vysilovani a jak se o me stara :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.6.08 10:23

já myslím, že nakupovat věcičky už by chtěla každá…já taky , ale nějak na to nespěchám. Už něco mám, protože když se mi něco líbilo, tak jsem to koupila a doma s tím šup do krabice. Hodně jsem si toho nakouila v anglii, ale tak šikovně, že je to většinou na holčičku a na narozenou v zimě…tak ta zima by klapla, ještě aby to byla ta Eliška a ne matyáš…i když mi je to teda upřímně jedno, hlavně, ať je to zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.6.08 10:24

Peta25 moc hezky jsi to napsala :)

Jsem na tom podobně, nemám chuť, navíc když večer přijde z práce tak mně je špatně od žaludku a ještě ty bolavý prsa… Ale když se člověk poddá, tak je to hezký, ale překonat počáteční nechuť… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.6.08 10:28

Holky zatím se loučím,jdu vařit obídek a pustit ven ty zlobivce koně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie