LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
4.6.08 21:32

Hihi, mně to teda vyhodilo super výsledky:
Plzák? duben: M ? X ? M :lol: a čínský holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.08 21:33

holky jdu do hajan nebo mi upadne hlava na klávesnici.. dobroučkou a jen plkejte.. ať mám ráno co číst§ konečně to tu frčí!!!! moc se mi to líbí! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
4.6.08 21:33

Lenko, řekla bych že s dvojčaty se tam nějak nepočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.6.08 21:34

Taky bych to tak viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
4.6.08 21:36

Jdu se upravit :oops: na zítřejí gyndu a ozvu se, jakmile dorazím domů.
Dobrou noc všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
4.6.08 21:40

Já se jdu natáhnout k telce, kolínko ještě bolí, tak až mu dát trochu odpočinout. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
4.6.08 21:45

děkuji za výpočty, holky mě u obou vyšel kluk ,tak že asi hočička opravdu nebude to ale neva hlavně at je vše ok. tak že mám malýho Ondřáška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
4.6.08 21:50

Ahoj Těhulky. Teda dá to práci si všechno přečíst a protože už mě všichni honí do pelechu, tak si na to vyčlením zítra víc času a napíšu vám, jak s tím vším válčím já. Jinak jsme dneska s přítelem vybrali jméno pro holčičku. Bude to nejspíš Terezka. Na klukovi budeme muset ještě zapracovat, ale na všechno máme času zatím dost, takže tak. Taky jsem chtěla politovat, všechny, kterým je špatně. Já mám občas jen takové lehké nevolnosti ale nic tragického, takže si to zatím docela užívám. Takže se všichni, co vám bývá ovej držte a moc na vás myslím. Pro dnešek DOBROU NOC !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.6.08 21:58

Mě to vychází podle Jasánka kluk a podle čínského holka?!? Tak je to dobrý, aspoň vím, že to bude jedno z toho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.6.08 21:58

No, tak me vysel jednou kluk a jednou holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.6.08 07:31

Ahoj holky! Tak jsem Vám sem zatím nenápadně nakukovala. U nás to vypadá taky na leden 2009. Vezmete mě k sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.6.08 07:32

Ahoj pupajznice.
Tak já včera dorazila z nehtů o půlnoci :? Ale donesla jsem si krásnou,broušenou a nazdobenou dózu.Oni jak tam malují sklo,tak ty kazový vyhazujou,i když to není poznat.
Najedla jsem se a bylo mi zás tak zle :( což mi vydrželo po celou noc i ráno,takže už straším od 4.30. :? Dnes se chystám udělat knedlo,vepřo,zelo a vytřít celej barák,tak uvidíme,jak to se mnou dopadne.
PEŤO-hele,chlapi teda nehty nedělaj a ještě u toho sedim,a taky jsem nikdy nešpinila,tak si toho nech,jo :D A z něčeho být teda živa teda musim :D
LAKY-nevím,jestli jsem hubeňour,ale ono se ani na vesnici s tolika zvířátkama tloustnout nedá :D ŠAMOTKO-já taky nedávno marodila s kolenem.To už jsem byla těhu,takže jen ledovat a přes den stáhnout a je to lepší :D
MACÍ-to jsem ráda,že nejsem jediná,kdo má ještě v holkách chaos :D
Běžím nakrmit zvířátka a za chvilku jsem tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.6.08 07:32

dobre ranko,tak sem zkousela ty vypocty a vychazi mi to na holky,tak se smeju,mnoo pockam si na potvrzeni od ´dr co to fakt bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.6.08 07:51

Dobré ranko

tady to koukám zas ještě chrní :lol: Mě podle těch výpočtů taky vychází holčička, ale jak to znám tak to bude přesně naopak :lol:

Martina jasně že se můžeš přidat :wink: až dojde Macík tak tě přidá do seznámku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.6.08 08:01

PEŤO-kdo že tu chrní?Já už jsem na nohou od půl 5,mam nakrmeno,sebe i zvířenu :D a teď zahánim nevolnosti žvejkačkou :?
MARTI-jasně,že se přidej :D Aspoň v tom budu mít ještě větší zmatek :wink: A napiš nám něco bližšího o sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí