Poradna duly
Jana Čurdová
Hihi, mně to teda vyhodilo super výsledky:
Plzák? duben: M ? X ? M
a čínský holka.
holky jdu do hajan nebo mi upadne hlava na klávesnici.. dobroučkou a jen plkejte.. ať mám ráno co číst§ konečně to tu frčí!!!! moc se mi to líbí! ![]()
Jdu se upravit
na zítřejí gyndu a ozvu se, jakmile dorazím domů.
Dobrou noc všem ![]()
Já se jdu natáhnout k telce, kolínko ještě bolí, tak až mu dát trochu odpočinout.
![]()
děkuji za výpočty, holky mě u obou vyšel kluk ,tak že asi hočička opravdu nebude to ale neva hlavně at je vše ok. tak že mám malýho Ondřáška.
Ahoj Těhulky. Teda dá to práci si všechno přečíst a protože už mě všichni honí do pelechu, tak si na to vyčlením zítra víc času a napíšu vám, jak s tím vším válčím já. Jinak jsme dneska s přítelem vybrali jméno pro holčičku. Bude to nejspíš Terezka. Na klukovi budeme muset ještě zapracovat, ale na všechno máme času zatím dost, takže tak. Taky jsem chtěla politovat, všechny, kterým je špatně. Já mám občas jen takové lehké nevolnosti ale nic tragického, takže si to zatím docela užívám. Takže se všichni, co vám bývá ovej držte a moc na vás myslím. Pro dnešek DOBROU NOC !!!
Mě to vychází podle Jasánka kluk a podle čínského holka?!? Tak je to dobrý, aspoň vím, že to bude jedno z toho!!
Ahoj holky! Tak jsem Vám sem zatím nenápadně nakukovala. U nás to vypadá taky na leden 2009. Vezmete mě k sobě?
Ahoj pupajznice.
Tak já včera dorazila z nehtů o půlnoci
Ale donesla jsem si krásnou,broušenou a nazdobenou dózu.Oni jak tam malují sklo,tak ty kazový vyhazujou,i když to není poznat.
Najedla jsem se a bylo mi zás tak zle
což mi vydrželo po celou noc i ráno,takže už straším od 4.30.
Dnes se chystám udělat knedlo,vepřo,zelo a vytřít celej barák,tak uvidíme,jak to se mnou dopadne.
PEŤO-hele,chlapi teda nehty nedělaj a ještě u toho sedim,a taky jsem nikdy nešpinila,tak si toho nech,jo
A z něčeho být teda živa teda musim ![]()
LAKY-nevím,jestli jsem hubeňour,ale ono se ani na vesnici s tolika zvířátkama tloustnout nedá
ŠAMOTKO-já taky nedávno marodila s kolenem.To už jsem byla těhu,takže jen ledovat a přes den stáhnout a je to lepší ![]()
MACÍ-to jsem ráda,že nejsem jediná,kdo má ještě v holkách chaos ![]()
Běžím nakrmit zvířátka a za chvilku jsem tu
dobre ranko,tak sem zkousela ty vypocty a vychazi mi to na holky,tak se smeju,mnoo pockam si na potvrzeni od ´dr co to fakt bude
Dobré ranko
tady to koukám zas ještě chrní
Mě podle těch výpočtů taky vychází holčička, ale jak to znám tak to bude přesně naopak ![]()
Martina jasně že se můžeš přidat
až dojde Macík tak tě přidá do seznámku ![]()
PEŤO-kdo že tu chrní?Já už jsem na nohou od půl 5,mam nakrmeno,sebe i zvířenu
a teď zahánim nevolnosti žvejkačkou ![]()
MARTI-jasně,že se přidej
Aspoň v tom budu mít ještě větší zmatek
A napiš nám něco bližšího o sobě ![]()