LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
4.6.08 20:32

Holky, prosím jak se vkládají fotky. Nějak na to nemůžu přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.6.08 20:46

Dobrý večer,

tak jsem vás během dne třikrát dočetla, ale vždycky tak v letu, takže si nic nepamatuju, snad je:

Lindo - hlavně že jsi v pořádku, uvidíš za chvíli se budeš těšit na mimčo znovu

Příští úterý jdu na kontrolu a už odpočítávám dny, jen doufám že bude vše v pořádku. Je zajímavý, že prohlídky na gyndě mám asi tak v lásce jako zubaře, ale jakmile jsem těhotná, tak mi to okamžitě přestane vadit. Teda jen ta gynda, k zubaři mám odpor stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
4.6.08 20:47

Ahoj štěbetalky ..

trvalo mi pul hodinky vás dočíst :wink:

Jindro: jo to by mě taky zajímalo, hodila by jsem vám se fildu aby jste viděli toho mýho andílka.

Šamotko: jo s prvnim jsem si to užívala, ted moc ne jak řikáš filípek je ted docela mazlivej nikdy nebyl jako by to cejtil a chtěl si mě užít než přijde na svět to druhé, samosebou jsem mu to řekla ,že bude mít sourozence a že ho nemůžu tahat, ža by mě bolelo bříško. Ale nevim jestli to mělo výsledek. No a tahání těch 21 kg je docela dost i když sama nejsem drobek :lol:

Vítám Kačku… teda to je fakt babinec jsem zvědavá kdy bude nová diskuse únorovejch miminek :lol:

Lindo : držim palečky at jsi brzo těhulka

gavottko: teda koukala jsem na ty tvoje fotečky ty jsi ale hubeňourek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 20:50

poradím! do fotogalerie nemůžeš tu ještě nemáme.. ale sem jo… jen je to maličko složitější..
otevři si ještě jednu stránku netu a dej do adresy tohle… http://imageshack.us/
tu stránku otevři… a je tam oblédélníček procházet… tam vybereš fotku kterou nám sem chceš dát… a dáš host in..... pak už ji uvidíš… když na ni klikneš jestě jednou… zvětší se… pak klepneš pr. tl myši a dáš vlasnosti… a tu adresu zkopíruješ sem do příspěvku… jen musíš dát před to

to img najdeš nady v liště je tam obdélníček… kde je img.. když klepneš jednou je to to první a pak dáš znovu a je to to durhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
4.6.08 20:53

Já jsem si tu ted chtěla založit soukromou galerii a ty fotky se mi hodily do veřejné a nejde to z tama dostat :x :x :x .

Takže mrkněte na dva nejnovější obrázky - méda a oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 20:53

http://img440.imageshack.us/…07010yq4.jpg /> tak takhle to bude vypadat.. asi… jen jsem udělala mezeru po tom prvním img…

a tohle druhé je bez mezery a pak už bude místo toho obrázek v diskusi
to je moje skalka..
 http://img440.imageshack.us/…07010yq4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 20:54

Leniko mrknem… jen pořád ještě nemáme naší fotogalerii.. asi napíšu znovu a asi zkusím Šárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
4.6.08 20:55

Jinak:
zdravím Lindu a držím palce!!!
Lenka79: heled, já musím mít zubařku, gyndařku a doktorku praktickou - k chlapovi mě nikdo nedostane :lol:
Maci: moc pěkná skalka :D
Mě dnes děsně tlačí žaludek, už jsem měla dvě Rennie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
4.6.08 20:59

Já se picnu, ono je to tam dvakrát :x :x

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.6.08 21:00

Leni - taky mám v těchto funkcích jen samé ženské. Dokonce jsem si před prvním těhotenstvím myslela, že bych se od chlapa nikdy nenechala ani prohlédnout, ale když jsem pak ležela v nemocnici a chodila na prohlídky každý den, tak už mi to ani nepřišlo, ale brala jsem to spíš jako nouzovku.

Maci - krásná skalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 21:01

kočky ani nevíte jak si to užívám já!!!!! holky velký… manžel chápavej.. prostě pohoda! já na neschopence už od února… no náááádhera… ráno vstávám kolem devátý… nasnídám se.. mrknu za váma na net… nebo si dojdu nakoupit - jinak ráno mi čerstvý rohlíčky vozí manžel.. a pak uvařím a ležím u dvd… popř. vylezu na zahrádku.. nebo si sednu ke knížce… absolutní pohoda! po obědě si dám zas dvacet… a jak mi je!!!
noooo bomba!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: až se stydím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 21:05

no skalka jen provizorní to dole to maličký je pidi jezírko.. ze sudu ale lekníny kvetou každej rok! asi takhle!
 http://img155.imageshack.us/…in033pw7.jpg

ale je to zatím jen tak.. za pár let se doufám dočkám kamenné zídky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.6.08 21:06

Macíku vůbec se nestyď, jen si to pěkně užívej.

Já už se nemůžu dočkat až budou prázdniny a nebudeme muset každý den ráno vstávat. Ale ty tři týdny už nějak vydržím. Navíc už ráno vstávám jen tak pro kontrolu, abych koukla jestli se Míša vypravila v pohodě, začíná být super samostatná, tak doufám že jí to přes prázdniny neopustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.6.08 21:07

Leniku, ja mam zase radsi chlapy doktory, nevim, asi je to tim, ze uz od 15 jsem zvykla na chlapy gynekology, tak mi to vubec neprijde…Dokonce mi prijdou citlivejsi nez doktorky, ale ono asi zalezi, na koho clovek narazi :D
Holky, ja si myslim, ze to musi byt fajn cekat mimi a s jednim uz byt doma, aspon mate i jine starosti a uz nejste tak vyjukane, ne? Ja se teda furt pozoruju a je to i tim, ze nemam ted praci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 21:08

Leni určitě ne neboj… jsem zvědavá na ten tvůj UTZ! jdeš o den dřív než já! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí